BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- białas
- Juventino
no ja też bym chętnie się pisał na jakieś granie, i to nie jednorazowe a przynajmniej raz w tygodniu przez miesiąc (na początek). ogólnie rzecz biorąc to chętnie pograłbym regularnie przez całą zimę. ale tak jak widać, nikt się nie odzywa, więc proponowałbym żeby każdy popytał znajomych czy nie chcą grać i ewentualnie znaleźć jakąś przyzwoitą salę na 10-12 osób i spotykać się regularnie. co Wy na to?pezet1988 pisze:Pytanie takie mi się nasunęło właśnie na myśl:
Ma ktoś możliwość załatwienia jakiejś hali to pogrania sobie rekreacyjnie w piłeczkę?? :-D Palę się do gry ale niestety nie wiem gdzie można znaleźć jakieś wolne terminy żeby zamówić sobie halę, no i taką miejscówę oczywiście.
co do Bolonii, transmisji raczej nie będzie, więc zobaczymy się pewnie za tydzień. P?
- KUZMA
- Juventino
Ja też się piszę na hale ale za rok :p :pbiałas pisze:no ja też bym chętnie się pisał na jakieś granie, i to nie jednorazowe a przynajmniej raz w tygodniu przez miesiąc (na początek). ogólnie rzecz biorąc to chętnie pograłbym regularnie przez całą zimę. ale tak jak widać, nikt się nie odzywa, więc proponowałbym żeby każdy popytał znajomych czy nie chcą grać i ewentualnie znaleźć jakąś przyzwoitą salę na 10-12 osób i spotykać się regularnie. co Wy na to?pezet1988 pisze:Pytanie takie mi się nasunęło właśnie na myśl:
Ma ktoś możliwość załatwienia jakiejś hali to pogrania sobie rekreacyjnie w piłeczkę?? :-D Palę się do gry ale niestety nie wiem gdzie można znaleźć jakieś wolne terminy żeby zamówić sobie halę, no i taką miejscówę oczywiście.
co do Bolonii, transmisji raczej nie będzie, więc zobaczymy się pewnie za tydzień. P?
JUVE the best i love football
- białas
- Juventino
tak. tyle, że bez rezerwacji, więc dobrze by było, gdyba pierwsza osoba, która przyjdzie, zapytała, czy puszczą mecz. liczę, że nie będzie problemu, ale niech się upewni.Winner pisze:Dzisiaj widzimy się w P?
- Winner
- Juventino
W środę ostatni mecz w tym roku więc wypadłoby go razem obejrzeć, ale jest mały problem, mecz jest o 18
. Więc trzeba się zastanowić czy będą chętni na oglądanie w jakimś lokalu, bo wielu możne godzina nie odpowiadać. Ja jak coś jestem chętny.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.