Inter 6-0 Reggina

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 listopada 2003, 12:24

No to Inter się nastrzelał. Reigna to nie jakiś dobry zespół ale tak wysokiej porażki się niespodziewałem. No cóz, Inter trochę wyszedł z dołka ale od czasu :D ZA tydzień sprowadzimy ich na ziemię :twisted:

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2003, 12:35

Reggina nie jest mocna. A żeby strzelić tyle goli, to trzeba mieć też farta. Chciałbym zobaczyć statystyki z tego meczu.

Obrazek
a_JaH_fu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2003, 13:07

Inter wygral z 3, czy nawet 4 mecze ostatnio w lidze. A wiec to nie jest jednorazowy wyskok. Sa naprawde na fali i przyznam szczerze, obawiam sie tego meczu. Pocieszajaca jest mysl, ze Inter ma przed soba bardzo wazne spotkanie w LM z Arsenalem, zas my pucharowe spotkanie ze Siena na przeciw ktorej wystawimy sklad B. Mam nadzieje, ze to bedzie mialo jakis wplyw na nasze zwyciestwo. Poniewaz wygrana z Interem wieleby wyjasnila..

Ave Juve ;)
Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2003, 21:22

Taaak, Zaccheroni wprowadził coś nowego do naszego Interu... Javier Farinos strzelił gola 5 minut po wejściu, Cruz już po minucie... jesteśmy rzeczywiście na fali, fali powstałej po odejściu Cupera, kiedy to byliśmy na mieliźnie, nie licząc rozwalenia tego angielskiego zespoliku ;). Wyobraźcie sobie co teraz czują Arsenalowcy, jak widzieli co się działo wczoraj z przeciwnikami na San Siro. No, ale - Juve to nie Reggina, i Zaccheroni dobrze o tym wie. Z Regginą zagraliśmy bardzo ofensywnie, za tydzień bardziej będziemy uważać. Mam nadzieję na występ Recoby, który nie zagrał wczoraj (jeszcze lekka kontuzja, zmęczenie reprezentacyjnymi spotkaniami). A co do tego, że Juventus to faworyci ... czy ja wiem .. na pewno w jakimś stopniu tak, ale jeśli już, to bardzo nieznacznie.

Powiem jedno: widowisko na Delle Alpi będzie spektaklem, do którego daleko innym spotkaniom ;).

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów :) Mam nadzieję na budujące dyskusje
Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 listopada 2003, 21:28

szkoda mi ciebie kibicu interu bo jestes spox ale mam złe wiesci bedzie albo remis albo 3 punkty do jube

Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2003, 22:34

Hehe, mam nadzieję, że wieści nie pochodzą z wyborczej...nigdy nie wierz słowu pisanemu ;)... powiem Wam, że w sumie nie chciałbym remisu...

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów :) Mam nadzieję na budujące dyskusje
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2003, 18:14

Skoro nawet moj ulubieniec Javier Farinos 8) strzela bramki, to mecz musial stac na strasznie niskim poziomie :twisted: . Ale bądź co bądź informacja w miare pozytywna. Przecierz juz niedlugo mecz z Arsenalem. Oddalbym wszystko żeby tylko Inter ten mecz wygral.

Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2003, 21:42

Farinos hehehe... to jego pierwsza bramka strzelona na San Siro... dostał wyśmienite crossowe prostopadłe podanie od Van der Meyde, notabene Man of the match (zdecydowanie chyba). Aż grzech byłoby tego nie wykorzystać ;) W każdym razie ciekawe, co czuje teraz Arsenal... nie boję się meczu z nimi, chociaż mogą mieć niezłą motywację, ale... FORZA INTER !

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2003, 21:53

Alez bedzie meczyk panowie.ich atak kontra nasz :twisted: :twisted: nie moge sie doczekac..mam nadzieje ze gdzies go obejrze...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 listopada 2003, 22:42

niom, ale maskara :| Cannavaro to jest koleś! BTW za tydzień to DP będzie miał double triple double [interesujecie sie nba?] :lol: :D .. BTW Interisto- osobiście zazdroszczę wam zajefajnego obrońcy- Cannavaro. Licze po cichu na jego transfer do Turynu ;). Szacunek dla ciebie za kulturalna dysuksje i zachowanie poziomu! RESPEKT

Obrazek
Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2003, 15:05

Dzięki, kolego ! Równie duży szacunek dla Was, bo wszyscy zachowujecie się na poziomie godnym kibica włoskich drużyn, bo jak wiadomo to one są najlepsze i na tym poziomie nie ma co dyskutować hehehe.... chociaż Inter nie wiem co zrobił z Arsenalem... po prostu Zacc pod koniec przesadził ze "stawianiem wszystkiego na jedną kartę" :(

i już nie wiem jak to będzie z Juve...

Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2003, 13:40

Mecz dla Juventusu będzie na pewno ciężki, Inter będzie zdeterminowany i będzie chciał na pewno pogrążyć Juventus...nie wiadomo jaką tym razem taktykę obierze Inter ale miejmy nadzieję , że Lippi coś konstruktywnego wymysli :lol: :lol: :lol: mecz będzie ciężki ale Juventus wygra różnicą jednj albo dwóch bramek (oby :wink: ) i miejmy nadzieję, ż Pierzak strzeli jakiegoś gola :wink:

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
ODPOWIEDZ