Serie A (16): JUVENTUS 2-0 Novara
- Kamil_on
- Juventino
A moim zdaniem Giaccherini na środku bardzo dobrze wyglądapumex pisze:Jakoś ten filigranowy Giaccherini na środku pomocy mnie niepokoi, ale jest bardziej ofensywny od Pazienzy, może dlatego gra
Novara gra 5-3-2, im dłużej nie będziemy mogli strzelić bramki, tym bardziej będziemy walić głową w mur i męczyć bułę

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- mnowo
- Qualità Juventino
Niech wygląda i najgorzej, byleby dobrze grałKamil_on pisze:A moim zdaniem Giaccherini na środku bardzo dobrze wyglądapumex pisze:Jakoś ten filigranowy Giaccherini na środku pomocy mnie niepokoi, ale jest bardziej ofensywny od Pazienzy, może dlatego gra
Novara gra 5-3-2, im dłużej nie będziemy mogli strzelić bramki, tym bardziej będziemy walić głową w mur i męczyć bułęPrzykład - mecz z Ceseną.

Mnie też trochę to niepokoi, ale oby zagrał jak najlepiej.
- Fonczek1947
- Juventino
- bajbek17
- Juventino
http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1295624704pablo1503 pisze:Panowie, poratujcie jakimś linkiem do dobrej transmisji.
mi idzie ladnie i nie zacina jak dotad
- KondzioJuveFans
- Juventino
na razie wszystko wygląda dobrze poza tym , że jesteśmy strasznie nieskuteczni...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Fonczek1947
- Juventino
Dobra Antek zabieraj tą podróbę atomowej mrówki i wpuść Estigaribie albo Elie 

- Nedved4life
- Juventino
Niech ktoś zarzuci dobrym linkiem, z góry dzięki.
- Robaku
- Juventino
Fajnie zobaczyc Giorgio na srodku.
Strzelić jeszcze jedna bramke, dosc szybko i sciagnac Pepe - który dzis bardzo dobrze, duzo biega, duzo z piłka, i Pirlo, zeby odpoczęli przed Udine.
I chyba za Fabio to jednak Toniego bym zobaczył, bo jakos dzis mnie on denerwuje, choc uwazam, że jak sie juz Quagi przelamie to zacznie strzelac.
Strzelić jeszcze jedna bramke, dosc szybko i sciagnac Pepe - który dzis bardzo dobrze, duzo biega, duzo z piłka, i Pirlo, zeby odpoczęli przed Udine.
I chyba za Fabio to jednak Toniego bym zobaczył, bo jakos dzis mnie on denerwuje, choc uwazam, że jak sie juz Quagi przelamie to zacznie strzelac.
- Wojtek
- Juventino
Mnóstwo niedokładności w naszej grze.Irytuje mnie Alex który gra choćby mu się nie chcialo. Wszystkie strzały czy zagrania są takie odniechcenia. 38min - mistrzowski trick Pepe 
FQ za bardzo chce strzelić przez co mu to nie wychodzi. Musi grać bardziej zespołowo. Powinniśmy już prowadzić conajmniej 2:0 ale równie dobrze mogliśmy schodzić przy wyniku 1:1.
Elia i Matri na boisko!

FQ za bardzo chce strzelić przez co mu to nie wychodzi. Musi grać bardziej zespołowo. Powinniśmy już prowadzić conajmniej 2:0 ale równie dobrze mogliśmy schodzić przy wyniku 1:1.
Elia i Matri na boisko!
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dziakierini do zmiany, skutecznosc do poprawy i mysle, ze spokojnie wpakujemy jeszcze jedna, moze dwie bramki.
Make friends for life or make hardcore enemies!