Sparing (05.01) Al Hilal 1-7 JUVENTUS
- murarz89
- Juventino

panie i panowie! po wlosku
http://www.firstrowsports.tv/watch/1009 ... entus.html
http://www.firstrowsports.tv/watch/1009 ... entus.html
:rotfl: araby nie wiedza co sie dziejeSkibil pisze:To co się na czacie dzieje z tej transmisji jest lepsze od obrazu, który leci... ;d
no ja mam standardowa n abonamentowa wiec pewnie dlategoerbe pisze:Ja oglądam na kanale 821 Saudi Sport 1 w "n" ja mam na karte.
A odprawa naprawdę długa i godna każdego mistrza pomijając fakt, że nie mam pojęcia co to za koleś...
Skład Buffon-Sorensen,Barazgli,Bonucci,De Celie-Marroni,Vidal,Marchioso,Elija,Matri,Del Piero
O ile dobrze usłyszałem bo troche dziwnie gadał
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2012, 17:24 przez murarz89, łącznie zmieniany 1 raz.
- erbe
- Juventino

Ja oglądam na kanale 821 Saudi Sport 1 w "n" ja mam na karte.
A odprawa naprawdę długa i godna każdego mistrza pomijając fakt, że nie mam pojęcia co to za koleś...
Skład Buffon-Sorensen,Barazgli,Bonucci,De Celie-Marroni,Vidal,Marchioso,Elija,Matri,Del Piero
- @Maras@
- Juventino

Elia gra od pierwszej minuty i ja jestem Happy
Do tego jest też Alex
i Sorensen...

Rozumiem że szybko pisałeś i ze słuchu ale z niektórymi nazwiskami Ci trochę nie wyszło :doh:erbe pisze: Skład Buffon-Sorensen,Barazgli,Bonucci,De Celie-Marroni,Vidal,Marchioso,Elija,Matri,Del Piero
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2012, 17:26 przez @Maras@, łącznie zmieniany 1 raz.

- Piotr Juvefan
- Juventino

@murarz wielkie GRAZIE!!!:) 
- pablo1503
- Juventino

Deszczowy ma sporo fanów.Skibil pisze:To co się na czacie dzieje z tej transmisji jest lepsze od obrazu, który leci... ;d
Dość podstawowy ten skład. Myślałem, że będzie całkowicie rezerwowy.
Elia od pierwszej minuty 8) Nawet jak zagra świetny mecz, to większość z was będzie pisała, że grał przeciwko ogórom
Heh, bramkarz dostał ubranie :-D
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2012, 17:27 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- roccoco23r
- Juventino

Jest Elia, jest zabawa!
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 97 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Transmisja jak pisali wcześniej koledzy na kanale FTA - Saudi Sport 1. Czasami nie ma go w liście kanałów, dlatego trzeba dodać go ręcznie. Parametry
http://satkurier.pl/news/68693/saudi-sp ... -13e.html
tyle, że u mnie jest np. na transponderze 64, a jak napisali 65.
http://satkurier.pl/news/68693/saudi-sp ... -13e.html
tyle, że u mnie jest np. na transponderze 64, a jak napisali 65.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- pablo1503
- Juventino

Zmieniliśmy stroje, czy to są jakieś sparingowe?
Podoba mi się takie wycięcie na nazwisku i numerze, bez żadnych pasków w tamtym miejscu.
Podoba mi się takie wycięcie na nazwisku i numerze, bez żadnych pasków w tamtym miejscu.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2012, 17:29 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- @Maras@
- Juventino

Dokładnie tak... co mi po tym że będę minimalnie więcej rozumiał, jak za to prawie nic nie będę widział bo taka jest kaszana z obrazemFilip pisze:Araby mają lepszą jakość transmisji niż włosi, więc zostaje chyba tam