Serie A (1): Udinese 0-0 JUVENTUS
- pan Zambrotta
- Juventino
To nie jest dobra informacja. Po co nam otwarcie stadionu ? Okupimy zmęczeniem, a zamiast wiwatów i fajerwerków strzelą dwugłowe mięśnie piłkarzom :lol:ReggaeMan pisze:8 jeszcze jest otwarcie stadionu, dwa mecze w ciągu 3dni
- annihilator1988
- Juventino
Zgodnie z przewidywaniem niektórych użytkowników rozgrywki nie ruszą zgodnie z terminem, jak dla mnie bardzo dobra wiadomość. Piłkarze się wykurują, zgrają, mam również nadzieje, że mecz z Udine zostanie przeniesiony na koniec pierwszej części sezonu, a Juve rozpocznie rozgrywki z łatwiejszą do ogrania Parmą. 

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Brutalo
- Juventino
Dzięki wsparciu JPC, a teraz Drughi Polska, Juventus zawsze spisywał się przyzwoicie, tak więc powinno być dobrzeannihilator1988 pisze:Zgodnie z przewidywaniem niektórych użytkowników rozgrywki nie ruszą zgodnie z terminem, jak dla mnie bardzo dobra wiadomość. Piłkarze się wykurują, zgrają, mam również nadzieje, że mecz z Udine zostanie przeniesiony na koniec pierwszej części sezonu, a Juve rozpocznie rozgrywki z łatwiejszą do ogrania Parmą.

Wiem co czujesz Fazzi, ale po tych miesiącach posuchy jeszcze ciut nie zaszkodzi. Matri wróci, wszyscy nowi potrenują... W obecnej sytuacji nie narzekam na przesunięcie O ILE przez ten czas nikomu się nic nie stanie.
- nowik92
- Juventino
A jak będzie teraz z transmisją tego meczu? I tak go pokażą tylko, że w innym terminie czy już mecz może przepaść na rzecz meczu np. Milan-Inter*?Brutalo pisze:Dzięki wsparciu JPC, a teraz Drughi Polska, Juventus zawsze spisywał się przyzwoicie, tak więc powinno być dobrzeannihilator1988 pisze:Zgodnie z przewidywaniem niektórych użytkowników rozgrywki nie ruszą zgodnie z terminem, jak dla mnie bardzo dobra wiadomość. Piłkarze się wykurują, zgrają, mam również nadzieje, że mecz z Udine zostanie przeniesiony na koniec pierwszej części sezonu, a Juve rozpocznie rozgrywki z łatwiejszą do ogrania Parmą.
Wiem co czujesz Fazzi, ale po tych miesiącach posuchy jeszcze ciut nie zaszkodzi. Matri wróci, wszyscy nowi potrenują... W obecnej sytuacji nie narzekam na przesunięcie O ILE przez ten czas nikomu się nic nie stanie.
(jeśli te mecze odbędą się tego samego dnia ofc...)
- D-Rose
- Juventino
Ciekawy bilans Udinese ma w meczach rozgrywanych u siebie.
7-0-0
Coż najwyzszy czas to zmienić i ostatnie zero zostapić jedynką :twisted:
Jednak co by niemowić, wynik z poprzedniego sezonu raczej sie nie powtorzy. Remis biore w ciemno i byłbym z niego zadowolony, ale mam nadzieje ze przy odrobinie szczescia ktore nam ewidentnie w tym sezonie sprzyja wywieziemy komplet.
Forza!
7-0-0

Coż najwyzszy czas to zmienić i ostatnie zero zostapić jedynką :twisted:
Jednak co by niemowić, wynik z poprzedniego sezonu raczej sie nie powtorzy. Remis biore w ciemno i byłbym z niego zadowolony, ale mam nadzieje ze przy odrobinie szczescia ktore nam ewidentnie w tym sezonie sprzyja wywieziemy komplet.
Forza!

Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2011, 11:45 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- bendzamin
- Redaktor
No, czeka nas bardzo ciezki mecz. Fajnie, ze za kartki nie zagra Mehdi Benatia, ktory w tym sezonie jest jednym z pewniejszych punktow obrony Udinese. Remis mnie zadowoli, ale pilkarze nie moga wyjsc na boisko z takim nastawieniem, mysle, ze zadba o to Conte. Licze, ze po dwoch troche slabszych spotkaniach obudzi sie Marchisio i cala pomoc zagra na swoim poziomie. Fajnie by bylo zakonczyc rok bez porazki w tym sezonie i na pierwszym miejscu w tabeli.
- Damiankarol
- Juventino
Po co zakładać temat 4 miesiące przed meczem?
Może już na przyszły rok załóżmy..
Fajnie by było nie przegrać i utrzymać fotel lidera.
Na pewno wystąpi pełna mobilizacja, o którą ostatnio było trudno.
Mecz nie będzie należał do najłatwiejszych, ale będzie Ok.
Może już na przyszły rok załóżmy..

Fajnie by było nie przegrać i utrzymać fotel lidera.
Na pewno wystąpi pełna mobilizacja, o którą ostatnio było trudno.
Mecz nie będzie należał do najłatwiejszych, ale będzie Ok.
Forza Juve !! Forza Alex !!
- zahor
- Juventino
A ja powiem tak - jeżeli przegrać (a kiedyś przegrać w końcu musimy), to najlepiej właśnie w tym meczu, bo:
-mimo wszystko lepiej przegrać z godnym rywalem, niż dać się przegrać ogórasom, co potem może skutkować niesmakiem, że ktoś się nie przyłożył, że odpuścił. A tak jeżeli zagramy dobrze, ale Udinese jeszcze lepiej, to raczej nikt do nikogo nie będzie mieć pretensji, po prostu zespół świadomy swoich ograniczeń będzie pracować dalej
-jeżeli ma nadejść jakiś kryzys (a coś takiego jakby się zbliżało - słaby mecz z Romą, straszliwa nieskuteczność + kilka rażących błędów w obronie z Novarą) to wolę żeby nadszedł teraz, przed przerwą. Przez święta Antek będzie mieć czas żeby coś temu zaradzić, znaleźć receptę i po Nowym Roku wrócić do wygrywania. Jak się coś posypie w styczniu czy w lutym to już takiego komfortu nie będzie mieć.
-jeżeli na święta zawodnicy Juventusu rozjadą się nie jako liderzy, a jako trzecia ekipa Serie A, to trochę zmaleje presja. Zamiast gadać non stop o scudetto wszyscy skupią się na tym, co jest naszym celem czyli awans do LM, który to cel póki co jest konsekwentnie realizowany. Będzie się można również na spokojnie zastanowić nad brakami w zespole, o których może teraz nie wypada rozmawiać, bo zespół jest liderem. A gdyby jeszcze tak Milan zgubił punkty i liderem na koniec roku było Udinese, to nagle wielka presja spadłaby na ten zespół i być może nieco by ich sparaliżowała - bo klub z lepszej części Mediolanu raczej z tą presją jest oswojony, ale już czarny koń z Friuli niekoniecznie.
Żeby nie było niedomówień - ja nie twierdzę że ten mecz lepiej jest przegrać niż wygrać. Po prostu uważam że jeżeli Juve ma w którymś z najbliższych spotkań przegrać, to najlepiej właśnie w tym. I jeżeli Udinese podtrzyma tę niesamowitą passę na swoim obiekcie, to nie będę z tego powodu specjalnie lamentować. Znacznie bardziej będę wkurzony jak styczeń zaczną jak u Delneriego.
-mimo wszystko lepiej przegrać z godnym rywalem, niż dać się przegrać ogórasom, co potem może skutkować niesmakiem, że ktoś się nie przyłożył, że odpuścił. A tak jeżeli zagramy dobrze, ale Udinese jeszcze lepiej, to raczej nikt do nikogo nie będzie mieć pretensji, po prostu zespół świadomy swoich ograniczeń będzie pracować dalej
-jeżeli ma nadejść jakiś kryzys (a coś takiego jakby się zbliżało - słaby mecz z Romą, straszliwa nieskuteczność + kilka rażących błędów w obronie z Novarą) to wolę żeby nadszedł teraz, przed przerwą. Przez święta Antek będzie mieć czas żeby coś temu zaradzić, znaleźć receptę i po Nowym Roku wrócić do wygrywania. Jak się coś posypie w styczniu czy w lutym to już takiego komfortu nie będzie mieć.
-jeżeli na święta zawodnicy Juventusu rozjadą się nie jako liderzy, a jako trzecia ekipa Serie A, to trochę zmaleje presja. Zamiast gadać non stop o scudetto wszyscy skupią się na tym, co jest naszym celem czyli awans do LM, który to cel póki co jest konsekwentnie realizowany. Będzie się można również na spokojnie zastanowić nad brakami w zespole, o których może teraz nie wypada rozmawiać, bo zespół jest liderem. A gdyby jeszcze tak Milan zgubił punkty i liderem na koniec roku było Udinese, to nagle wielka presja spadłaby na ten zespół i być może nieco by ich sparaliżowała - bo klub z lepszej części Mediolanu raczej z tą presją jest oswojony, ale już czarny koń z Friuli niekoniecznie.
Żeby nie było niedomówień - ja nie twierdzę że ten mecz lepiej jest przegrać niż wygrać. Po prostu uważam że jeżeli Juve ma w którymś z najbliższych spotkań przegrać, to najlepiej właśnie w tym. I jeżeli Udinese podtrzyma tę niesamowitą passę na swoim obiekcie, to nie będę z tego powodu specjalnie lamentować. Znacznie bardziej będę wkurzony jak styczeń zaczną jak u Delneriego.
- D-Rose
- Juventino
Może dlatego, ze ten mecz mial sie odbyć w pierwszej kolejce, i przed załozeniem tego tematu nikt nie przypuszczał, ze zostanie on rozegrany dopiero przed swietami? :roll:Damiankarol pisze:Po co zakładać temat 4 miesiące przed meczem?
Może już na przyszły rok załóżmy..![]()

Mistrz. Jesteś królem.Damiankarol pisze:Po co zakładać temat 4 miesiące przed meczem?
Może już na przyszły rok załóżmy..![]()
Liczę na 3pkt

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"