Serie A (15): Roma 1-1 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- mp1897
- Juventino
- KondzioJuveFans
- Juventino
bramka z dupy i tyle. Roma nic nie gra a nasi to powinno już strzelić z 2 bramki , ale jak zwykle brak skuteczności. Matri to ja nie wiem czy on nie ma formy czy jest tak słaby ? mam nadzieję , że po przerwie się ogarną i wywiozą 3 pkt. z Rzymu !
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- pumex
- Juventino
Fatalny mecz Pirlo, praktycznie nic nie dał drużynie w tej pierwszej połowie a kilka razy katastrofalnie podał do przeciwnika. Bardzo słabo gra Matri i Pepe. Ten drugi marnuje wszystko co ma. Vidal, mimo błędu jest bezsprzecznie najlepszy w ekipie Bianconerich. Zresztą jeśli chodzi o straconą bramkę, to największe pretensje mam do Buffona, który stał jak słup soli, zadowolony patrzył się gdzie leci piłeczka, tak jakby na alibi.
Ci co myśleli, że Roma odda mecz chyba się rozczarowali
Ci co myśleli, że Roma odda mecz chyba się rozczarowali
:Cpan Zambrotta pisze:deszczowy, wyjdź z chatu jeśli tam jesteś
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2011, 21:33 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Brawo dla Pepe. 4 Dobre spotkania i posiadł skilla niczym Messi. Strzela z każdej pozycji, nie podaje do partnerów. Brawo, Brawo!
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
jaka żenada, wolne tempo jak w smolee, podania jakies anemiczneee, i dziecinne błedy, jak maja tak grac z 11 w tabeli roma w dodatku straszliwie osłabioną to lepiej na drugą niech już nie wychodzą. PIRLO TRAGEDIAA. Matri TRAGEDIA
OBUDZIĆ SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OBUDZIĆ SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Arcadio Morello
- Juventino
Przy stracie bramki ewidentny błąd Vidala. Mecz bardzo w szybkim tempie. Juventus miał kilka okazji na strzelenia bramki, albo strzały nie celne, podania, niedokładne, zbyt czytelne albo za słabe. Mam nadzieje, że Juve uda się zdobyć 3 pkt. Roma zaskoczyła

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mecz ciekawy dla oka, obie ekipy grają dobrze, ale to Roma miała więcej farta, bo inaczej tej bramki nazwać nie można. Coś nazbyt dużo kiksów po obu stronach. Myślę, że remis byłby sprawiedliwym wynikiem.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.