Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2012, 15:32

I stało się, Thierry Henry oficjalnie wraca na 2 miesiące do Arsenalu. Aż chyba obejrzę sobie jakis hit premier league z udziałem Arsenalu, bo ciekawie będzie znów zobaczyc tego zawodnika na europejskich boiskach :)
Mam nadzieję że pokaże się z przyzwoitej strony, bo mam do niego sentyment 8)

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2012, 16:44

Dtmiu pisze:I stało się, Thierry Henry oficjalnie wraca na 2 miesiące do Arsenalu. Aż chyba obejrzę sobie jakis hit premier league z udziałem Arsenalu, bo ciekawie będzie znów zobaczyc tego zawodnika na europejskich boiskach :)
Jakiś czas temu czytałem wywiad z jakimś ekspertem MLS. Twierdził, że z tych wielkich gwiazd, które odeszły do Ameryki, daje radę tylko Beckham, reszta nie spisuje się zbyt dobrze. Nie wiem, czy to prawda i czy dalej jest to aktualne, ale jeśli tak, to Henry za bardzo Arsenalowi nie pomoże. No cóż, zobaczymy, jak to będzie..

Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:02

Czy MU się przełamie? Czy SAF złamie w końcu szczękę żując gumę? Czy MCszejki i ich petro-funty znów pokażą miejsce w szeregu Czerwonym Diabłom? Czas na derby Manchesteru !!! Czas na FA CUP !!!!!

Zaczęło się od mocnego uderzenia... głową z 10 metrów Rooneya.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 14:12 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:12

no i 1-0. City gra, United strzela.

EDIT:

City gra w 10!
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 14:13 przez alina, łącznie zmieniany 1 raz.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:12

jackop pisze:Czy MU się przełamie? Czy SAF złamie w końcu szczękę żując gumę? Czy MCszejki i ich petro-funty znów pokażą miejsce w szeregu Czerwonym Diabłom? Czas na derby Manchesteru
Tak powinny brzmieć nagłówki wszystkich piłkarskich pism, magazynów i gazet.
W momencie, gdy to pisze, to Rooney strzela gola.
EDIT:
Ciekawa kartka dla Komany'ego.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 14:15 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:13

Czerwień dla Kompanego z kapelusza :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na tym się nie skończy. Zapowiada się kapitalna walka o każdy cm boiska.
Kibice City naprawdę wzięli się za siebie po zobaczeniu polskiego dopingu. Robią konkretną atmosferę - te przyśpiewki i bluzgi, aż miło posłuchać. :bravo:

OMG !!!! KUN AGUERO i cóż za interwencja tego na L. Czemu Juve musi grać o 15 ???? :płaczę:

Będąc sprawiedliwym, w 20 min. meczu nie powinno być już na boisku Giggsa za faul na Kunie - sędzia kalosz. Kolejna niepokazana kartka - ten sędzia to prawdziwy... siusiak.

2-0 :płaczę: Japa Manciniego po tym golu mówi wszystko.

Obrazek
Abruzzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:41

Już 3:0, mi się wydaję, że tutaj jeszcze padnie raz tyle goli :D

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:41

jackop pisze:Czerwień dla Kompanego z kapelusza :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na tym się nie skończy. Zapowiada się kapitalna walka o każdy cm boiska.
Kibice City naprawdę wzięli się za siebie po zobaczeniu polskiego dopingu. Robią konkretną atmosferę - te przyśpiewki i bluzgi, aż miło posłuchać. :bravo:

OMG !!!! KUN AGUERO i cóż za interwencja tego na L. Czemu Juve musi grać o 15 ???? :płaczę:

Będąc sprawiedliwym, w 20 min. meczu nie powinno być już na boisku Giggsa za faul na Kunie - sędzia kalosz. Kolejna niepokazana kartka - ten sędzia to prawdziwy... siusiak.

2-0 :płaczę: Japa Manciniego po tym golu mówi wszystko.
Lepsza relacja, niż na sport(dot)pl
Mógłbyś powiedzieć jak wpadł gol nr. 2, bo na chwilę wyszedłem z domu.
Karny i... 3:0! chociaż na raty.
alina pisze:Piekny strzał Welbecka z ~13m z pierwszej, po nieudanym wybiciu piłki.
Dzięki :ok:
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 14:52 przez pablo1503, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:46

pablo1503 pisze:Mógłbyś powiedzieć jak wpadł gol nr. 2, bo na chwilę wyszedłem z domu.
Piekny strzał Welbecka z ~13m z pierwszej, po nieudanym wybiciu piłki.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 14:48

Temat odkurzany raz na pół roku, więc można popisać co nieco o MU :wink:

Zamieszanie i błąd przy próbie wybicia piłki z własnej 16stki. 'Balon' spada idealnie na nogę Welbecka, a ten praktycznie zza siebie strzałem z woleja nie daje szans Hartowi.

Komentator właśnie wspomniał o Poznan fans, także pamiętają manto od Lechitów :smile:

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 17:04

jackop pisze: Zamieszanie i błąd przy próbie wybicia piłki z własnej 16stki. 'Balon' spada idealnie na nogę Welbecka, a ten praktycznie zza siebie strzałem z woleja nie daje szans Hartowi.
Bronil Pantilimon a nie Hart. Jezeli ogladales mecz to nie wiem jak mogles ich pomylic...

Czy ktos kto ogladal druga polowe moze sie wypowiedziec na jej temat, bo przelaczylem na Juve...

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 17:10

Mój błąd, przyznaję się bez bicia. Nawet najlepszym się zdarza. :wink: Zapewne każdy kibic Juve oglądał tą żenadę z Lecce. Tak czy inaczej, respekt dla MC, że mimo ewidentnych błędów sędziego na początku meczu, udało im się odrobić 2 bramki.

Obrazek
Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 18:15

Jest jeszcze jedna rzecz warta do odnotowania po tym meczu. Scholes znalazł się na ławce rezerwowych w tym spotkaniu. Oznacza to, że SAF udało się namówić rudowłosego pomocnika do wznowienia kariery.

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2012, 20:00

Juras_Senat pisze:Jest jeszcze jedna rzecz warta do odnotowania po tym meczu. Scholes znalazł się na ławce rezerwowych w tym spotkaniu. Oznacza to, że SAF udało się namówić rudowłosego pomocnika do wznowienia kariery.
Mało tego. Scholes w tym meczu zagrał i nawet miał udział przy bramce dla Manchesteru tylko że City :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2012, 22:29

Wlaśnie Henry strzela gola na 1-0 dla Arsenalu w meczu pucharowym. Ale się cieszył. Szacunek dla gościa :ok: wszedł na 25 min. gol w swoim stylu.

Obrazek
ODPOWIEDZ