BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- pezet1988
- Juventino
Niektórzy następnego dnia wracają na święta do domu...bohdan pisze:kto pójdzie przed 12 ten fujara

- Dagmara
- Juventino
Oj, już nie wymyślaj!pezet1988 pisze:Niektórzy następnego dnia wracają na święta do domu...bohdan pisze:kto pójdzie przed 12 ten fujara![]()
Przypomniało mi się, jak to 6 stycznia jeszcze tego roku oglądaliśmy u Ciebie meczyk. Miło wspomniećpezet1988 pisze:A w styczniu (dokładniej 5) będzie mecz towarzyski na zgrupowaniu w Dubaju to może coś się u mnie uda obejrzeć ale to jeszcze kupa czasu

A co do środy to na 95% spóźnię się i przyjadę na drugą połowę.
- Winner
- Juventino
Tak dla informacji najbliższy mecz w tv to pojedynek 21 stycznia z Atalanta Bergamo o 20:40. A potem pewnie z Udinese i długo nic.
P.S Na c+ jest koleś co prowadzi statystyki i na 16 kolejek Juve było pokazywane 11 razy, tak dla ciekawości.
P.S Na c+ jest koleś co prowadzi statystyki i na 16 kolejek Juve było pokazywane 11 razy, tak dla ciekawości.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- pezet1988
- Juventino
Byłem niedawno w V i orientowałem się jak tam można oglądać mecze. Mają wszystkie platformy i kanały sportowe, są nawet 4 telewizory w środku, jest możliwość obejrzenia meczu, ale i mały drobiazg...
po primo piwko najtańsze za 7zł
po secondo wydaje mi się, że za kulturalne miejsce
nie to co niegdyś E... ehh
Jeśli zatem nie będziemy chcieli iść do V to standardowo przy sobocie BH? Bo w P pewnie znowu jakaś dyskoteka albo karaoke pożal się Boże...
po primo piwko najtańsze za 7zł
po secondo wydaje mi się, że za kulturalne miejsce

Jeśli zatem nie będziemy chcieli iść do V to standardowo przy sobocie BH? Bo w P pewnie znowu jakaś dyskoteka albo karaoke pożal się Boże...

- Gość
będę kochane moje misiaki! trzeba się sponiewierać w końcu! od wczoraj w ustach alkoholu nie miałem!
- białas
- Juventino
bohdan, ja myślałem, że Ty taki spokojny chłopak po tym jak pierwszy raz do nas przyszedłeś i herbatkę piłeś. dobrze, że Tigmar już nie chodzi na meczu, bo byś wogóle się sponiewierał na każdym meczu :roll:bohdan pisze:będę kochane moje misiaki! trzeba się sponiewierać w końcu! od wczoraj w ustach alkoholu nie miałem!
Lista obecności:
1. pezet
2. Judzio
3. bohdan
4. białas
5. Winner
6. julita
7. Kuźma (70%)
mało !!!
ktoś jeszcze reflektuje na wspólne obejrzenie meczu?
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2012, 01:24 przez białas, łącznie zmieniany 3 razy.
- Gość
żona nie pozwalała wtedy, ale teraz się dzieciakami zajmuję, więc mogę pohasać!białas pisze:bohdan, ja myślałem, że Ty taki spokojny chłopak po tym jak pierwszy raz do nas przyszedłeś i herbatkę piłeś. dobrze, że Tigmar już nie chodzi na meczu, bo byś wogóle się sponiewierał na każdym meczu :roll:bohdan pisze:będę kochane moje misiaki! trzeba się sponiewierać w końcu! od wczoraj w ustach alkoholu nie miałem!