HipHopowa strona Forum.
- jarmel
- Redaktor
Dokładnie tak. Ale Gural jest specyficzny i jesli miałbym się nastawiać na jakieś głębokie teksty z jego strony to od razu byłbym na straconej pozycji.Andryk pisze:fajna tylko pod względem flou Gurala i bujającego podkładu, bo tekstowo to jest dramat...jarmel pisze:No ta ''Szpadymelodia" całkiem całkiemWydaje mi się, że ta płytka będzie bardzo fajna. Totem leśnych ludzi zupełnie mi nie podchodził.
A co do Vnm'a to już nie jest to co w 834, odkąd dołączył do Prosto to zupełnie mi nie podchodzi.
#AllegriOut
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tekstowo mi się najbardziej podoba "Wszystko jest stanem umysłu". Tak czy siak na koncert w styczniu pójdę Gurala. Co do VNM to jego pierwsza solowa płytka była dla mnie bardzo słaba, mimo ,że go lubię.
- aras191
- Juventino
przestań przesłuchaj wszystkie płyty HG a nie wypowiadasz jesteś żałosny a 63 dni chwały? słyszałeś w ogóle płyte Droga np koleś ty jesteś nie śmieszny a tragiczny!!! zresztą HG jest nie dla lamusów!!!!Skibil pisze:Raz na 200 piosenek to i Tede napisze coś "patriotycznego" ale to nic nie zmienia...
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- M.R.
- Juventino
Mam bardzo podobnie. Bardzo fajny hołd muzyczny braci Waglewskich - nie pierwszy i mam nadzieję że nie ostatniSkibil pisze:Jak wam się podoba nowa płyta Fisza "Zwierzę bez nogi"? Jak dla mnie wyśmienita! "Oldschoolowe" bity z zachowaniem specyfiki Waglewskich. Po Łonie moja ulubiona płyta tego roku.

A od siebie polecę krążek "Pan Kolczasty" Jeżozwierza. Wyrazista,mocna i dobra płyta.
"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek