Coppa Italia (1/8): JUVENTUS 2-1 Bologna
- strong return
- Juventino
Łaaał-Markizja ogarnął chyba jakiś dziki szał ostatnio. "Perfekcjonistyczne" wykończenie i znowu bardzo ważna bramka. Czy to obecność i nauka przy Pirlo spowodowały, że chłopaka tak oświeciło póki co?
Elia też ładne dogranie, kilka niezłych rajdów, na pewno znacznie, znacznie lepiej niż Milos. Ale nawet po tej części dogrywk mogło być 3:1.
Bardzo mi szkoda Alexa. Widać, że chłop ma spore ciśnienie na zdobycie bramki, a tu albo bramkarz wybije, albo obrońca, albo spalony. :?

Bardzo mi szkoda Alexa. Widać, że chłop ma spore ciśnienie na zdobycie bramki, a tu albo bramkarz wybije, albo obrońca, albo spalony. :?
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2011, 23:34 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- gucio_juve
- Juventino
Szkoda, że nie trafił Elia. To mogłoby mu pomóc w jeszcze lepszej aklimatyzacji. Dobry mecz ze strony Giaccheriniego ;D (PS. Chyba w końcu będę musiał się nauczyć pisać jego nazwisko).
- Fonczek1947
- Juventino
Panowie, też uważacie, że dzisiaj nasz leonardo zagrał przyzwoicie? ;D
- LordRahl
- Juventino
Na dobranoc napiszę tyle( jutro zajęcia rano) :-D - dogranie Alexa piętką to czysta poezja, zbierałem szczęke z podłogi :lol: Przednia gra Juve, mogło być zdecydowanie wyżej ale cieszę sie z awansu i widowiska ! FORZA!
- djj
- Juventino
Dobra, trochę po nietrzeźwemu, ale w miarę składnie.
Kto jęczał na Marchisio ten chvuj i socjalista, to raz. Dwa, skrzydła mamy dobre i jest ok. Trzy, kto jęczał na Giacherinniego to pjerdoła do potęgi. Kto chce Krasica w Juve, nich z nim odpłynie. Kolejne, nasza obrona dobrze funkcjonuje więc nie wiem skąd te krzyki, aby Bonucciego wywalić. I mamy następce Buffona jak coś.
I poza tym forza Conte. Normalny trener w końcu !
Kto jęczał na Marchisio ten chvuj i socjalista, to raz. Dwa, skrzydła mamy dobre i jest ok. Trzy, kto jęczał na Giacherinniego to pjerdoła do potęgi. Kto chce Krasica w Juve, nich z nim odpłynie. Kolejne, nasza obrona dobrze funkcjonuje więc nie wiem skąd te krzyki, aby Bonucciego wywalić. I mamy następce Buffona jak coś.
I poza tym forza Conte. Normalny trener w końcu !
- adriano_pl
- Juventino
Myślę że drużyna źle nie gra (biorąc pod uwagę fakt, że to jednak drugi skład). Brakuje zgrania, zdarzają się proste błędy. Na plus:
Duet B-B: poza kontrami właściwie nie pomagają się wykazać własnemu bramkarzowi.
Giac: Czasem za dużo dryblingu, ale widać że wchodzi na najwyższy poziom.
Alex: Jak na człowieka z małym ograniem i swoim wiekiem uważam że to wciąż wyoski poziom - pamiętajmy że to jednak nie jest klasyczny napastnik, ale typowa "10".
Pazienza: Solidnie, zawsze jest tam gdzie trzeba, nie popełnia wielu błędów, ale klila akcji w środku przerwał.
Esti: Podobnie, bardzo solidnie, praktycznie nie pamiętam straconej piłki.
Na minus:
Krasić + Elia: W przypadku obu graczy "Z dużej chmury mały deszcz". Może i się wybiegają, ale efektów z tego nie ma.
DeC: Zgubił się gdzieś z formą w tamtym sezonie.
Marrone: Boiskowa ślepota, nie potrafi znaleźć sobie miejsca na boisku.
Co do reszty mam mieszane uczucia, Sorensen i Qua oczywiście niezły mecz, ale brakuje mi czegoś. Marchisio standardowo - niewidoczny, ale swoje zrobi
Duet B-B: poza kontrami właściwie nie pomagają się wykazać własnemu bramkarzowi.
Giac: Czasem za dużo dryblingu, ale widać że wchodzi na najwyższy poziom.
Alex: Jak na człowieka z małym ograniem i swoim wiekiem uważam że to wciąż wyoski poziom - pamiętajmy że to jednak nie jest klasyczny napastnik, ale typowa "10".
Pazienza: Solidnie, zawsze jest tam gdzie trzeba, nie popełnia wielu błędów, ale klila akcji w środku przerwał.
Esti: Podobnie, bardzo solidnie, praktycznie nie pamiętam straconej piłki.
Na minus:
Krasić + Elia: W przypadku obu graczy "Z dużej chmury mały deszcz". Może i się wybiegają, ale efektów z tego nie ma.
DeC: Zgubił się gdzieś z formą w tamtym sezonie.
Marrone: Boiskowa ślepota, nie potrafi znaleźć sobie miejsca na boisku.
Co do reszty mam mieszane uczucia, Sorensen i Qua oczywiście niezły mecz, ale brakuje mi czegoś. Marchisio standardowo - niewidoczny, ale swoje zrobi

- pablo1503
- Juventino
Pierwszą połowę nasi zagrali słabo, ale od drugiej całkiem fajnie.
Giaccherini zaskoczył mnie niesamowicie. Nie wiem co myśleć o Elii. Niby miał niemało strat, ale kilka dobrych rzeczy też zrobił.
Szkoda, że Alex nic nie ustrzlił, bo również zagrał bardzo fajny meczyk.
PS. 37lat i 120min. na boisku
PS2. Sorensen, 19lat? Nice
PS3. Jeżeli Bonnuci gra bez presji, to nawet mu to wychodzi.
Giaccherini zaskoczył mnie niesamowicie. Nie wiem co myśleć o Elii. Niby miał niemało strat, ale kilka dobrych rzeczy też zrobił.
Szkoda, że Alex nic nie ustrzlił, bo również zagrał bardzo fajny meczyk.
PS. 37lat i 120min. na boisku

PS2. Sorensen, 19lat? Nice

PS3. Jeżeli Bonnuci gra bez presji, to nawet mu to wychodzi.

- Filip
Elia > Krasic
Radził sobie o wiele lepiej nasz Eljero
Marchisio robi różnice!
Elia > Krasic
Radził sobie o wiele lepiej nasz Eljero

Marchisio robi różnice!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
krystiank pisze:2 bramka Giacheriniego powinna być uznana ! nie było tam żadnego spalonego !
Był i to spory.
Brawo dla Eliero. Szkoda że nie dodał bramki do asysty ale nie jest źle. Widać że potrzeba mu gry. Z minuty na minute grał lepiej.
Del Piero to chyba będzie strzelał z rogów niedługo. Rozumiem chęć strzelenia bramki ale wielokrotnie powinien podawać..
Bonucci to jest najwiekszy do odstrzału.. szkoda tez Milosa - opusci nas z taką formą.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dla mnie to było Giaccheshow. To jak nauczył się w tak krótkim czasie grać zupełnie bez presji, to czysta magia. Cudownie.
Trochę długo to wszystko trwało, ale było warto oglądać 2 połowę i dogrywkę.
Dzięki chłopaki, wielkie brawa!
Ps. Kondycja to naprawdę nasza MOCNA STRONA.
Ps.2 A Claudio to już typowo dla siebie
Trochę długo to wszystko trwało, ale było warto oglądać 2 połowę i dogrywkę.
Dzięki chłopaki, wielkie brawa!
Ps. Kondycja to naprawdę nasza MOCNA STRONA.
Ps.2 A Claudio to już typowo dla siebie

Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2011, 23:37 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- mnowo
- Qualità Juventino
Del Piero trafił ze spalonego przed bramką Giaccheriniego, o której mowa.OskarG pisze:szczególnie że to alex strzelił i tak był spalony...krystiank pisze:2 bramka Giacheriniego powinna być uznana ! nie było tam żadnego spalonego !