Serie A (1): Udinese 0-0 JUVENTUS
- bendzamin
- Redaktor
- Wojtek
- Juventino
Czyli możemy to wziąść równie dobrze za 4-4-2 z tym że Lichy będzie musiał biegać na prawej stronie tam i z powrotem przez cały mecz.beka pisze:Tutto podaje, ze mamy wyjsc 3-5-2:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe - Quagliarella, Matri
Milan wczoraj wygrał tak więc remis nam nic nie da...Musimy wygrać jeśli chcemy pozostać liderem.
FORZA JUVE!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A nie jest czasem tak, że nawet remis daje nam lidera? Mam na myśli fakt, że w bezpośredniej potyczce z Milanem wygraliśmy my, choć oni z kolei mają lepszy bilans bramkowy... Nie pamiętam jak to dokładnie jest - mogę się mylić.Wojtek pisze: Milan wczoraj wygrał tak więc remis nam nic nie da...Musimy wygrać jeśli chcemy pozostać liderem.
FORZA JUVE!

Fajny pomysł z tym ustawieniem odzwierciedlającym grę Udinese. Bardzo mocny środek po naszej stronie z szybkimi Pepe i Lichtem po bokach.
Ciężko będzie, ale możemy to wygrać.

- Wojtek
- Juventino
No niestety się myslisz bo bezpośrednie spotkania się liczą dopiero po rozegraniu dwóch spotkań pomiędzy tymi rywalami, tak więc to Milan będzie liderem przy naszym remisie a tego nie chcemy...mrozzi pisze:A nie jest czasem tak, że nawet remis daje nam lidera? Mam na myśli fakt, że w bezpośredniej potyczce z Milanem wygraliśmy my, choć oni z kolei mają lepszy bilans bramkowy... Nie pamiętam jak to dokładnie jest - mogę się mylić.Wojtek pisze: Milan wczoraj wygrał tak więc remis nam nic nie da...Musimy wygrać jeśli chcemy pozostać liderem.
FORZA JUVE!![]()
- deszczowy
- Juventino
Bonucci jako jedyny nominalny stoper będzie powstrzymywał Di Natale. O święta Mario.... :doh:beka pisze:Tutto podaje, ze mamy wyjsc 3-5-2:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe - Quagliarella, Matri
Dosc ciekawe ustawienie, biorac pod uwage jak wybieganymi zawodnikami sa Lichy i Pepe.
- Adi666666
- Juventino
dopóki nie zostanie rozegrany rewanż z Milanem brany pod uwagę jest bilans bramkowy a ten Milan ma lepszy +3 od Nas więc żaden remis nie daje nam lidera trzeba wygrać i mieć fajne zakończenie tego roku i miłe świętamrozzi pisze:A nie jest czasem tak, że nawet remis daje nam lidera? Mam na myśli fakt, że w bezpośredniej potyczce z Milanem wygraliśmy my, choć oni z kolei mają lepszy bilans bramkowy... Nie pamiętam jak to dokładnie jest - mogę się mylić.Wojtek pisze: Milan wczoraj wygrał tak więc remis nam nic nie da...Musimy wygrać jeśli chcemy pozostać liderem.
FORZA JUVE!![]()

Udine jak już wcześniej wspominaliście u siebie 7-0-0 bramki 14-2 a w LE tylko Celtic wywiózł 1 pkt ze Stadio Friuli. Mecz będzie na pewno stał na innym poziomie niż ta wczorajsza kopanina w Cagliari.
tylko 3 pkt FORZA !
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
@eksperci: Spykee, szczypek
alina 2 dni temu pisze:Conte może chcieć jak z Napoli odwzorować ustawienie przeciwnika. A więc 3-5-2:
No nic. Pozostaje mi napisać "a nie mówiłem?"beka pisze:Tutto podaje, ze mamy wyjsc 3-5-2:
- ketraB
- Juventino
bardzo ciekawe rozwiązanie, z pozoru może się wydawać bardziej ofensywne, ale moim zdaniem byłoby raczej odwrotnie... myślę, że powinniśmy wyjść w takim ustawieniu jak zaprezentował "beka"beka pisze:Tutto podaje, ze mamy wyjsc 3-5-2:
Dosc ciekawe ustawienie, biorac pod uwage jak wybieganymi zawodnikami sa Lichy i Pepe.
jestem dobrej myśli i obstawiam 0-2
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tłumaczyłem Ci już jak do tego podchodzę. W naszym przypadku czy napiszą, że gramy 3-5-2, 4-4-2 czy 4-3-3 to jeden pies. Kwestia tego gdzie Ci zawodnicy realnie będą się znajdować, a to też się zmienia w trakcie meczu. Z Napoli w środku był Pepe, to zupełnie inny zawodnik niż Marchisio także trudno mówić, że zagramy tak jak wtedy.alina pisze:@eksperci: Spykee, szczypek
alina 2 dni temu pisze:Conte może chcieć jak z Napoli odwzorować ustawienie przeciwnika. A więc 3-5-2:No nic. Pozostaje mi napisać "a nie mówiłem?"beka pisze:Tutto podaje, ze mamy wyjsc 3-5-2:
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2011, 14:23 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ty też się myliszWojtek pisze:No niestety się myslisz bo bezpośrednie spotkania się liczą dopiero po rozegraniu dwóch spotkań pomiędzy tymi rywalami, tak więc to Milan będzie liderem przy naszym remisie a tego nie chcemy...mrozzi pisze:A nie jest czasem tak, że nawet remis daje nam lidera? Mam na myśli fakt, że w bezpośredniej potyczce z Milanem wygraliśmy my, choć oni z kolei mają lepszy bilans bramkowy... Nie pamiętam jak to dokładnie jest - mogę się mylić.Wojtek pisze: Milan wczoraj wygrał tak więc remis nam nic nie da...Musimy wygrać jeśli chcemy pozostać liderem.
FORZA JUVE!![]()

Tzn. oczywiście po remisie będziemy wiceliderami ze względu na bramki, ale ten stan rzeczy powtórzy się nawet po drugim spotkaniu - niezależnie od jego wyniku na czele tabeli będzie drużyna z lepszy bilansem bramkowym (przy równej ilości punktów oczywiście). Taka sytuacja będzie miała miejsce do ostatniej kolejki, po której dopiero uwzględniane są wyniki bezpośrednich spotkań.
Em aj rajt?
- MaxFromJam_89
- Juventino
Jak dla mnie to w dalszym ciagu 4-3-3 z ofensywnym Lichtsteinerem na prawej stronie i dwoma skrzydłowymi napastikami - Pepe i Quagliarella. Na lewej zapewnie Chielinni którego nie raz, nie dwa zobaczymy w akcjach ofensywnych z lewej strony, co w systemie 3-5-2 było by niemożliwe z racji że grałby jednego z trzech stoperów.beka pisze:Tutto podaje, ze mamy wyjsc 3-5-2:
Ty pisałeś, że zagraliśmy z Napoli taktyką "z konieczności". A teraz 'nie ma co kombinować' i na bank tak nie zagramy. A jednak chyba zagramy jak mówiłem.szczypek pisze:Tłumaczyłem Ci już jak do tego podchodzę. W naszym przypadku czy napiszą, że gramy 3-5-2, 4-4-2 czy 4-3-3 to jeden pies. Kwestia tego gdzie Ci zawodnicy realnie będą się znajdować, a to też się zmienia w trakcie meczu. Z Napoli w środku był Pepe, to zupełnie inny zawodnik niż Marchisio także trudno mówić, że zagramy tak jak wtedy.
Nigdzie nie pisałem, że zagramy identycznie jak z Napoli, więc się nie czepiaj. Masz mój schemat i do niego sie odnoś jak co.
- De Rossi
- Juventino
A Barzagli i Chiellini w tym ustawieniu są kim? nominalnymi skrzydłowymi?deszczowy pisze:Bonucci jako jedyny nominalny stoper będzie powstrzymywał Di Natale. O święta Mario.... :doh:beka pisze:Tutto podaje, ze mamy wyjsc 3-5-2:

To samo miałem pisać. W takim ustawieniu gra 3 stoperów i z tej trojki każdy jest nominalnym stoperem więc o co kaman ?De Rossi pisze:A Barzagli i Chiellini w tym ustawieniu są kim? nominalnymi skrzydłowymi?deszczowy pisze:Bonucci jako jedyny nominalny stoper będzie powstrzymywał Di Natale. O święta Mario.... :doh:beka pisze:Tutto podaje, ze mamy wyjsc 3-5-2:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"