Serie A (14): JUVENTUS 2-0 Cesena

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Nedved4life

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 16:54

Mam nadzieję, że z ADP nic poważnego nie będzie. Takie uderzenie może być groźne chociaż można zostać gorzej urządzonym (np. Petr Cech), mam nadzieję, że założą ze dwa szwy, wstrząśnienia nie będzie i Alex wróci do gry za dwa tyg. np. Bo dzisiaj pokazał, że wciąż potrafi wnieść sporo do gry, a zwłaszcza jak Vucinic nie gra nic.

krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 16:55

no i posiadanie piłki 75-25 % bodajże ;) No wlasnie ciekawe kiedy będzie wiadomo co z Del Pierem ....

mambooocha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Marchisio znowu uratował nam dupę w tym sezonie :-D

ogólnie mecz średni w naszym wykonaniu, nie ma się co za dużo rozpisywać. Jednego jestem pewien - grając taki mecz w ubiegłym sezonie byśmy nie wygrali, na szczęści teraz wszystko zaczyna się układać po naszej myśli nawet jak nam nie idzie.

p.s.: GRAZIE MAROTTA PER ARTURO VIDAL :!:

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Ważne 3 punkty. W końcu potrafimy wygrywać z ogórkami, mimo że było ciężko przez autobus postawiony przed bramką Ceseny. Vidal jest niesamowity, zawsze gdy przeciwnik ma piłkę i widzę, że Arturo biegnie w jego kierunku wiem, że za chwilę odzyskamy piłkę. Marchisio poza golem niewidoczny, na tle Pazienzy, który zagrał lepiej niż się spodziewałem i Vidala wypadł blado. Mam nadzieje że to tylko wypadek przy pracy.
Cieszy fakt, że nikt nie jest zawieszony na kolejny mecz.
Forza Juve :ball:

prezes3c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Kosmiczny mecz.... mam tylko OGROMNĄ nadzieję że z Alexem to nie aż tak poważne jak wyglądało... ;/ p*******y rossi. brawo Juve jak zwykle za waklę. Giac pozytyw.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Bartek88 pisze:Tego karnego ani czerwonej kartki nie powinno byc, prawda?
Po tym jak sędzia gwizdał w tym meczu można się było spodziewać wszystkiego, a czerwona kartka powinna być już niejedna wcześniej.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 16:56

Dzisiaj był lekki dołek jeśli chodzi o niektórych piłkarzy, więc przeważaliśmy ale brakowało skuteczności. Nie pomagał także ustawiony autobus na 20 metrze od bramki Ceseny. Karny był kontrowersyjny ponieważ Antonioli trafił w piłkę ta spadła pod nogi Giaccheriniego i wtedy w niego w leciał. Gdyby nie trafił piłki to karny jak najbardziej a tak wydaje mi się że nie. Mimo niedociągnięć najważniejsze jest że zasłużenie wygraliśmy.
P.S Ciekawe jak poważny jest uraz Del Piero

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Filip

Bartek88 pisze:Tego karnego ani czerwonej kartki nie powinno byc, prawda?
Wie ktos juz moze co sie stalo Del Pierowi?
Deszczowy i nigdzie jeszcze nie widze twojego przepraszam :wink:
W komentarzu pod newsem przeprosił :E

adriano_pl

Juventino
Juventino

Mecz dobry, ale skuteczność pozostawia jeszcze trochę do życzenia. Drużyna która tworzy 70% posiadania piłki i 20 sytuacji bramkowych powinna kończyć mecz 5-0, a nie tak skromnie.

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Cieszą 3 punkty. Mam wielką nadzieje, że Del Piero nie stało się nic poważnego. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Zapp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Cieszy wygrana.Oby tak dalej : ) Wie ktos moze co z Del Piero ? :(( Ten typ co ALexa kopnal powinien juz dawno poleciec z boiska bodajze nr 13 mial... Oby to nie bylo nic powaznego;/ FORZA JUVE I FORZA ALEX

Gość

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 16:57

Ryder pisze:Profesor Marchisio kolejny raz przypomina o swoim geniuszu. Straszna nerwówka te pierwsze 70min, ale dobry mecz i co najważniejsze 3pkt :)
Naszczęście w drugich 70 minutach dobrze ciśneli... Roma wykartkowana więc może znowu 3pkt ;) Bo następny wyjazd do Udine...

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Emocji nie brakowalo, sa 3 punkty i to najwazniejsze. 2 0 ale rownie dobrze moglo byc 4 cz 5. Szkoda Alexa i stralu w plecy Lichego w ostatnich minutach :-D

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Vojtimar

Juventino
Juventino

Mam nadzieję że nic się nie stało Alexowi a idiota który mu to zrobił dostanie grzywnę i zawieszenie.

Całej 1 połowy nie widziałem ale przeważaliśmy i zasłużyliśmy na gola.

W 2 to samo i w końcu bramki padły, szkoda że nie więcej po tym jak w bramce stanął gościu z pola.

Mam nadzieję że w PW z Bologną Lichtsteiner zostanie wcześniej zmieniony, to samo Pepe i Chiellini bo muszą odpocząć przed Romą.

Z Juve na dobre i złe!
typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2011, 16:58

Filip pisze:Oprócz tego że wygraliśmy, widzieliście co zrobiła Roma ? 3 x czerwona kartka (Juan, Gago, Bojan) ;-)
Rzeczywiście coś komentator wspominał o Juanie, Gago i Bojanie, ale niestety po rumuńsku, więc nie wiedziałem o co chodzi ;))

Co do Ceseny - szkoda mi tego zespołu. Czerwona kartka i karny z tyłka. Powinniśmy wygrać wysoko, ale bez takich cyrków.

Zablokowany