Wszystko o Interze
- Serpente
- Interista
Jestem obiektywny i gdyby było tak jak piszesz przyznałbym Ci rację, ale tak nie było, obejrzyj powtórkę, jeżeli dalej będziesz twierdzić że Milito sam się przewrócił to jesteś hipokrytą !szczypek pisze:Żeby takie drewno zatrzymać nie trzeba uciekać się do tak haniebnych czynów jak faul. On po prostu się sam przewrócił, pomachał badylami i tyle.
Do mnie mówisz ?szczypek pisze:Pewnie znowu kłopoty z napletkiem nie pozwoliły Ci regularnie odwiedzać naszego forum. Szkoda.

- Pan Mietek
- Juventino
Mecz był tak nudny, że po 30 minutach słuchałem właściwie tylko komentarza
Bramkę głową strzela mały Nagatomo - brawa dla obrońców Genoi.
szczypku, tak jak normalnie uważam Ciebie za jedną z rozsądniejszych osób na forum, to zauważyłem, że kompletnie durniejesz jak przychodzi do rozmowy z interistami. Daruj sobie te docinki.
Wydaje mi się, że był faul na Milito. Ten co go faulował miał farta, że sędzia nie przerwał gry. Głupio zrobił bo powinien go puścić i pozwolić strzelić w kartofle bo szanse na to, że Milito by trafił były niewielkie. Konieczność wystawiania tak beznadziejnego piłkarza świadczy o tym jak słaby jest teraz inter.

szczypku, tak jak normalnie uważam Ciebie za jedną z rozsądniejszych osób na forum, to zauważyłem, że kompletnie durniejesz jak przychodzi do rozmowy z interistami. Daruj sobie te docinki.
Wydaje mi się, że był faul na Milito. Ten co go faulował miał farta, że sędzia nie przerwał gry. Głupio zrobił bo powinien go puścić i pozwolić strzelić w kartofle bo szanse na to, że Milito by trafił były niewielkie. Konieczność wystawiania tak beznadziejnego piłkarza świadczy o tym jak słaby jest teraz inter.
- Bartek88
- Juventino
Ja sie nie zdziwie jak skoncza z Amaurim ulubiencem Ranieriego...Vimes pisze:Ranieri robi swoje, drużyna może grać brzydko, ale punkty zdobywa. Można się było tego spodziewać. Jeżeli Moratti kupi mu jakiegoś sensownego napastnika to podium dla Interu jest bardzo realne.
Tutaj jedynie co to moga powalczyc o 6 miejsce z Palermo, ew. jeszcze o 5 Udinese jak zacznie im gorzej isc. Inter w tym roku jest slaby i trzeba to wkoncu powiedziec. Mou zostawil ulozony, zgrany po sobie klub, Moratti to zniszczyl, a Ranieri nie ma w sobie tyle wigoru i charyzmy by byc w stanie zrobic z rozbitej druzyny cos wielkiego... Powtorze to jeszcze raz SerieA to nie jest juz ta sama 'sredniawa' liga co rok temu i wygraniem kilku meczy nie stanie sie na podium...1. Juventus 14 30
2. Udinese 14 30
3. Milan 14 28
4. Lazio 14 28
5. Napoli 14 21
6. Palermo 14 20
7. Inter 14 2
- L u k
- Interista
Wpadlem na sekunde bo sobie obiecalem, ze odpisze paru osobom jak tylko wyjdzie wyrok na Moggiego. Czasu od roku tez nie za wiele, praca mnie goni non stop, wiec nawet na forum Interu juz sie nie udzielam w ogole.
W kazdym razie, odnosnie Interu, to co tu pisac. Stalismy sie takim Milanem z roku 2008-2009. Moratti dogonil swoje upragnione marzenie i na tym sie Inter skonczyl. Szkoda, bo wedlug mnie minimalnym nakladem mozna bylo utrzymac ten wozek znacznie dluzej.
Wyszlo jak wyszlo, pewnie nie jeden juventino ma tu powod do satysfakcji, czemu sie dziwic tez nie mozna.
Graty za zwyciestwo na naszym terenie i za to jak sobie w lidze radzicie, ruchy transferowe glupie nie byly co widac.
Trzymajcie sie.
W kazdym razie, odnosnie Interu, to co tu pisac. Stalismy sie takim Milanem z roku 2008-2009. Moratti dogonil swoje upragnione marzenie i na tym sie Inter skonczyl. Szkoda, bo wedlug mnie minimalnym nakladem mozna bylo utrzymac ten wozek znacznie dluzej.
Wyszlo jak wyszlo, pewnie nie jeden juventino ma tu powod do satysfakcji, czemu sie dziwic tez nie mozna.
Graty za zwyciestwo na naszym terenie i za to jak sobie w lidze radzicie, ruchy transferowe glupie nie byly co widac.
Trzymajcie sie.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
:lol: Żyjesz w amoku kolego. Obyś się nie zdziwił. Chyba, że potem stwierdzisz, iż Serie A znowu jest "średniawa".Bartek88 pisze:Tutaj jedynie co to moga powalczyc o 6 miejsce z Palermo, ew. jeszcze o 5 Udinese jak zacznie im gorzej isc. Inter w tym roku jest slaby i trzeba to wkoncu powiedziec. (...) Powtorze to jeszcze raz SerieA to nie jest juz ta sama 'sredniawa' liga co rok temu i wygraniem kilku meczy nie stanie sie na podium...1. Juventus 14 30
2. Udinese 14 30
3. Milan 14 28
4. Lazio 14 28
5. Napoli 14 21
6. Palermo 14 20
7. Inter 14 2
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powiedział Mietson, który nie tak dawno prowadził ambitne dyskusje z Interistami na ich zacnej stronie.Mietson pisze:szczypku, tak jak normalnie uważam Ciebie za jedną z rozsądniejszych osób na forum, to zauważyłem, że kompletnie durniejesz jak przychodzi do rozmowy z interistami. Daruj sobie te docinki.
No no, dziwnym trafem wszystkich kibiców Interu dopadła praca jak Inter zaczął grać, powiedzmy, średnio. Nawet na forum Interu bywały apele o porzucenie pracy i wsparcie zespołu.L u k pisze:Wpadlem na sekunde bo sobie obiecalem, ze odpisze paru osobom jak tylko wyjdzie wyrok na Moggiego. Czasu od roku tez nie za wiele, praca mnie goni non stop, wiec nawet na forum Interu juz sie nie udzielam w ogole.
Inter wygrał kilka spotkań i odrobił kilka punktów.
- Vimes
- Juventino
Inter traci 8 punktów do trzeciego miejsca na 24 kolejki do końca sezonu, a Ty twierdzisz, że nie jest w stanie tego odrobić? Odważna opinia, ja wcale taki pewny tego nie jestem. Inter w meczu z Genoą nic ciekawego nie grał i wygrał. Podobnie było z Fiorentiną. Kiepsko grają, ale punkty jakoś gromadzą. A po powrocie Sneijdera powinno być im łatwiej.Bartek88 pisze:Tutaj jedynie co to moga powalczyc o 6 miejsce z Palermo, ew. jeszcze o 5 Udinese jak zacznie im gorzej isc. Inter w tym roku jest slaby i trzeba to wkoncu powiedziec. Mou zostawil ulozony, zgrany po sobie klub, Moratti to zniszczyl, a Ranieri nie ma w sobie tyle wigoru i charyzmy by byc w stanie zrobic z rozbitej druzyny cos wielkiego... Powtorze to jeszcze raz SerieA to nie jest juz ta sama 'sredniawa' liga co rok temu i wygraniem kilku meczy nie stanie sie na podium...
- Serpente
- Interista
Wraca Maicon, Forlan, niedługo Sneijder więc powinno być dobrze, ale najważniejsze że wracają zwycięstwa, zespół coraz lepiej się rozumie,morale idzie do góry, mam nadzieję że wskoczymy na pudło do końca sezonu !
A ten dalej swoje :doh: Ty to byś pewnie rzucił robotę/studia/rodzinę cokolwiek tylko żeby pisać na forum Juve żeby nikt czasem nie pomyślał że ubyło im kibiców, wierz co...palnij się w łeb !szczypek pisze: No no, dziwnym trafem wszystkich kibiców Interu dopadła praca jak Inter zaczął grać, powiedzmy, średnio.

- annihilator1988
- Juventino
Nie bój, nie bój. Ranieri ma tendencje "do zacinania się". To tylko kwestia czasu
Swoją drogą zastanawiam się dlaczego do tej pory nie postawił na Poliego. 

- oliver
- Juventino
nie klam jak zawsze wszyscy znamy powody twojej nie obecnosciL u k pisze:Wpadlem na sekunde bo sobie obiecalem, ze odpisze paru osobom jak tylko wyjdzie wyrok na Moggiego. Czasu od roku tez nie za wiele, praca mnie goni non stop, wiec nawet na forum Interu juz sie nie udzielam w ogole.
http://www.juvepoland.com/standings.php?id=159
Milito jesze nie dawno idol pilkarkich dzieci, strzela dwa gole w finale, dzis ze smietnikiem w rekach
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Bartek88
- Juventino
Jeszcze bedziesz za to przepraszal, jak Deszczowy za Marchisiozoff pisze::lol: Żyjesz w amoku kolego. Obyś się nie zdziwił. Chyba, że potem stwierdzisz, iż Serie A znowu jest "średniawa".Bartek88 pisze: ...Powtorze to jeszcze raz SerieA to nie jest juz ta sama 'sredniawa' liga co rok temu i wygraniem kilku meczy nie stanie sie na podium...

- qwerty1337
- Juventino
Korelacja pomiędzy wynikami Interu, a ilością postów waszych kibiców na naszej stronie jest zadziwiająco wysokaSerpente pisze: A ten dalej swoje :doh: Ty to byś pewnie rzucił robotę/studia/rodzinę cokolwiek tylko żeby pisać na forum Juve żeby nikt czasem nie pomyślał że ubyło im kibiców, wierz co...palnij się w łeb !

- Marcin Wu
- Interista
Jeśli odczuwasz głęboką potrzebę dyskutowania z osobnikami inteligentniejszymi od siebie to jestem do usługNo no, dziwnym trafem wszystkich kibiców Interu dopadła praca jak Inter zaczął grać, powiedzmy, średnio.