Serie A (15): Roma 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- erdziu
- Juventino
zal przeklinac ale takiego g*** dawno nei widzialem - roma totalnie bez sil na koncu - szkoda tylko ze celnosc podan 10% a trafnosc podejmowania decyzji 0%. padnijmy na kolana przed Buffonem bo dzieki niemu nie przegralismy najgorszego meczu sezonu. DRAMAT!
per sempre
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Elia zrobił więcej przez 10 minut niż Pepe przez całe spotkanie.
Grazie Gigi. Grazie!
Grazie Gigi. Grazie!
- 15Kowal
- Juventino
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony cieszy remis z taka drużyną jak Roma, nawet jeśli boryka się ona z różnymi problemami, a z drugiej… kurde remisami ligi nie wygramy. Tak, apetyt rośnie w miarę jedzenia (sezon bez porażki o ligowe punkty, dobra postawa itd.) ale uważam, że powinniśmy wykorzystywać takie okazje jak dzisiejszy mecz z, w pewnym stopniu osłabioną, Romą.
Raziła nieskuteczność i to bardzo. Koniec.
Raziła nieskuteczność i to bardzo. Koniec.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Brawo dla Buffona za obroniony rzut karny. Słaby mecz naszych pomocników. Mało brakowało, a Vidal zostałby antybohaterem meczu. Co po niektórym narzekającym przypominam, że graliśmy z Romą. Owszem, nie grzeszą formą, ale remis na wyjeździe (przy obronionym rzucie karnym) nie jest złym rezultatem. Skuteczność podań, a w zasadzie jej brak jest jednak słusznie poddana krytyce.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- juventussek
- Juventino
Mecz bardzo interesujący, szkoda remisu bo mogło być pieknie Pirlo to ma juve gdzieś on by tylko dryblował w miejscu i bawił się piłką. Elia świeży wchodzi i zero pociągu na bramke i ten pojedynek z Lamela ktory gral cale spotkanie a ten sobie odpuscil. Vidal szkoda rykoszetu ale mecz na plus. Ogolnie rzecz biorac duzo niedokładności, podania z galaretowatych stóp ;p
Lider nadal jest ale zaraz gramy z udinese na wyjezdzie.
Lider nadal jest ale zaraz gramy z udinese na wyjezdzie.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Oficjalnie stwierdzam, ze od tego meczu jestem hejterem Giacchieriniego... ten koles moze cos najwyzej trzec chrzan w pucharze z drugim skladem Bologny...
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Monte Cristo
- Juventino
To co chlopaki, jedziemy po majstra? :lol:
Po meczu z Bolonga Giacchierini dal mi troche nadzei, od teraz wracam do tego co mowilem po meczu z Bologna (w lidze) - nie chce go widziec na boisku. Przynajmiej nie z rywalami z wyzeszej polki.
Po meczu z Bolonga Giacchierini dal mi troche nadzei, od teraz wracam do tego co mowilem po meczu z Bologna (w lidze) - nie chce go widziec na boisku. Przynajmiej nie z rywalami z wyzeszej polki.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011, 22:44 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Buri
- Juventino
Krótko mówiąc, drażnią mnie bezmózgowce pokroju Krasica.. teraz do tego grona dołączył w mojej opini giaccherini i esti. Głupie błędy, nieprzemyślane podania, straty. Szkoda tego meczu ale mogliśmy go równie dobrze przegrać.
Brawo GIGI !!!
FabioQ nie jest środkowym napastnikiem ! nigdy go nie chcę widzieć w roli Matriego.
Brawo GIGI !!!
FabioQ nie jest środkowym napastnikiem ! nigdy go nie chcę widzieć w roli Matriego.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Prusor
- Juventino
no nie wyszło. eh. Może to wina dłuższego odpoczynku większości podstawowych piłkarzy ? Nie wiem. Trochę brak szczęścia no i przede wszystkim środek pomocy kompletnie nie istniał. Vidal istniał raz lepiej raz gorzej myślę że rozegrał dobre zawody.
No i dzieki Buffonowi mamy remis + troszeczkę słaby karny w wykonaniu Tottiego.
Zauważyłem że jeśli na wyjeździe nie pracuje pomoc to ciężko jest nam wygrać. Czemu tak ? A no bo 1 napastnikiem gramy :płaczę:
Czekam na "masakrę" z Novarą jakiś podwójny handicap ?
No i proszę o 2 napastników ! ( nie gra Vucinic wiec 2 poproszę Panie Conte)
Forza.
No i dzieki Buffonowi mamy remis + troszeczkę słaby karny w wykonaniu Tottiego.
Zauważyłem że jeśli na wyjeździe nie pracuje pomoc to ciężko jest nam wygrać. Czemu tak ? A no bo 1 napastnikiem gramy :płaczę:
Czekam na "masakrę" z Novarą jakiś podwójny handicap ?

Forza.
No Del Piero No Party Noo !..
- fallweiss
- Juventino
Wiem, że mogę być trochę zbesztany, ale widzę, że zaczynają się pojawiać pewne problemy - po pierwsze słabo Lichy dziś i od razu widać jak siada również gra ofensywna, miał sporo roboty z rzymską "8" (nie pamiętam kto to), nieźle Kielon, natomiast zupełnie źle Pirlo i Markiz, Vidal coś szarpał jak mógł.
Ogólnie to cieszmy się, że nie przegraliśmy, bo było to bardzo realne (pomijając, że nasza bramka to totalny fuks). Roma dziś postawiła wysokie warunki, zagrali ambitnie, mimo iż ich zgranie w obronie było wręcz żenujące momentami. Totti zawalił sprawę, chyba za bardzo chciał strzelić kolejnego gola Juve, spore wrażenie robił na mnie Osvaldo. 1 punkt przy naszej słabszej dyspozycji to sukces, mogło być gorzej.
Ogólnie to cieszmy się, że nie przegraliśmy, bo było to bardzo realne (pomijając, że nasza bramka to totalny fuks). Roma dziś postawiła wysokie warunki, zagrali ambitnie, mimo iż ich zgranie w obronie było wręcz żenujące momentami. Totti zawalił sprawę, chyba za bardzo chciał strzelić kolejnego gola Juve, spore wrażenie robił na mnie Osvaldo. 1 punkt przy naszej słabszej dyspozycji to sukces, mogło być gorzej.
- roccoco23r
- Juventino
Nie chce widziec wiecej Esti... na boisku. Pirlo dzisiaj zagrał jak amator, Matri powinien usiąść na jakiś czas a za niego Q lub Alex. Lamela powinien mieć minimum żółtko. Mecz emocjonujący niesamowicie, jednak remis pozostawia po sobie gorycz mimo wszystko. Forza!
- Filip
Elia faktycznie zrobił więcej przez 10 minut niż Pepe przez większość meczu, co prawda błędów (zwłaszcza w ostatniej akcji) się nie wystrzegł, ale i tak na plus 
Największy plus dla Gigiego za obronę karnego!

Największy plus dla Gigiego za obronę karnego!
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011, 22:44 przez Filip, łącznie zmieniany 1 raz.