Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- Kiss
- Juventino
Pirlo najgorszy mecz w sezonie 1asysta+karny+0 z przodu
Bonuci..... nie dosc ze tragiczny w defensywie to jeszcze nie umie jej rozegrac i traci.
Matri+Vucinic stoja takie 2 kolki, dupy nie rusza by pomoc rozegrac i czekaja az moze cos do nich doleci. Tym sie rozni Del Piero i Quiarella. Oni by przynjamniej wrocili do pomocy, bo maja mozg:)
Jak dla mnie 4 zawodnikow do natychmiastowej zmiany a tych mamy 3 do tego znajac konte 1szego laskawie wpusci w 70+min.
W bonusie: Pepe sie strasznie meczy na srodku ale to bardziej wina Conte, a za Pirlo nie bardzo mamy kogo wpuscic.
Na plus od biedy Vidal+Lich+Chiellini.
Bonuci..... nie dosc ze tragiczny w defensywie to jeszcze nie umie jej rozegrac i traci.
Matri+Vucinic stoja takie 2 kolki, dupy nie rusza by pomoc rozegrac i czekaja az moze cos do nich doleci. Tym sie rozni Del Piero i Quiarella. Oni by przynjamniej wrocili do pomocy, bo maja mozg:)
Jak dla mnie 4 zawodnikow do natychmiastowej zmiany a tych mamy 3 do tego znajac konte 1szego laskawie wpusci w 70+min.
W bonusie: Pepe sie strasznie meczy na srodku ale to bardziej wina Conte, a za Pirlo nie bardzo mamy kogo wpuscic.
Na plus od biedy Vidal+Lich+Chiellini.
- gucio_juve
- Juventino
Dlaczego wielu z was mówi o 4-4-2? Skoro tak to kto gra na prawym i lewym skrzydle? Ludzie. To typowe 4-3-3 ze prawoskrzydłowym w środku pomocy i lewoskrzydłowym ustawionym na lewej stronie ataku.rupieć pisze:Esti wydawał mi się aktywny na tle drużyny. Pirlo słabo, Vucinic znowu się leni. Z drugiej strony lepiej przegrać 2-0 z świetnie grającym dziś Napoli niż z jakimś ogórem.
Czy ktoś wie czemu wyszliśmy dzisiaj 4-4-2? Conte bał się grać z jednym środkowym pomocnikiem na ławce?
- Gość
Macie jakas w miare transmisje po polsku ?
Mecz generalnie mi się nie podoba bardzo przez sędziego. Widać, że Napoli lubi pograć po "Włosku"...
Mecz generalnie mi się nie podoba bardzo przez sędziego. Widać, że Napoli lubi pograć po "Włosku"...
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 21:48 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarmel
- Redaktor
Szkoda, ze Ty go nie masz. To napastnicy są od rozgrywania?Kiss pisze: Matri+Vucinic stoja takie 2 kolki, ### nie rusza by pomoc rozegrac i czekaja az moze cos do nich doleci. Tym sie rozni Del Piero i Quiarella. Oni by przynjamniej wrocili do pomocy, bo maja mozg:)
Niektórzy piszą takie bzdury, że aż głowa boli :roll:
#AllegriOut
- drewnaldinio
- Juventino
Pirlo załatwił nam karnego i drugą bramke ,do przerwy mogło być juz z 4 do 0. Vucinic do zmiany a Pepe na skrzydło
- kosciu88
- Juventino
http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=12jarecki.k pisze:Macie jakas w miare transmisje po polsku ?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Mate.G
- Juventino
Nie nazwałbym ich tak.WojtinhoFCJ pisze:Najgorszy mecz w sezonie póki co. Przegrywamy z jakimiś cieniasami 2-0![]()
:
Nie wygraliśmy tam od 11 lat

FORZA JUVE !!!
- Kuben
- Juventino
Wynik był do przewidzenia... ciulowata zabawa taktyką, ciulowaty teren i ciulowaty Bonucci który ciągle gra w pierwszym składzie. Cała drużyna gra słabo, bez wyjątku. Obawiałem się tego meczu najbardziej ze wszystkich jakie dotychczas zagraliśmy, ale nie myślałem, że będzie aż tak źle o.O
Zmiany i to już od razu a nie czekanie do 70 minuty. Może jakimś cudem uda się coś ugrać, ale jak Napoli dalej będzie tak cisnąć, a my grać jak gramy to standardowo wyjedziemy z Neapolu z 3 bramkową zaliczką w plecy.
Lipa!
Zmiany i to już od razu a nie czekanie do 70 minuty. Może jakimś cudem uda się coś ugrać, ale jak Napoli dalej będzie tak cisnąć, a my grać jak gramy to standardowo wyjedziemy z Neapolu z 3 bramkową zaliczką w plecy.
Lipa!
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- annihilator1988
- Juventino
Głowy do góry, Juventus wygra z "Konikami Morskimi", Napoli zapewne zgubi punkty i utrzyma się status qou
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.

Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 21:51 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.