LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Tharp

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 16:49

Ouh_yeah pisze:Dzisiaj El Clasico a na JP cisza :think: Jak typujecie?
W ostatnim roku, tyle bylo tych "el clasico", ze w sumie dalej mam przesyt, nawet nie bede ogladal.
Ouh_yeah pisze:Według mnie będzie dużo bramek i wygrana Realu 4-2.
stawiam na skromne zwyciestwo realu, typu 1:0 albo 2:1, i massive drama w wykonaniu Bousquetsa & co.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 16:54

Juras_Senat pisze:3. Zapomnieć o arbitrze. Uważać na kartki.
To chyba ktoś inny dopisał bo na pewno nie Mourinho :prochno:

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 17:04

Buki stawiają mniejwięcej równo na jedną i drugą drużynę, z minimalną przewagą Realu więc ciężko na bazie kursów nazwać Real faworytem. 2,50 a 2,70 to żadna różnica.

Mourinho na 7 meczów z Barceloną będąc na ławce Realu wygrał zaledwie 1, przegrywając 3 i remisując 3. Ostatnie starcie w Superpucharze też przegrał. I póki co nie wygrał z Realem niczego znaczącego. Faworytem to Real będzie jak udowodni że na to zasługuje. Na tą chwilę dzięki przewadze z lidze można tylko powiedzieć że odebrał bycie faworytem Barcelonie. Bo faworyta dzisiaj nie ma.

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 17:04

Ouh_yeah pisze:
Juras_Senat pisze:3. Zapomnieć o arbitrze. Uważać na kartki.
To chyba ktoś inny dopisał bo na pewno nie Mourinho :prochno:
Jak mogłeś kolego przeoczyć fakt, że The Special One odrobinę się ostatnio uspokoił. ;) Media madryckie sugerują, że ma to związek z osiągnięciem przez Mourinho pełni władzy na Bernabeu po odejściu Valdano.
Tak przynajmniej twierdzi ww. redaktor na łamach "PN".
Dtmiu pisze:Mourinho na 7 meczów z Barceloną będąc na ławce Realu wygrał zaledwie 1, przegrywając 3 i remisując 3.
Fakt, że Swansea nigdy nie przegrała w historii u siebie z Man Utd nie stawiał ich w roli faworyta w ostatnim meczu tych drużyn. ;) Nie zwracałbym uwagi na tego typu statsy, liczy się bardziej obecna forma, a tej jest lepsza w obozie madryckim.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 17:18

Juras_Senat pisze:Jak mogłeś kolego przeoczyć fakt, że The Special One odrobinę się ostatnio uspokoił. ;)
Ja wiem czy uspokoił... jest liderem tabeli, wygrał wszystkie mecze w grupie LM... jak na razie nie miał specjalnie powodów do robienia dymu :D a no i jeszcze częściej wysyła Karanke na konferencje.

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 17:22

Ja bym poszedł w drugą stronę, brak awantur ze strony Mou pozwolił drużynie skupić się na tym co ważne, czyli grze. Stąd dobre wyniki na obu frontach. :P

Obrazek
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 17:40

Dtmiu pisze:Buki stawiają mniejwięcej równo na jedną i drugą drużynę, z minimalną przewagą Realu więc ciężko na bazie kursów nazwać Real faworytem. 2,50 a 2,70 to żadna różnica.

Mourinho na 7 meczów z Barceloną będąc na ławce Realu wygrał zaledwie 1, przegrywając 3 i remisując 3. Ostatnie starcie w Superpucharze też przegrał. I póki co nie wygrał z Realem niczego znaczącego. Faworytem to Real będzie jak udowodni że na to zasługuje. Na tą chwilę dzięki przewadze z lidze można tylko powiedzieć że odebrał bycie faworytem Barcelonie. Bo faworyta dzisiaj nie ma.
Jako, że Real jest liderem tabeli, uważam Real za faworyta spotkania. Historia nie gra. Jeżeli cie to boli to nie czytaj.

FORZA JUVE!!!
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 18:50

Trzymam kciuki za ekipe z Katalonii. O Realu od dawna mowi sie, ze to druga obok Barcy sila na kontynencie... a tymczasem jedyne co udalo im sie osiagnac to krajowy puchar. Licze, ze zostanie to zweryfikowane dziesiejszego wieczoru. Ciekawe jak Real poradzi sobie z rola faworyta i lidera tebeli, ciekawe czy to bedzie powrot wielkiej Barcelony czy moze wyrazny sygnal, ze nadszedl koniec pewnego cyklu.

Abruzzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 18:50

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-h ... omosc.html
:angry:

Mam nadzieję, że wygra Real. Stawiam na 3:2

Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 19:13

Bardzo dużo sobie obiecuję po tym meczu. Liczę na to, że Real zakończy tą dominację Barcy w La Liga. Zobaczymy co tym razem wymyśli Mourinho do zatrzymania Messiego, bo to kluczowa kwestia w całej taktyce. Obyśmy nie musieli po tym meczu znów pluć na arbitra, który swoimi decyzjami w mniejszy lub większy sposób wpłynął na wynik meczu. O czystej grze nie ma mowy, pytanie jak daleko posunie się Real w ostrej grze a Barca w teatrze. 3-1 dla Realu.

Sapere Aude!
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 22:33

Ma ktoś jakiegoś normalnego linka do transmisji, bo szukam od 20 minut i nie mogę znaleźć :angry:

Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 22:38

http://www.atdhenet.tv/41792/watch-real ... -barcelona
Jakość nie powala, ale lepszy rydz niż nic..

Obrazek
Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 22:51

Póki co bardzo fajny mecz, sędzia dobrze się spisuje. Po pierwszej połowie nie jestem w stanie wskazać zwycięzcy. Ronaldo jest przereklamowany i pokazuje to po raz kolejny.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 22:52

DiaVolO pisze:Ma ktoś jakiegoś normalnego linka do transmisji, bo szukam od 20 minut i nie mogę znaleźć :angry:
SopCast Channel - 106723

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2011, 22:53

Mecz może być. Remis sprawiedliwy. Sędzia daje rade i dużo kartek :prochno: Licze na zwycięstwo Realu.

ODPOWIEDZ