Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Jakoś na prędce zassałem 32bit, a później nie chciało mi się 64 ściągać... i tak zostało. Tym bardziej, że z Windowsa korzystam raz na ruski rok...
Integry nie wyłączałem jeszcze, bardzo dobra uwaga
Dzięki.
Integry nie wyłączałem jeszcze, bardzo dobra uwaga

- Randama
- Juventino
Sprawa dość śmieszna ale napisze. Poszukuje użytkownika, który kiedyś udzielał się na forum fcinter.pl pod nickiem "Zozol". Od razu mowie ze nie szukam żadnego problemu co do jego osoby (jako kibic Interu) tylko chciałbym z nim o czymś porozmawiać na Gadu Gadu. Jeżeli ktokolwiek zna tego gościa albo sam zainteresowany to przeczyta to proszę napisać o tym tutaj lub na moim GG 7912856. Pozdrawiam 

- mati888
- Juventino
Jasne, to pierwsza rzecz jaką zrobiłemWiking pisze:a) Próbowałeś podłączyć te głośniki do czegoś innego niż PC? Grają wtedy dobrze? Może to wina głośników po prostu.

uff, całe szczęscieWiking pisze:b) Płyty głównej wymieniać nie musisz... możesz sobie strzelić zewnętrzną muzyczną o ile masz wolny slot PCI.
ubuntu działa też na windzie? próbowałem coś zassać, ale po zamontowaniu obrazu wyskakiwały jakieś błędy...Wiking pisze:Ja bym jeszcze odpalił ubuntu live cd i zobaczył czy wtedy oba ładnie grają... Ale to już chyba moje skrzywienie
Przy Świętach będę miał trochę czasu, to strzelę formata, jak to nie zadziała, to poszukam nowej karty

@Wiking - jeszcze raz dzięki serdeczne!

Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2011, 18:19 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Wiking
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Ubuntu działa zamiast windy - wypalasz na płycie, robisz restart komputera i system operacyjny ubuntu uruchamia Ci się zamiast windowsa (z płyty). Wtedy starczy odtworzyć jakiś głupi plik muzyczny i sprawdzić czy wszystko śmiga, jak śmiga to mogą to być sterowniki czy inny wirus. Jak nie śmiga to raczej hardware.mati888 pisze: ubuntu działa też na windzie? próbowałem coś zassać, ale po zamontowaniu obrazu wyskakiwały jakieś błędy...
- stahoo
- Juventino
Witam,
mojej siostrze na kompie pozamieniały się wszystkie ikonki. Komputer, Dokumenty, programy, foldery - wszystko ma ikonkę Microsoft Word.
Udało mi się zamienić z powrotem foldery, kosz, komputer itp. poprzez wejście w Personalizację Pulpitu --> Ikony --> przywrócenie domyślnych. Ale co z resztą? Ma ktoś jakiś pomysł inny niz format?
Siostra ma Windows7. Z góry dzięki. :**
mojej siostrze na kompie pozamieniały się wszystkie ikonki. Komputer, Dokumenty, programy, foldery - wszystko ma ikonkę Microsoft Word.
Udało mi się zamienić z powrotem foldery, kosz, komputer itp. poprzez wejście w Personalizację Pulpitu --> Ikony --> przywrócenie domyślnych. Ale co z resztą? Ma ktoś jakiś pomysł inny niz format?
Siostra ma Windows7. Z góry dzięki. :**
- sk1le
- Juventino
Witam,
jestem przedstawicielem handlowym firmy Grewling. Nasza firma zajmuję się produkcją palet drewnianych, nadstawek paletowych i skrzynio palet. Moim zadaniem jest znalezienie firm, które dosyć często korzystają z takich opakowań. Działamy na terenie całego kraju.
I teraz pytanie do was drodzy forumowicze:)
Znacie jakieś większe firmy produkcyjne?
Pozdrawiam
jestem przedstawicielem handlowym firmy Grewling. Nasza firma zajmuję się produkcją palet drewnianych, nadstawek paletowych i skrzynio palet. Moim zadaniem jest znalezienie firm, które dosyć często korzystają z takich opakowań. Działamy na terenie całego kraju.
I teraz pytanie do was drodzy forumowicze:)
Znacie jakieś większe firmy produkcyjne?
Pozdrawiam
- Juventus21
- Juventino
dzis na urodziny od dziweczyny dostalem zapalniczke z graworowanym herbem juvetusu i osobistym napisem z tylu. od wielu lat kibicuje Juve chial bym sie dowiedziec gdzie mozna dostac takie rzeczy . bo dziewczyna mi nie powie. serdecznie dziekuje za pomoc . jak cos szukalem na allero itp.
- Bartek88
- Juventino
- Vimes
- Juventino
Bo szwędasz się po "tanich burdelach w okolicy Świdnicy".Bartek88 pisze::o :o <3 <3 Czemu ja nie mam dziewczyny
Wracając do tematu, mogła zajrzeć na ebaya: http://www.ebay.com/itm/New-HOT-JUVENTU ... 4ab06bb18b.Juventus21 pisze:dzis na urodziny od dziweczyny dostalem zapalniczke z graworowanym herbem juvetusu i osobistym napisem z tylu. od wielu lat kibicuje Juve chial bym sie dowiedziec gdzie mozna dostac takie rzeczy . bo dziewczyna mi nie powie. serdecznie dziekuje za pomoc . jak cos szukalem na allero itp.
- ewerthon
- Juventino
Zadam takie trochę nietypowe pytanie, ale w końcu od tego temat jest.
Czy stosował ktoś z was feromony? Macie z tym jakieś doświadczenia i jakie były efekty? Jakie ewentualnie polecacie?
Zaraz pewnie ktoś wyskoczy, że najlepszym feromonem jest dobra fura i pełny portfel :twisted: , ale tu nie o to teraz chodzi.
Może ktoś się wypowie...
Czy stosował ktoś z was feromony? Macie z tym jakieś doświadczenia i jakie były efekty? Jakie ewentualnie polecacie?
Zaraz pewnie ktoś wyskoczy, że najlepszym feromonem jest dobra fura i pełny portfel :twisted: , ale tu nie o to teraz chodzi.
Może ktoś się wypowie...