Serie A (16): JUVENTUS 2-0 Novara
- Eric6666
- Juventino
pablo1503 pisze:Jedyna, która jest w miarę porządna, to tamazi12 pisze:Zapowiada się niezbyt ciekawy styl gry Nowary, ale liczę na zwycięstwo. Skład w miarę mi się podoba. DP i Quag niech pokażą na co ich stać. FORZA JUVE!!!
PS: kilka miesięcy temu zablokowali myp2p.eu. czy istnieje jakiś dobry odpowiednik tej strony? szukałem ale nic nie mogę znaleźć
Żeby nie było offtopa, to liczę na naszych i pierwsze bramki Fabio i Alexa, oraz chciałbym Widzieć Elię na boisku trochę więcej niż 30min.
przenieśli myp2p.eu na myp2p.pe xd trochę gorzej zorganizowana strona, ale linki raczej dają radę
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
mamy juz sklady :
JUVENTUS (4-3-3) Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Del Piero.
A disp.: Storari, Sorensen, Pazienza, Elia, Estigarribia, Matri, Toni.
Matri na ławie, ciekawe:)
JUVENTUS (4-3-3) Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Del Piero.
- pablo1503
- Juventino
Czyli to, co podawała gazzetta. Mam nadzieję, że nasza dwójka napastników coś dziś ustrzeli. Del Piero i Pirlo w pierwszej 11? Ciekawie może byćrammstein pisze:mamy juz sklady :

- Monte Cristo
- Juventino
Nie podoba mi sie to:
Malutki Giacchierini gra w srodku 4-3-3-.
Statyczny Del Piero gra na skrzydle w 4-3-3.
Okropny De Ceglie wogole gra.
Ostatnim czasem gdy mam watpliwosci do skladu to Conte mi udowadnia ze sie mylilem, mam nadzieje ze znowu tak bedzie!
Ostatnim czasem gdy mam watpliwosci do skladu to Conte mi udowadnia ze sie mylilem, mam nadzieje ze znowu tak bedzie!
- Eric6666
- Juventino
Kielon w środku? czyli na serio myślimy nad LO w styczniu? ciekawie ciekawie xd Za Giacha wolałbym Eliję 

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Maku
- Juventino
Monte Cristo pisze:Nie podoba mi sie to:
To nie będzie 4-3-3, tylko 4-4-2, przynajmniej mi się tak wydaje.
3 punkty muszą być obowiązkowo, nie ważne czy 1:0 czy 4:0.
Novara będzie grała o co najwyżej jeden punkt (formacja 5-3-2).
Jeśli ciężko będzie nam się atakowało, warto byłoby żeby Conte ściągnął jednego z obrońców i wpuścił albo Elię albo Toniego. Powinno być dobrze. Forza

- Wojtek
- Juventino
Ciekawie kiedy oni się tego wreszcie oduczą :doh:Inzaghi320 pisze:Ten program Icitimai jest na Cyfrowym Polsacie ??czy na jakies innej platformie
To bardziej wygląda na 4-4-2 niż 4-3-3. Dzisiaj obowiązkowo pierwszy gol Il Capitano na nowym stadionie! Marchisio pewnie też trafi. Jeśli coś pójdzie nie tak Matri pewnie pojawi się na murawie. W II połowie dać szanse Elii i Esti zmieniając Giaca i Pepe;)rammstein pisze:JUVENTUS (4-3-3) Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Del Piero.
Licze na wyssokie zwycięstwo!
- Don Tom
- Juventino
to raczej będzie 4-4-2 bądź jak kto woli 4-2-4.Monte Cristo pisze:Nie podoba mi sie to:
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- bendzamin
- Redaktor
- liqu!d
- Juventino
Wszystko zostało już powiedziane, poza tym, że Krasić nie załapał się na ławę. Z jednej strony szkod chłopa, z drugiej cieszy mnie, że Conte nie zaprząta sobie głowy plotkami transferowymi. Serba broniłem do meczu z Bologną, obecnie nie wierzę już w jego powrót do dawnej dyspozycji. Elia i Estigarribia są lepszymi zawodnikami na tę chwilę.
- pumex
- Juventino
Jakoś ten filigranowy Giaccherini na środku pomocy mnie niepokoi, ale jest bardziej ofensywny od Pazienzy, może dlatego gra 
Novara gra 5-3-2, im dłużej nie będziemy mogli strzelić bramki, tym bardziej będziemy walić głową w mur i męczyć bułę

Novara gra 5-3-2, im dłużej nie będziemy mogli strzelić bramki, tym bardziej będziemy walić głową w mur i męczyć bułę