Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- OskarG
- Juventino
dodaj że strzały były silne, dobre, jeden minimalnie obok jeden w ładnie w światło.cerb pisze: Estigaribbia do zmiany.. mial 2 akcje i za kazdym razem zamiast dograc to strzelal.. ehh
mi tam się jego gra podoba

- Bartek88
- Juventino
Mam tylko nadzieje, ze Conte przejrzy na oczy i zacznie sie pojawiac nazwisko Sorensen chociazby na lawce rezerwowych...
Widze, ze pierwszy raz przegrywamy i to jeszcze tylko narazie jedna polowe a wy juz na Conte, taktyke itd...
Widze, ze pierwszy raz przegrywamy i to jeszcze tylko narazie jedna polowe a wy juz na Conte, taktyke itd...
- Sorek21
- Juventino
Widać że Stefanowi brakuje Pepe na prawej.Szkoda sytuacji Mirka.
Zimny prysznic.Mam nadzieje że nie będzie jak w poprzednich sezonach.
Teraz czas ns reację trenera,jak będzie zmiana w 46 to Conte ma jaja.
- Gathafi
- Juventino
Mam już dosyć tej pokraki Bonucciego
ciekawe ile on nam musi takich kasztanów odwalić aby go Conte na ławe posadził. Pirlo również w tym meczu straszną padake gra ale w jego przypadku to jest pierwszy słaby mecz w naszych barwach natomiast Bonucci juz nas przyzwyczaił do "swego" wyjątkowego stylu gry (czyt. wybijam na pałe byle dalej od pola karnego lub czekam aż Andrea odbierze piłkę bo mi się nie chce).

- pablo1503
- Juventino
Obawiam się, że ich nie ma.Sorek21 pisze:Widać że Stefanowi brakuje Pepe na prawej.Szkoda sytuacji Mirka.

- Qrczak
- Juventino
Przesadzacie wszyscy , drużyna gra słabo ale wreszcie to musiało przyjść .
I dopiero teraz dowiemy się jak bardzo Conte potrafi zmienić drużyne w przerwie i czy ma "jaja".
Niezmienia to faktu ,że jesteśmy liderem i nie można w nerwach obrażać wszystkich dookoła ;D
I dopiero teraz dowiemy się jak bardzo Conte potrafi zmienić drużyne w przerwie i czy ma "jaja".
Niezmienia to faktu ,że jesteśmy liderem i nie można w nerwach obrażać wszystkich dookoła ;D
- zahor
- Juventino
Łatwo jest wjeżdżać na Pirlo za karnego, za złe (albo raczej pechowe) wybicie, ale trzeba się zastanowić - CO ON ROBIŁ POD WŁASNYM POLEM KARNYM? Winę za to ponosi Conte - wiadomo że gra defensywna nie jest wielkim atutem Pirlo, a skoro podejmował się takich interwencji to raczej nie dlatego, że miał taki kaprys tylko dlatego, że nie było komu tej roboty odwalać. Conte wymyślił taką dziwaczną taktykę zamiast po prostu wstawić Pazienzę w miejsce Marchisio i wszystko co oglądamy teraz jest tego pokłosiem. Pisałem przed meczem że jak Antek chce być za bardzo oryginalny i zaskakujący, to nic dobrego z tego nie wychodzi. I niestety tak się stało i tym razem - po prostu przekombinował. Napoli absolutnie zdominowało środek pola i jeżeli Conte nie wzmocni w przerwie tej formacji, to można się tylko zastanawiać na jakiej liczbie zatrzyma się licznik gospodarzy. Oczywiście nie postuluję żeby go zwolnić itp. Mam nadzieję że facet sam się ogarnie i jak wpadnie na jakiś "genialny pomysł" na przyszłość to się dwa razy zastanowi.cerb pisze: Cala druzyna gra do dupyy ale najgorszy PIRLO.. mnostwo strat, sprokurowal karnego oraz udzial przy golu Pandeva..
Jeżeli chodzi o poszczególnych graczy, to Bonucci udowodnił że jego miejsce jest w Górniku Łęczna albo we Flocie Świnoujście. To, że ostatnimi czasy akurat nic nie spieprzył to o niczym nie świadczy, dzisiaj pokazał że mając jego w defensywie nigdy niczego nie można być pewnym. I ta dyskusja z sędzią, po której dostał żółtko była absolutnie niezbędna. Drugi gol obciąża też konto Chielliniego, gdyby ktoś po tych dwóch czy trzech meczach chciał go obwołać najlepszym obrońcą w Serie A, to radzę się wstrzymać.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 21:46 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- gucio_juve
- Juventino
Winiar1989JuveForever pisze:Tak , powiedz jeszcze zeby Conte odrazu zwolnili za ten mecz, ogarnij sie synku i sprawdz tabele SerieA.gucio_juve pisze:No to teraz wychodzą całe jaja Kąte. Idzie z podkuloną głową jak jakaś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Szkoda gadać...
Jeszcze powalczymy w drugiej , do walki panowie
Nikt nie mówi o jego zwalnianiu. Po prostu w takich sytuacjach widać jak się zachowuje. Po raz pierwszy w tym sezonie przegrywamy 2:0 i co? Idzie do szatni z głową w dole, bo wie co zrobił źle. Nadzieja jest w tym, że błędy wyeliminuje w przerwie. Także sam raczej się ogarnij i zastanów co piszesz, bo nikogo tutaj nie obraziłem.
- johnnybgoode
- Juventino
Milko dzisiaj pieprzy głupoty, co nie zmienia faktu że ogólnie komentatorem jest niezłym.beka pisze:
BTW. nie moge sluchac komentatora na C+ (Milko?). Przez 10 minut po karnym pieprzyl, jak to mu szkoda Hamsika, bo on taki biedny i sedzia go okradl.
Matko święta:
Bonucci
Pirlo
Esti
Wyróżnia się:
Lichy
Vidal
I niestety tyle, prowadzenie Napoli zasłużone.
- rupieć
- Juventino
Esti wydawał mi się aktywny na tle drużyny. Pirlo słabo, Vucinic znowu się leni. Z drugiej strony lepiej przegrać 2-0 z świetnie grającym dziś Napoli niż z jakimś ogórem.
Czy ktoś wie czemu wyszliśmy dzisiaj 4-4-2? Conte bał się grać z jednym środkowym pomocnikiem na ławce?
Czy ktoś wie czemu wyszliśmy dzisiaj 4-4-2? Conte bał się grać z jednym środkowym pomocnikiem na ławce?