WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Greger
- Juventino
Dziś lajcik, ale No Stres dał moim zdaniem ładnie radę, atmosfera była niczego sobie!
Tekst wieczoru (opis gorączki sobotniej nocy):
- nie kontaktował, ale z gola się cieszył.
- odruch Pawłowa!
Miazga! Pozdro, do następnego!
Tekst wieczoru (opis gorączki sobotniej nocy):
- nie kontaktował, ale z gola się cieszył.
- odruch Pawłowa!
Miazga! Pozdro, do następnego!

- AmericanPsycho
- Juventino
W No Stresie nas lubią, bo jeszcze nie byliśmy tam na weekendowym meczu... ;] Tak czy inaczej, fajnie, że mamy ten lokal, a atmosfera dzisiaj naprawdę zacna.
Ci co nie byli, niech żałują... że są pedałami.
Ci co nie byli, niech żałują... że są pedałami.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Jak zawsze stare warchlaki mowią prawde, aczkolwiek jak juz ktoś wspomniał nowi mile widziani 
Dzisiaj było meeega, zwycięski remis nie ma co. W tym meczu było wszystko, czego dusza zapragnie!
Greger... taaa odruch Pawłowa :-D , szkoda jedynie że Conte go nie posiada w sytuacji gdy trzeba puścić trochę świerzej krwi to ten cykorzy.
Ważne punkty, mecz w doborowej atmosferze jednak... na ROME proszę większą mobilizacje! :C

Dzisiaj było meeega, zwycięski remis nie ma co. W tym meczu było wszystko, czego dusza zapragnie!
Greger... taaa odruch Pawłowa :-D , szkoda jedynie że Conte go nie posiada w sytuacji gdy trzeba puścić trochę świerzej krwi to ten cykorzy.
Ważne punkty, mecz w doborowej atmosferze jednak... na ROME proszę większą mobilizacje! :C
- Gołaś
- Juventino
Skoro wszyscy tak bardzo zadowoleni, to może już nigdy więcej nie robić biforów :lol:
A atmosfera rzeczywiście była genialna. Masowy łach z Hamsika mnie rozwalił

"Juve jest jak piękna kobieta, która musi iść do fryzjera, lecz jej piękno jest nietknięte"
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ludzie, sprawdźcie czy po sobotnim meczu nie macie nadmiaru szalików.
Ktoś go musiał wziąć, bo jak chciałem wyjść z knajpy w sobotę po meczu to go nigdzie nie było i wczoraj pytałem to też nie było.
Ktoś go musiał wziąć, bo jak chciałem wyjść z knajpy w sobotę po meczu to go nigdzie nie było i wczoraj pytałem to też nie było.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Greger
- Juventino
Zarząd Klubu Alkoholika Ubriaco Bianconero podjął uchwałę o niespożywaniu napojów o zawartości alkoholu powyżej 12% na 3 godziny przed każdym spotkaniem Juventusu FC.Gołaś pisze:Skoro wszyscy tak bardzo zadowoleni, to może już nigdy więcej nie robić biforów :lol:

- juventini22
- Juventino
Ktos moze mecz z Cesena bedzie ogladal kolo wydzialu nauk spolecznych we wrocku??/ I byl by chetny poratowac mozliwoscia obejrzenia meczu?
- juventini22
- Juventino
dzieki push ale troszke za daleko