Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2011, 21:41

cerb pisze: Estigaribbia do zmiany.. mial 2 akcje i za kazdym razem zamiast dograc to strzelal.. ehh
dodaj że strzały były silne, dobre, jeden minimalnie obok jeden w ładnie w światło.
mi tam się jego gra podoba

Obrazek
pezet1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Słaby mecz Pirlo... Początek był dość dobry ale po tym karnym jakby uszło z Nas powietrze... Remis będzie sukcesem

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Teraz sprzydałby się ktoś dynamiczny, jak Krasić, tylko, czy on byłby w stanie coś w stanie ugrać? No i Quagliarella. Nie mogę patrzyć na Matriego i Vucinicia :angry:

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mam tylko nadzieje, ze Conte przejrzy na oczy i zacznie sie pojawiac nazwisko Sorensen chociazby na lawce rezerwowych...
Widze, ze pierwszy raz przegrywamy i to jeszcze tylko narazie jedna polowe a wy juz na Conte, taktyke itd...

KLIK ==>www
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Widać że Stefanowi brakuje Pepe na prawej.Szkoda sytuacji Mirka.

Zimny prysznic.Mam nadzieje że nie będzie jak w poprzednich sezonach.
Teraz czas ns reację trenera,jak będzie zmiana w 46 to Conte ma jaja.

Gathafi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2011, 21:42

Mam już dosyć tej pokraki Bonucciego :angry: ciekawe ile on nam musi takich kasztanów odwalić aby go Conte na ławe posadził. Pirlo również w tym meczu straszną padake gra ale w jego przypadku to jest pierwszy słaby mecz w naszych barwach natomiast Bonucci juz nas przyzwyczaił do "swego" wyjątkowego stylu gry (czyt. wybijam na pałe byle dalej od pola karnego lub czekam aż Andrea odbierze piłkę bo mi się nie chce).

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Sorek21 pisze:Widać że Stefanowi brakuje Pepe na prawej.Szkoda sytuacji Mirka.

Zimny prysznic.Mam nadzieje że nie będzie jak w poprzednich sezonach.
Teraz czas ns reację trenera,jak będzie zmiana w 46 to Conte ma jaja.
Obawiam się, że ich nie ma.

Obrazek
lormo88

Juventino
Juventino

beka
zgadzam sie we wszystkim w 100%........a hamsika jakby mogl to by przytulil

LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2011, 21:43

Może jakby strzelili tego karnego to by się tak nie w*urwili i nie chcieli wbić jak najwięcej tylko zwolnili grę ;)

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Przesadzacie wszyscy , drużyna gra słabo ale wreszcie to musiało przyjść .
I dopiero teraz dowiemy się jak bardzo Conte potrafi zmienić drużyne w przerwie i czy ma "jaja".
Niezmienia to faktu ,że jesteśmy liderem i nie można w nerwach obrażać wszystkich dookoła ;D

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

JuveForeverPoznan pisze:nie mamy SKRZYDEL a ten kretyn wychoodzi 4-4-2 :rotfl: :angry:
A Ty ogladasz mecz na livescorze, bo tylko tam mozna zobaczyc dzisiaj Juventus w ustawieniu 4-4-2.

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

cerb pisze: Cala druzyna gra do dupyy ale najgorszy PIRLO.. mnostwo strat, sprokurowal karnego oraz udzial przy golu Pandeva..
Łatwo jest wjeżdżać na Pirlo za karnego, za złe (albo raczej pechowe) wybicie, ale trzeba się zastanowić - CO ON ROBIŁ POD WŁASNYM POLEM KARNYM? Winę za to ponosi Conte - wiadomo że gra defensywna nie jest wielkim atutem Pirlo, a skoro podejmował się takich interwencji to raczej nie dlatego, że miał taki kaprys tylko dlatego, że nie było komu tej roboty odwalać. Conte wymyślił taką dziwaczną taktykę zamiast po prostu wstawić Pazienzę w miejsce Marchisio i wszystko co oglądamy teraz jest tego pokłosiem. Pisałem przed meczem że jak Antek chce być za bardzo oryginalny i zaskakujący, to nic dobrego z tego nie wychodzi. I niestety tak się stało i tym razem - po prostu przekombinował. Napoli absolutnie zdominowało środek pola i jeżeli Conte nie wzmocni w przerwie tej formacji, to można się tylko zastanawiać na jakiej liczbie zatrzyma się licznik gospodarzy. Oczywiście nie postuluję żeby go zwolnić itp. Mam nadzieję że facet sam się ogarnie i jak wpadnie na jakiś "genialny pomysł" na przyszłość to się dwa razy zastanowi.
Jeżeli chodzi o poszczególnych graczy, to Bonucci udowodnił że jego miejsce jest w Górniku Łęczna albo we Flocie Świnoujście. To, że ostatnimi czasy akurat nic nie spieprzył to o niczym nie świadczy, dzisiaj pokazał że mając jego w defensywie nigdy niczego nie można być pewnym. I ta dyskusja z sędzią, po której dostał żółtko była absolutnie niezbędna. Drugi gol obciąża też konto Chielliniego, gdyby ktoś po tych dwóch czy trzech meczach chciał go obwołać najlepszym obrońcą w Serie A, to radzę się wstrzymać.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 21:46 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Winiar1989JuveForever pisze:
gucio_juve pisze:No to teraz wychodzą całe jaja Kąte. Idzie z podkuloną głową jak jakaś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Szkoda gadać...
Tak , powiedz jeszcze zeby Conte odrazu zwolnili za ten mecz, ogarnij sie synku i sprawdz tabele SerieA.

Jeszcze powalczymy w drugiej , do walki panowie

Nikt nie mówi o jego zwalnianiu. Po prostu w takich sytuacjach widać jak się zachowuje. Po raz pierwszy w tym sezonie przegrywamy 2:0 i co? Idzie do szatni z głową w dole, bo wie co zrobił źle. Nadzieja jest w tym, że błędy wyeliminuje w przerwie. Także sam raczej się ogarnij i zastanów co piszesz, bo nikogo tutaj nie obraziłem.

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2011, 21:44

beka pisze:
BTW. nie moge sluchac komentatora na C+ (Milko?). Przez 10 minut po karnym pieprzyl, jak to mu szkoda Hamsika, bo on taki biedny i sedzia go okradl.
Milko dzisiaj pieprzy głupoty, co nie zmienia faktu że ogólnie komentatorem jest niezłym.

Matko święta:
Bonucci
Pirlo
Esti

Wyróżnia się:
Lichy
Vidal

I niestety tyle, prowadzenie Napoli zasłużone.

rupieć

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 listopada 2011, 21:44

Esti wydawał mi się aktywny na tle drużyny. Pirlo słabo, Vucinic znowu się leni. Z drugiej strony lepiej przegrać 2-0 z świetnie grającym dziś Napoli niż z jakimś ogórem.

Czy ktoś wie czemu wyszliśmy dzisiaj 4-4-2? Conte bał się grać z jednym środkowym pomocnikiem na ławce?

Zablokowany