Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- Bianconero92
- Juventino
Brawo chłopaki !!
Bonóćći FATALNIE. Nie wiem czy zauważyliście ale w pierwszej połowie kilka poważnych i głupich strat Pirlo pod naszym polem karnym. Nie ma się jednak co załamywać.. mecz udany, wynik udany. PEPE THE BEST!
Bonóćći FATALNIE. Nie wiem czy zauważyliście ale w pierwszej połowie kilka poważnych i głupich strat Pirlo pod naszym polem karnym. Nie ma się jednak co załamywać.. mecz udany, wynik udany. PEPE THE BEST!
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- booyak
- Juventino
O to właśnie mam dziś pretensje. Troszkę wcześniej te zmiany by się zdały i mogliśmy nawet wygrać. Matri ostatnie pół godziny na stojący więc i wcześniej Q mógłby wejść. Podobnie Del Piero za Vucinica. 10 min wcześniej zmiany tych 2 grajków i można było zyskać 2 pkt więcej niczym nie ryzykując bo ani Matri ani Vucinic dziś nie udzielali się w obronie.Bartek88 pisze:Zdenerwowalo mnie tylko to, ze ja tu do konca trzymam kciuki, ogladam na stojaco a Conte na remis idzie...
★ ★ ★
- kun10
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie w baniak!!!!!!!Dante93 pisze:Nie powiem czuje nie dosyt. Co prawda uważałem remis za dobry wynik, ale gra była ŻENUJĄCA. Tak jak w pierwszej połowie grać nie wolno. Niby wynik wybronili, ale serce sie krajało jak widziało sie taką patologie... Zresztą, druga połowa to gra przypadków i tylko dzięki nim skończyło sie jak skończyło. Mam nadzieje, że już wszyscy na dobre wyleczyli sie z Vucinicia, bo to nie ja jestem uprzedzony tylko on jest tragiczny. Oprócz piętek na ślepo zakres jego możliwości jest żenująco ubogi. Super Esti zagrał, Pepe oprócz rajdu patologia i kompletne zero. Najlepszy z Juventusu zdaje sie Vidal.
Poszczególni zawodnicy (wyjsciowe 5,75)
Gigi- 5,75, gole nie na jego konto ale jednak 3 wpuścił.
Lichy- 6,00 solidnie, jak zawsze zresztą.
Barzagli- 6,25 zdecydowanie najlepszy obrońca, bezbłędnie.
Bonucci- 4,50 tutaj za to zdecydowanie najgorszy. Zdaje sie przy wszystkich golach mial udział. Do tej pory go broniłem, ale wszystko ma granice..
Chiellini- 6,00, fajny mecz Kielona.
Pepe- 5,25, uratował go tej super rajd, bo ogólnie to strasznie, strasznie słabo.
Pirlo- 5,50, jak na niego również słabo, szczegolnie ten karny i ogółem rażące błedy.. w drugiej połowie sie troche odgryzł.
Vidal- 6,75, full zaagnażowania, w drugiej połowie fajnie piłka chodziła w środku własnie za jego sprawą. MVP.
Estigaribbia- 6,00, chłopak ma potencjał, dużo lepszy niż Giakerini. Gola nie widziałem (akurat do WC wyszedłem ) ale z przebiegu meczu na prawde jeden z lepszych.
Matri- 6,00 klasa sama w sobie, zrobił ile mógł, zdobył gola, poza tym w jego grze widać ten błysk, błysk dużych umiejetności.
Vucinić- 4,50, Moim skromnym zdaniem, poziom Bonucciego. 1/15 zagrań dobre, reszta na ślepo, albo do przeciwnika. Zupełne zero. Te piętki w pewnym momencie mnie do szewskiej pasji doprowadzały bo wszystkie były na afere.
A i słowo apropo Conte. Jak dla mnie już w przerwie powinny być zmiany. Zupełnie nie rozumiem czemu tak długo czekał. Napoli w drugiej połowie dało sie zepchnąć słabemu dziś Juventusowi, trzeba było to wykorzystać i wpuścić Quaga czy nawet Krasicia. Ale nie po co.
Ogółem jestem rozczarowany grą, w miare zadowolony z wyniku.
Vucinić zagrał naprawdę bardzo dobre zawody i tyle w temacie
- pablo1503
- Juventino
Porównujesz Rasiaka do Pepe? :doh:nynek pisze:Ciekawe, czy podpiszesz się pod tymi słowami jak Juventus skończy sezon na ulubionym 7 miejscu.pezet1988 pisze:Miny Conte, wielokrotnie pokazywanego przez realizatora, bezcenne!
To właściwy Pan na właściwym miejscu, a kto się ze mną nie zgadza ten dostanie pstryczka w nos
Rasiak w swoim czasie też strzelał.pezet1988 pisze:Jest tylko JEDEN BÓG! Messi? Nie! Cristiano! Nie! SIMONE PEPE!
Ochłoń i poczekaj z tymi spazmami do końca sezonu, bo Conte może okazać się Del Nerim / Ferrarą / Zaccheronim, a Pepe ogórkiem na sterydach, godnym Ceseny.
Co do meczu, to jestem dumny z chłopaków i niesamowicie zadowolony.
8) Wszyscy, dosłownie wszyscy(nawet niesamowicie słaby Bonucci) w drugiej połowie zmienili swój wizerunek. Zwłaszcza Esti.

- Marian.
- Juventino
Nie wiem jak Wy, ale ja jestem z chłopaków dumny. Owszem - pierwsza połowa tragiczna i jeszcze tragiczniejszy Bonucci, ale druga? Świetna. Antonio musiał w szatni konkretnie przemówić do piłkarzy, co zaowocowało. Szczerze - nie pamiętam meczu, w którym przegrywalibyśmy 2 golami i żebyśmy później zremisowali. Tym bardziej może nas to cieszyć, że dokonaliśmy tego z Napoli na ich stadionie, co moim zdaniem jest nieczęstym zdarzeniem.
Lichy ok 80 minuty oddychał już skarpetami, ale dotrwał. Dziękuję Juventusie za to co pokazaliście w tym meczu! Przed meczem remis brałbym w ciemno. FORZA JUVE!
Lichy ok 80 minuty oddychał już skarpetami, ale dotrwał. Dziękuję Juventusie za to co pokazaliście w tym meczu! Przed meczem remis brałbym w ciemno. FORZA JUVE!

- Arbuzini
- Juventino
Wielki charakter Juventusu. Zmian Conte nie będę komentował, bo wygraliśmy. Przyznam, że rwałem z tego powodu włosy z głowy.
Pepe to jest gość. Bonucci znowu klapa.
Fajnie, że Matri znowu strzelił, bo go lubię, ale w tym meczu jestem nieco zawiedziony jego postawą. Jak można nie wygrać główki z Gargano, który ma 169 cm wzrostu?
Miał jeszcze kilka sytuacji na podobnym poziomie.
Pepe to jest gość. Bonucci znowu klapa.
Fajnie, że Matri znowu strzelił, bo go lubię, ale w tym meczu jestem nieco zawiedziony jego postawą. Jak można nie wygrać główki z Gargano, który ma 169 cm wzrostu?

- meda11
- Juventino
:shock:kuba_juve pisze:Zgadzam sie z toba w 100% samą końcówka meczu zagrali tak jakby prowadzili jedna bramkąSKAr7 pisze:szkoda, że nie chcieliśmy tego meczu wygrać, bo Mazzarini popełnił błąd zmieniając formację, co mogliśmy i powinniśmy wykorzystać
Lichtsteiner już nie oddychał, w środku obrony boski Bonucci z żółtkiem na koncie, w pomocy wymęczony Vidal również z zagrożony wyrzuceniem, a z przodu nie cofający się do obrony Vucinić. Tak, należało przycisnąć i odkryć się na arcytrudnym terenie (nie wygraliśmy tam od bodaj 10 lat?). Weźcie się walnijcie w łeb. :roll:
- Mate.G
- Juventino
Vucinic zagrał dobrze w drugiej połowie bo w pierwszej tylko Vidal i Lichy się wyróżniał
Vidal imho zawodnik meczu świetna asysta 100% zaangażowania

Vidal imho zawodnik meczu świetna asysta 100% zaangażowania
- YaSq
- Juventino

Teraz czeka nas bardzo wazny mecz. Juve musi pokazac charakter z ogorkami, po genialnym meczu ! Wlasnie te mecze byly ostatnio nasza najwieksza bolaczka. Jezeli Conte uda sie zmotywowac pilkarzy do takiej gry z Cesena jak gralismy 2 polowe z Napoli, mysle ze staniemy sie kandydatem nr 1 do mistrza.
I jeszcze raz

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- Machnes
- Juventino
Conte trochę przesadził z tymi zmianami w końcówce. Az sie prosiło o wcześniejsze zmiany. Ale powiem jedno. Takimi meczami wygrywa sie scudetto! 1sza polowa była tragiczna. Malo brakowało, a na druga polowe wyszlibyśmy jako turyści do zwiedzania stadionu. Udało się wywieźć jeden punkt co dowodzi, ze mimo tak tragicznego meczu, nie przegraliśmy na stadionie Napoli, które tak nam nie leży. Po prostu ciężko mi sobie wyobrazić gorszy mecz w naszym wykonaniu
mogliśmy nawet wygrać.
Ciężko napisać, ze jest dobrze, ale nie jest złe
PS. Myślałem, że Lichsteiner padnie na zawal :shock:
PS2. Zapomniałem dodac, że Bonnuci nadaje się tylko do Bari

Ciężko napisać, ze jest dobrze, ale nie jest złe
PS. Myślałem, że Lichsteiner padnie na zawal :shock:
PS2. Zapomniałem dodac, że Bonnuci nadaje się tylko do Bari
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 23:02 przez Machnes, łącznie zmieniany 1 raz.
- delarudii
- Juventino
Kąte, naucz się robić zmiany!! Czar wspomnień z czasów C. Ranieriego, który również dokonywał zmian w 90. minucie.. czy oni na prawdę wierzą, że to coś da? Po raz kolejny wchodzi Pazienza - bezproduktywny, Alex i Fabio - co oni mogli pokazać przez 120 sek? Nie wiem czemu ale od początku sezonu nie darze Kąte szacunkiem.
- risto
- Juventino
to chyba ogladalismy inne mecze albo pomylily ci sie nazwiska przy ocenach. tyle ze w miejsce "zdobyl gola" powinno byc zaliczyl asyste.Dante93 pisze: Matri- 6,00 klasa sama w sobie, zrobił ile mógł, zdobył gola, poza tym w jego grze widać ten błysk, błysk dużych umiejetności.
Vucinić- 4,50, Moim skromnym zdaniem, poziom Bonucciego. 1/15 zagrań dobre, reszta na ślepo, albo do przeciwnika. Zupełne zero. Te piętki w pewnym momencie mnie do szewskiej pasji doprowadzały bo wszystkie były na afere.
- booyak
- Juventino
A co zrobił że takie dobre? Nazwałbym je przeciętnymi raczej. Choć jak na niego to i tak dużo biegał 8)kun10 pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie w baniak!!!!!!!
Vucinić zagrał naprawdę bardzo dobre zawody i tyle w temacie
★ ★ ★