Wszystko o Interze
- wloski
- Juventino
Za niedługo skończą się trenerzy dla Interu przeznaczeni, będziemy musieli im Ferrarę podłożyć albo coś. Inter wraca gdzie jego miejsce, bezdyskusyjnie Massimo powygrywał sobie podrząd parę tytułów, które dadzą mu na 17 lat spokój.
- Pan Mietek
- Juventino
Do tej pory raczej przestrzegałem przed nadmiernym optymizmem i wyśmiewaniem gry interu ale wczoraj zdałem sobie sprawę z tego, że oni naprawdę mogą skończyć ten sezon w drugiej połowie tabeli (no chyba, że będą drogie wzmocnienia ale temu na razie Moratti zaprzeczył). Ta drużyna od 2 lat stoi w miejscu, mniej więcej tak samo jak Juventus kiedy dyrektorem był Secco. inter się tylko starzeje i nie przyszedł do nich żaden wartościowy piłkarz od triumfu w lidze mistrzów. Został tylko Sneijder a jak Holendra nie ma, to brakuje kompletnie pomysłu na grę.
Nietypowa sytuacja bo Zanetti wyleciał z czerwoną kartką ale zasłużoną. Szkoda tego zawodnika bo choć jest kapitanem interu to go szanuję za profesjonalizm ale to co wczoraj zrobił w 86 minucie było do niego zupełnie niepodobne. Słabiutko zagrał Di Natale i na dodatek przestrzelił karnego a mało brakowało, żeby to pudło kosztowało Udinese stratę 2 punktów.
Nietypowa sytuacja bo Zanetti wyleciał z czerwoną kartką ale zasłużoną. Szkoda tego zawodnika bo choć jest kapitanem interu to go szanuję za profesjonalizm ale to co wczoraj zrobił w 86 minucie było do niego zupełnie niepodobne. Słabiutko zagrał Di Natale i na dodatek przestrzelił karnego a mało brakowało, żeby to pudło kosztowało Udinese stratę 2 punktów.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
To zawodnicy o bardzo zbliżonych umiejętnościach. Pazzini w pojedynkę już wygrał niejeden mecz Ynterowi. Obecny spadek formy to nic innego jak ogólny kał w wykonaniu całej drużyny.dama pisze:W styczniu dużo osób nie mogło przeboleć, że Pazzini idzie do Interu, a Matri do nas. Teraz wychodzi kto był wart tych pieniędzy, a kto jest przepłacony.
- Vimes
- Juventino
Pytasz na serio czy robisz sobie bekę z Interu? To jest znaczek za zwycięstwo w imprezie służącej FIFA to trzepania kasiorki na klubach, czyli Klubowych Mistrzostwach Świata. Nawiasem mówiąc, ta impreza właśnie wystartowała, ale chyba mało kogo to obchodzi. Przynajmniej dopóki nie dołączą drużyny z Europy i Ameryki Południowej.Kimi pisze:Pytanie takie - co to za znaczek noszą na koszulkach zawodnicy Interu? Mnie to się kojarzy z tym co noszą obrońcy pucharu ligi mistrzów.
Właśnie oglądam mecz Inter-Fiorentina. Pierwsza połowa stała na żenującym poziomie sportowym za sprawą obu drużyn. Milko nawet wspomniał, że może nie będą już wybierać meczów Interu do transmisji, bo nie ma na co patrzeć

- jakku1
- Juventino
Tez ogladam, a w zasadzie ogladalem, bo juz mi sie odechcialo i przelaczylem na Real - Barca. Viola zupelnie nie istniala w pierwszej polowie, Gilardino cos probowal, ale zupelnie im nie idzie. Inter poza sytuacja Coutinho gdzie ladnie Boruc obronil tez nie mial jakichs swietnych okazji (z wyjatkiem oczywiscie tej bramkowej). Generalnie Inter lepszy, zasluzyli moze i na gola, ale to co gra Viola to jest zgroza. Bez Joveticia nie stanowia zadnego zagrozenia.Vimes pisze: Właśnie oglądam mecz Inter-Fiorentina. Pierwsza połowa stała na żenującym poziomie sportowym za sprawą obu drużyn. Milko nawet wspomniał, że może nie będą już wybierać meczów Interu do transmisji, bo nie ma na co patrzeć.
Aha, wlasnie wpadla bramka na 2:0 po fatalnym bledzie Pasquala.
Edit: Gol dla Realu

- Vimes
- Juventino
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Serio pytałem, bo tak już mówiłem to ten znaczek kojarzył mi się z LM. Coś w tym dziwnego?Vimes pisze:Pytasz na serio czy robisz sobie bekę z Interu?.
Tymczasem - kiedy Genoa odrabia zaległe spotkanie z Interem? Już sporo czasu minęło a zero wiadomości na ten temat.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Zero to Ty czasu spędziłeś na szukaniu takiej wiadomości. Odrabiają mecz w ten wtorek (tj. 13 grudnia).Kimi pisze:Tymczasem - kiedy Genoa odrabia zaległe spotkanie z Interem? Już sporo czasu minęło a zero wiadomości na ten temat.
- Vimes
- Juventino
Dobra wiadomość dla Interu przed spotkaniem z Genoą - Palacio odniósł kontuzję i nie zagra do końca roku.
- LordJuve
- Juventino
Sorry za post, ale muszę coś zanucić, idzie to tak:
"Gdziiiee się pooodzialiii ciii wszyscyyy...interiści???"...hahaha, ale beka.
Jak sobie przypomnę to co się w tym temacie działo w okresie, gdy ta złodziejska drużyna miała swoje 5 minut to jestem w szoku...gdyby nie kibice Juve to teraz ten temat byłby martwy.
Do przewidzenia...skoro oni nawet nie potrafią własnych zawodników na lotnisku powitać, gratki dla Was! :roll:
"Gdziiiee się pooodzialiii ciii wszyscyyy...interiści???"...hahaha, ale beka.

Jak sobie przypomnę to co się w tym temacie działo w okresie, gdy ta złodziejska drużyna miała swoje 5 minut to jestem w szoku...gdyby nie kibice Juve to teraz ten temat byłby martwy.
Do przewidzenia...skoro oni nawet nie potrafią własnych zawodników na lotnisku powitać, gratki dla Was! :roll:
- pumex
- Juventino
Tak naprawdę, jeśli Inter wygra z Genoą, a pewnie wygra, to nie będzie w aż tak złej sytuacji. Będą mieli 6-te miejsce, tyle samo punktów co Napoli. Jakby w drugiej części sezonu ścisnęli zwieracze i wzięli się do roboty to mimo wszystko mogliby być dosyć wysoko.