Serie A (14): JUVENTUS 2-0 Cesena
- Nedved4life
- Juventino
Mam nadzieję, że z ADP nic poważnego nie będzie. Takie uderzenie może być groźne chociaż można zostać gorzej urządzonym (np. Petr Cech), mam nadzieję, że założą ze dwa szwy, wstrząśnienia nie będzie i Alex wróci do gry za dwa tyg. np. Bo dzisiaj pokazał, że wciąż potrafi wnieść sporo do gry, a zwłaszcza jak Vucinic nie gra nic.
- mambooocha
- Juventino
Marchisio znowu uratował nam dupę w tym sezonie :-D
ogólnie mecz średni w naszym wykonaniu, nie ma się co za dużo rozpisywać. Jednego jestem pewien - grając taki mecz w ubiegłym sezonie byśmy nie wygrali, na szczęści teraz wszystko zaczyna się układać po naszej myśli nawet jak nam nie idzie.
p.s.: GRAZIE MAROTTA PER ARTURO VIDAL :!:
ogólnie mecz średni w naszym wykonaniu, nie ma się co za dużo rozpisywać. Jednego jestem pewien - grając taki mecz w ubiegłym sezonie byśmy nie wygrali, na szczęści teraz wszystko zaczyna się układać po naszej myśli nawet jak nam nie idzie.
p.s.: GRAZIE MAROTTA PER ARTURO VIDAL :!:
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ważne 3 punkty. W końcu potrafimy wygrywać z ogórkami, mimo że było ciężko przez autobus postawiony przed bramką Ceseny. Vidal jest niesamowity, zawsze gdy przeciwnik ma piłkę i widzę, że Arturo biegnie w jego kierunku wiem, że za chwilę odzyskamy piłkę. Marchisio poza golem niewidoczny, na tle Pazienzy, który zagrał lepiej niż się spodziewałem i Vidala wypadł blado. Mam nadzieje że to tylko wypadek przy pracy.
Cieszy fakt, że nikt nie jest zawieszony na kolejny mecz.
Forza Juve
Cieszy fakt, że nikt nie jest zawieszony na kolejny mecz.
Forza Juve

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Po tym jak sędzia gwizdał w tym meczu można się było spodziewać wszystkiego, a czerwona kartka powinna być już niejedna wcześniej.Bartek88 pisze:Tego karnego ani czerwonej kartki nie powinno byc, prawda?
- Winner
- Juventino
Dzisiaj był lekki dołek jeśli chodzi o niektórych piłkarzy, więc przeważaliśmy ale brakowało skuteczności. Nie pomagał także ustawiony autobus na 20 metrze od bramki Ceseny. Karny był kontrowersyjny ponieważ Antonioli trafił w piłkę ta spadła pod nogi Giaccheriniego i wtedy w niego w leciał. Gdyby nie trafił piłki to karny jak najbardziej a tak wydaje mi się że nie. Mimo niedociągnięć najważniejsze jest że zasłużenie wygraliśmy.
P.S Ciekawe jak poważny jest uraz Del Piero
P.S Ciekawe jak poważny jest uraz Del Piero
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Filip
W komentarzu pod newsem przeprosił :EBartek88 pisze:Tego karnego ani czerwonej kartki nie powinno byc, prawda?
Wie ktos juz moze co sie stalo Del Pierowi?
Deszczowy i nigdzie jeszcze nie widze twojego przepraszam
- adriano_pl
- Juventino
Mecz dobry, ale skuteczność pozostawia jeszcze trochę do życzenia. Drużyna która tworzy 70% posiadania piłki i 20 sytuacji bramkowych powinna kończyć mecz 5-0, a nie tak skromnie.
- karosznurek
- Juventino
Cieszą 3 punkty. Mam wielką nadzieje, że Del Piero nie stało się nic poważnego. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Gość
Naszczęście w drugich 70 minutach dobrze ciśneli... Roma wykartkowana więc może znowu 3pktRyder pisze:Profesor Marchisio kolejny raz przypomina o swoim geniuszu. Straszna nerwówka te pierwsze 70min, ale dobry mecz i co najważniejsze 3pkt

- kosciu88
- Juventino
Emocji nie brakowalo, sa 3 punkty i to najwazniejsze. 2 0 ale rownie dobrze moglo byc 4 cz 5. Szkoda Alexa i stralu w plecy Lichego w ostatnich minutach :-D
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Vojtimar
- Juventino
Mam nadzieję że nic się nie stało Alexowi a idiota który mu to zrobił dostanie grzywnę i zawieszenie.
Całej 1 połowy nie widziałem ale przeważaliśmy i zasłużyliśmy na gola.
W 2 to samo i w końcu bramki padły, szkoda że nie więcej po tym jak w bramce stanął gościu z pola.
Mam nadzieję że w PW z Bologną Lichtsteiner zostanie wcześniej zmieniony, to samo Pepe i Chiellini bo muszą odpocząć przed Romą.
Całej 1 połowy nie widziałem ale przeważaliśmy i zasłużyliśmy na gola.
W 2 to samo i w końcu bramki padły, szkoda że nie więcej po tym jak w bramce stanął gościu z pola.
Mam nadzieję że w PW z Bologną Lichtsteiner zostanie wcześniej zmieniony, to samo Pepe i Chiellini bo muszą odpocząć przed Romą.
Z Juve na dobre i złe!
- typkens
- Juventino
Rzeczywiście coś komentator wspominał o Juanie, Gago i Bojanie, ale niestety po rumuńsku, więc nie wiedziałem o co chodziFilip pisze:Oprócz tego że wygraliśmy, widzieliście co zrobiła Roma ? 3 x czerwona kartka (Juan, Gago, Bojan) ;-)

Co do Ceseny - szkoda mi tego zespołu. Czerwona kartka i karny z tyłka. Powinniśmy wygrać wysoko, ale bez takich cyrków.