Serie A (14): JUVENTUS 2-0 Cesena
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ciśniemy Cesenę jak złoto. Problem polega jednak na tym, że nasz dzisiejszy rywal, jak na solidnego ogóra przystało, ogranicza się do obrony. Juventus do sytuacji dochodzi na zawołanie, choć ciężko rozgrywać piłkę przy tak bojaźliwie grającym przeciwniku. Szkoda niedokładności, bo do przerwy spokojnie mogło już być z 3-0. Matri jak dla mnie do zmiany - dziś nic mu nie idzie, ma problemy z przyjęciem piłki, o fatalnych strzałach nie wspominając.
Mam nadzieję, że w drugiej połowie postawimy kropkę nad "i".
Mam nadzieję, że w drugiej połowie postawimy kropkę nad "i".
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011, 15:52 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Z Vuciniciem w pomocy? Oszalałeś?mambooocha pisze:Quaglia za Pazienzę i przechodzimy na 4-4-2 bo to po prostu trzeba wygrać, z gorszymi ogórkami to jeszcze w tym sezonie nie graliśmy
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
A ja jestem pewny ,że jeśli Matri zostanie na boisku to strzeli po raz kolejny
- tacchif
- Juventino
To było do przewidzenia, że ten mecz tak będzie wyglądał. Jedyną inną możliwością byłby dwucyfrowy wynik do przerwy ;p
Dla mnie bardzo na plus Vidal. Gra niezłe piłki, przyśpiesza grę no i oczywiście te jego odbiory na połowie Ceseny... brawo.
Dla mnie bardzo na plus Vidal. Gra niezłe piłki, przyśpiesza grę no i oczywiście te jego odbiory na połowie Ceseny... brawo.
- Boogey96
- Juventino
Dominujemy ale tego można było się spodziewać. Jednak nasza gra dzisiaj taka sobie. Tak jakoś bez przekonania i myślę, że przyda się w drugiej połowie od razu ktoś z trójki Esti, Quag, Del Piero żeby dodać trochę świeżości grze i zaskoczyć jak narazie skuteczną obronę Ceseny.
- annihilator1988
- Juventino
Ze zmianami należy się wstrzymać do 60 minuty spotkania. Szkoda, że nie znalazło się miejsce dla Krasicia, który mógłby pojechać zmęczonego rywala
- Wojtek
- Juventino
Takie mecze są trudne bardzo trudne...Miażdżymy ich ale bramek brakuje. Pierwsze 10 minut i mogło być z 2:0 potem troche zwolnili tempa ale okazji nie brakuje...Musi coś wpaść bo znowu frajersko stracimy punkty i lidera.
Faul na Lichtsteinerze powinien zostać odgwizdany tylko kwestia czy wolny czy karny.
Matri coś cieniuje dzisiaj, może Quaq coś powalczy bo już się rozgrzewał.
Vucinic na plus, Buffona ciężko ocenić
Faul na Lichtsteinerze powinien zostać odgwizdany tylko kwestia czy wolny czy karny.
Matri coś cieniuje dzisiaj, może Quaq coś powalczy bo już się rozgrzewał.
Vucinic na plus, Buffona ciężko ocenić

- Vimes
- Juventino
- Bartek88
- Juventino
- mambooocha
- Juventino
i co z tego, że TEORYTYCZNIE w pomocy? Cesena atakuje dwójką zawodników więc wydaje mi się, że nasza czwórka obrońców powinna dać sobie radę, nawet z Bonuccim w składzie...Łukasz pisze:Z Vuciniciem w pomocy? Oszalałeś?mambooocha pisze:Quaglia za Pazienzę i przechodzimy na 4-4-2 bo to po prostu trzeba wygrać, z gorszymi ogórkami to jeszcze w tym sezonie nie graliśmy
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
ostatni strzał vucinica przed gwizdkiem na przerwe utkwił wam w głowie i od razu Vucinic man of the match 

- Arcadio Morello
- Juventino
Zmiana Matriego za Fabio Q albo Del Piero
. Coś Matri w piłkę nie może trafić. Jakiś rozkojarzony jest.

- Łukasz
- Juventino
To z tego, że Vucinić traci dużo piłek, a jest wolny i mało biega - nie nadrobi. Będziemy mieli kontry.mambooocha pisze:i co z tego, że TEORYTYCZNIE w pomocy? Cesena atakuje dwójką zawodników więc wydaje mi się, że nasza czwórka obrońców powinna dać sobie radę, nawet z Bonuccim w składzie...Łukasz pisze:Z Vuciniciem w pomocy? Oszalałeś?mambooocha pisze:Quaglia za Pazienzę i przechodzimy na 4-4-2 bo to po prostu trzeba wygrać, z gorszymi ogórkami to jeszcze w tym sezonie nie graliśmy