Serie A (15): Roma 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- M.R.
- Juventino
Sędziowanie super, nie ma co - romaniści powinni skończyć po 1 połowie z 2-3 żółtymi kartkami, ale co tam. Bramka to całkowity farfocel, potem Roma całkowicie nie istniała. Ale Juventus nie umiał wykorzystać wypracowanej przewagi, za dużo kombinowania w ofensywie i dalej ma wyrównania
Mam nadzieję że Conte wzorem Fergusona zrobi w szatni "suszarkę" i w drugiej połowie skuteczność będzie zdecydowanie lepsza 

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- strong return
- Juventino
Fatalna postawa Pirlo. Genialnie gra De Rossi. Nasza obrona dosyć niepewnie chwilami. Brakuje ostatniego podania i takiego uspokojenia tej gry. Cały mecz da się myślę jeszcze odwrócić, bo bokami defensywy Romy wchodziliśmy w ich pole karne jak w masło. Ale pomocnicy powinni zagrać lepiej. Szkoda tego błędu Arturo, ale trudno się mówi.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Monte Cristo
- Juventino
Pepe, Matri, Pirlo i Lichsteiner graja tak nie dokladnie ze ja dziekuje. Nie chce im sie podac pilki zeby doleciala do zawodnika trzy metry dalej.
- Remus
- Juventino
Błąd Vidala straszny. Jednak do jego gry nie można mieć zastrzeżeń. Do zmiany Esti i Pepe. Nic im dzisiaj nie wychodzi. Pepe nie jest w stanie nawet mocniej kopnąć piłkę. Na placu gry powinni się pojawić Q i Giac. W końcówce może Del Piero, bo Matri dzisiaj też tragicznie, ale zostawiłbym go jeszcze na drugą połowę. Mecz niezwykle intensywny. Pytanie kto pierwszy padnie
- kosciu88
- Juventino
Pare okazji bylo ale niestety ponownie brak skutecznosci
Szkoda bramki tym bardziej ze mozna bylo spokojnie jej uniknac, nie wiem czy ta pilka siadla czy Vidal takiego babola odwalil, no ale nic nie zrobisz, poza tym bledem gra bardzo dobrze. Mam nadzieje ze Conte zmobilizuje chlopakow tak jak w Neapolu.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- juventussek
- Juventino
Przecież Pirlo zawsze tak grał, tylko róznica w tym ze w poprzednich meczach udalo mu kilka ciekawych pilek zagrac.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wg mnie Roma wcale nie gra słabo. Wręcz przeciwnie. Pepe i Esti do zmiany, jako pierwsi. Matri trochę później.T-Bar pisze:Musimy to wygrac przeciez ta Roma jest taka slaba ze masakra. Matri do zmiany.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Eric6666
- Juventino
Najlepszy Lichy chłopak z kondycją aż miło xd Matri przestraszony, źle podaje ... szkoda błędu Vidala, bo inaczej tego nie nazwę... tempo ciekawe, Juve ładnie potrafi z pierwszej pograć, czasami ładnie to wygląda przy pressingu Romy. Mecz zdecydowanie ciekawy!
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Mocarny
- Juventino
Faktycznie Pirlo strasznie słaby mecz.. Pepe wydaje mi się, że bardziej na plus niż chociażby Matri.. Szkoda tylko, że muszę po kawałku oglądać na różnych portalach, bo nie mogę znaleźć odpowiedniego linku do meczu aby chociaż nie przycinało za często. Pal licho jakość!
- Mate.G
- Juventino
Elia i Del Piero na boisko!
Śpimy, śpimy od pierwszych minut ten mecz mi się nie podobał bardzo wolne tempo dużo nie dokładności.
Matri sam w ataku to strasznie głupi pomysł a w dodatku schodził na skrzydło czego w ogóle nie ogarniam.
Śpimy, śpimy od pierwszych minut ten mecz mi się nie podobał bardzo wolne tempo dużo nie dokładności.
Matri sam w ataku to strasznie głupi pomysł a w dodatku schodził na skrzydło czego w ogóle nie ogarniam.
- pumex
- Juventino
Błąd Vidala, błąd Vidala... przestańcie, może i błąd, ale powtarzam: co zrobił Buffon? Stał na środku bramki, zadowolony patrzył gdzie leci piłka. Gdzie jakakolwiek asekuracja, chęć kontrolowania futbolówki? Jego winy przy tej bramce jest tyle co Vidala, spokojnie by do niej zdążył jakby nie był taki leniwy.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011, 21:39 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Slabo - zdecydowanie za duzo niedokladnosci. Ciezko sie nie zdenerowowac, mowiac delikatnie. Jesli nie zaczna w drugiej polowie przykladac sie bardziej do poszczegolnych zagran to ciezko to widze. Jak dla mnie Elia na boisko, jesli Matri nie pokaze czegos sensownego w pierwszych 15 minutach do w jego miejsce Fabio albo nawet Toni (jesli jest na lawce).
Make friends for life or make hardcore enemies!