Muzyka - tutaj wszystko.
- gruzin_juve
- Juventino
Ja dostałem płytkę "cztery i pół" - łona i webber. Dla mnie bomba :-D
- Kogut W.
- Juventino
Camel - RajazK.M. pisze:A wy jakieś wczoraj nowe płyty?
King Crimson - Lizard
Van Der Graaf Generator - Still Life
Szczególnie polecam ten ostatni zespół, mój ulubiony. Inna ich płyta, Pawn Hearts, to po prostu arcydzieło. Nic mnie jeszcze tak nie wgniotło w fotel, a rozeznanie w progresji mam spore.
A w lutym nowa płyta Gazpacho.

- Pan Mietek
- Juventino
Ja dostałem The Police - Greatest Hits i choć wcześniej nieraz słyszałem ich piosenki to dopiero teraz stałem się fanem tego zespołu 

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
The Police! Mam nadzieję, że pójdziesz dalej w ten zespół. Trójka facetów, którzy robią świetną muzykę. Gorąco polecam. Dzisiaj wielu ludziom niestety zespół kojarzy się z trywialnym utworem Every Breath You Take. Wydaje mi się, że sam Sting miał awersję do tego utoworu i dał upust tym emocjom tworząc takie dzieło jak If you love somebody set them free. Jeśli chodzi o trzy ulubione dzieła to na pewno trzeba wliczyć tą piosenkę o dziwce, Don't stand so close to me i chyba King of pain.
- Pan Mietek
- Juventino
Na pewno pójdę! Myślę, że kupię sobie inną płytę bo jestem naprawdę pod wrażeniem.zoff pisze:The Police! Mam nadzieję, że pójdziesz dalej w ten zespół. Trójka facetów, którzy robią świetną muzykę. Gorąco polecam. Dzisiaj wielu ludziom niestety zespół kojarzy się z trywialnym utworem Every Breath You Take. Wydaje mi się, że sam Sting miał awersję do tego utoworu i dał upust tym emocjom tworząc takie dzieło jak If you love somebody set them free. Jeśli chodzi o trzy ulubione dzieła to na pewno trzeba wliczyć tą piosenkę o dziwce, Don't stand so close to me i chyba King of pain.
Podoba mi się m.in. "Message in the bottle".
- Skibil
- Redaktor
Klasyk!Mietson pisze: Podoba mi się m.in. "Message in the bottle".

Ktoś ma może Florence & The machine nową? Bo kusi mnie zakup, ale jakoś nie wiem czy warto. Pierwsza płyta była dla mnie bardzo ciekawa i świeża jak na moje gusta. Boję się, że druga płyta może tylko powielać schemat...
- Dante93
- Juventino
Nowa płytka KNŻ hmm może być ciekawie
Może i nigdy nie byłem wielkim fanem twórczości Kazika aczykolwiek mając okazje być na jednym z koncertów sporo sie (przynajmniej do KNŻ) przekonałem, więc i może jakiś przyszłoroczny koncert sie 'obleci'
Ja wszystkim z całego serca moge polecić mój klasyk nad klasykami mianowicie zespół The Doors
Pasujonujące.

Ja wszystkim z całego serca moge polecić mój klasyk nad klasykami mianowicie zespół The Doors
- juveman7
- Juventino
Tak sie zastanawiam nad kupnem jakiegos amatorskiego sprzetu do miksowania. Nudne juz jest ciagle odsluchiwanie tych samych kawalkow. Chetnie by sie pobawil z muzyka. Mial ktos z Was przyjemnosc zabawy na takim sprzecie ? Trudne to ? jest z tego frajda ?
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Alfa i Omega
- Juventino
To zależy jaki gatunek Cię interesuje.
Osobiście mam do ruskich muzyków i zespołów duży sentyment.
Osobiście mam do ruskich muzyków i zespołów duży sentyment.
- deszczowy
- Juventino
Hmm. To taka pioseneczka o Afganie. Miła dla ucha.Bartek88 pisze:A zna ktos jakies ruskie dobre kawalki?
- Bartek88
- Juventino
heh dzieki, a masz cos weselszego? :-Ddeszczowy pisze:Hmm. To taka pioseneczka o Afganie. Miła dla ucha.Bartek88 pisze:A zna ktos jakies ruskie dobre kawalki?
To sobie bede spiewal jak Amauri odejdzie
- Skibil
- Redaktor
http://www.youtube.com/watch?v=a_rmLmrCv6E Klasyczny Rosyjski utwór. Pasuje nawet do zbliżającego się sylwestra