Serie A (17): Lecce 0-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Ponoć na Stadio Via del Mare ma pojawić się blisko 10 tys. kibiców Bianconerich a łącznie kibiców na trybunach ma zasiąść ponad 24 tys. Ładny odsetek naszych 
Druga informacja to taka, że prawdopodobnie Elia i Krasic znowu wylądują na trybunach. Krasicia mi nie szkoda, ale Holender mógłby chociaż na ławce posiedzieć, byłoby bardziej kolorowo.
Boję się tego meczu, oby nie powtórzyła się historia sprzed roku

Druga informacja to taka, że prawdopodobnie Elia i Krasic znowu wylądują na trybunach. Krasicia mi nie szkoda, ale Holender mógłby chociaż na ławce posiedzieć, byłoby bardziej kolorowo.
Boję się tego meczu, oby nie powtórzyła się historia sprzed roku

- KondzioJuveFans
- Juventino
mam obawy przed tym meczem , ale jeśli nasi wyjdą zmobilizowani to wywieziemy 3 pkt. Niestety nie mogę obejrzeć tego spotkania bo mam mecz ;( mam prośbę , mógłby ktoś z was po zakończeniu meczu wysłać mi smsa z wynikiem i kto strzelił ? jak co to mój numer: 793 988 689 , z góry dzięki 

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pewnie przesadzona liczba, ale i tak będzie ich bardzo dużo, do czego nas już przecież przyzwyczaili.pumex pisze:Ponoć na Stadio Via del Mare ma pojawić się blisko 10 tys. kibiców Bianconerich
To bedzie ciężki mecz i nie podzielam tu zdania hurraoptymistów, że wygramy 3-0, 4-0- chociaż chciałbym się mylić. Niestety ale takie pojedynki są jak na ironię najcięższe. Oni walczą o życie, postawią w bramce autobus z 9 zawodników a my mamy masakryczny problem ze skutecznością

Ważne w takim pojedynku jest aby szybko strzelić gola, wtedy muszą się odkryć co ułatwia nam grę. Przydadzą się tez techniczni zawodnicy, którzy w bedą wygrywali pojedynki 1 na 1, przez co bedziemy zdobywać przestrzeń.
Manchester nie tak dawno zanotował wtope z ogórkiem z ostatniego miejsca. Taka jest piłka.
Obawiam się tego pojedynku ale nie przyjmuję do wiadomości innego wyniku niż nasze zwycięstwo! Liczą się tylko 3 pkt. :!:

- Bieniorz
- Juventino
Conte zapewnial ze kazdy mecz jest jak finał czy to z interem czy lecce jezeli bedą walczyc jak z napoli to jestem spokojny o punkty chociaż 1 być musi ale milan ucieka trzeba zdobyc 3!
Fino alla fine, Forza Juventus
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Jak wygramy, a Mitra Matri strzeli gola to pokażę cycki. Niech mają chłopaki dodatkową motywację
Naprawdę, nie widzę innej opcji niż 3 pkt. mimo wszelkich waszych złych przeczuć i daleko idącej ostrożności. Dodatkowo byłoby fajnie zagrać na 0 z tyłu.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- delarudii
- Juventino
Będziemy czekać na Twoje gołe fotki!:P Jeśli nie wygramy przynajmniej różnicą dwóch goli to będzie to wielka porażka. Nie wyobrażam sobie kolejnego remisu. Ich nam już wystarczy do końca sezonu.jackop pisze:Jak wygramy, a Mitra Matri strzeli gola to pokażę cycki. Niech mają chłopaki dodatkową motywacjęNaprawdę, nie widzę innej opcji niż 3 pkt. mimo wszelkich waszych złych przeczuć i daleko idącej ostrożności. Dodatkowo byłoby fajnie zagrać na 0 z tyłu.
- Inzaghi320
- Juventino
Wczoraj Inter wygrał 5:0 z Parmą więc nie możemy pozwolić sobie na stratę punktów w tym meczu liczę na przekonujące zwycięstwo i pierwszego gola w serie a w barwach Juventusu Pirlo
- Gość
Jak Pazienza pójdzie do Udinese to 

Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 14:33 przez Gość, łącznie zmieniany 2 razy.
- deszczowy
- Juventino
Szkoda byłoby chłopaka w sumie. Elia na trybunach? Po takiej siacie, jaką dostał od jakiegoś kebaba, to ja się w sumie nie dziwię. Cieszy mnie obecność Quaga i Mirko. Może razem pokażą trochę fajnej, kombinacyjnej piłki?pumex pisze:Są niespodzianki!
Quagliarella od pierwszych minut, Pazienza i Elia na trybunach, Marrone i Krasic na ławce.
Pazienza na trybunach... coś mi tu śmierdzi jego rychłym odejściem..
- AVE JUVE!!!
- Juventino
Widac ze Conte nie jest splepy na to co sie dzieje i cieszy ze od pierwszych minut Fabio zagra , ale dlaczego brak Pazienzy na lawce ? Czyzbysmy sie z nim zegnali ze Marrone zajmuje mu miejsce na lawie .
- Mate.G
- Juventino
Same wysokie wyniki jak dotąd 
Udinese Cesena 4 : 1
Inter Parma 5 : 0
Siena Lazio 4 : 0
To może teraz Juve tak z 4:0

Udinese Cesena 4 : 1
Inter Parma 5 : 0
Siena Lazio 4 : 0
To może teraz Juve tak z 4:0