Groclin - Manchester 0-0 <<-----jest awans :!:
- kouba
- Qualità Juventino
brawo Groclin :!: dzięki bramce strzelonej na wyjeżdzie awansowali do następnej rundy
wielkie MC nie zdołało przejść mało znanego (w Europie) Groclinu
po wyeliminowaniu Herthy, a teraz MC to już muszą budzić respekt 
Liberda bardzo dobrze zagrał

Liberda bardzo dobrze zagrał

Ostatnio zmieniony 27 listopada 2003, 18:10 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtom
- Juventino
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~~~~~~~@@@#!$!%$!%!%$#!%^ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hjeeeeeeeeeeeeee osikałem telewizor !!!! AVE GROCLIN !!!!! oł jejejej !!!! OLE GROCLIN THE BEST !!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8) 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- RadeKas
- Juventino
Koncowka malo nie przyprawila mnie o zawal, a dokladnie z 5 zawalow 8). Groclin teraz juz bedzie znany w Europie, a 2 druzyny w LM sa coraz blizej
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

srali muszki będzie wiosna
- BIGGI
- Qualità Juventino
jeeeeeeeeeeeeeeeesttttttttttttttttttttttttttttt WIERZYŁEM !!!!!!!!!!!!!!!! Ale masa...w końcówce tak sie denerwowałem jak podczas finału LM
. Jeszcze jakby Groclin fartem awansował...ALE ON ZAGRAŁ BAAARDZO DOBRZE !!!!!!!!! LIBERDA DO REPREZENTACJI !!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!

- Yari
- Juventino
Co za emcje!!!!!!!!!. Groclin zagrał w sumie bezbłędnie. Gdyby obie drużyny wykorzystały swoje szanse byłoby zapewne 3-1 dla groclinu. Ale i tak jest pięknie. BRAVO BRAVO.Teraz tylko czekać na kolejnego rywala do wyeliminowania

- white_wolv
- Juventino
Boshe...jak Anelka wyszedl sam na sam to....brrrrrrrr..ale liberda niczym Giggi Buffon pokazal na co go stac.Gdzies ostatnio slyszalem ze nie mamy bramkarza nr.2 w reprezentacji???No sorry Her Janas ale the answer is out here :-D
No teraz czas na Wiselke oby bylo mniej dramatycznie.Buraki z Oslo musz wrocic z bagazem conajmniej 3 bramek.
Polski traktor ich rozjedzie!!! :lol:
KRAKOW CZEKA MY CZEKAMY...NA ZDOBYCIE PIERWSZEJ BRAMY!!<Do boju Wiselka..!!!>
BTW:Nie wie ktos czy Juve-Inter jest na canal+????
No teraz czas na Wiselke oby bylo mniej dramatycznie.Buraki z Oslo musz wrocic z bagazem conajmniej 3 bramek.

KRAKOW CZEKA MY CZEKAMY...NA ZDOBYCIE PIERWSZEJ BRAMY!!<Do boju Wiselka..!!!>
BTW:Nie wie ktos czy Juve-Inter jest na canal+????
- rdk
- Juventino
Prawdę mówiąc za polską piłką nie przepadam, ale Groclin to jest jedną z dwóch drużyn które darzę sympatią(Lech jeszcze
), oglądnołem mecz i byłem bardzo HAPPY, nie rozumiem tylko jednego, dlaczego Liberda nie gra w kadrze Polski
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Przemyś(L)ak
- Juventino
AAAAAAaaaaaa!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Groclin the best!!!!!!!!!!!!Liberda jest wielki!!!!!!Mamy Groclin w 3 rundzie!!!!!!Groclin!!!Groclin!!!!Groclin!!!!! 8) :-D :-D :-D :-D MC byli za pewni iebie....i to się zemściło!!!! :twisted:
- rafiq
- Juventino
Huraaa! Jest dobrze. Teraz czas się zbierać na Wisełkę, bo w telewizji to nie to. Jak zaoramy Norwegów to jest duża szansa na dwie drużyny w LM. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy będą trzymać kciuki za Białą Gwiazdę![/quote]
- JUVEJAH90
- Juventino
Taaaaaaaaaaaaaaak, super extra zajefajnie!!!! JEJEJRE WRESZCIE troche sie podbudowałem !!!!!!!YEAH!!!!!!!Wreszcie ci ludzie dajli coć od siebieSuper bravo croclin!!!Ciekawe jak Wisła zagra z Valerengą??
P.S Liberda był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!! :o :o :o :o
P.S Liberda był <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!! :o :o :o :o
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(