KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- DeeJay
- Juventino
Mi pasuje. Mało nas, więc w kameralnym gronie może być domówka@D@$ pisze:Ja też się piszę. Mecz na Canalu a u mnie na chacie jutro nikogo nie ma, więc możemy do mnie na "O" przenieść oglądanie, z resztą jak tam wolicie.

- @D@$
- Juventino
No to widzimy się koło Blaszoka (ostrzegam że o tej porze to już się tam nic nie kupi). Wszyscy wiedzą gdzie to jest?
Ja tam na meczu byłem raz w życiu, ale tyle że jest system piatek-niedziela to pamiętam :pdrozdi pisze:edit: niewiem co mi się posrało, ale hokej był wczoraj o.O
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011, 12:47 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- drozdi
- Juventino
Niewiem gdzie, ale wyczytałem, że sobota - nie sprawdziłem i tak zostało. Trudno :p@D@$ pisze:Ja tam na meczu byłem raz w życiu, ale tyle że jest system piatek-niedziela to pamiętam :pdrozdi pisze:edit: niewiem co mi się posrało, ale hokej był wczoraj o.O
- drozdi
- Juventino
Jak już mówiłem upłynie sporo czasu nim Szatnie nam wyburzą.
W następnej kolejce ponownie widzimy się w Słonecznej. Jutro tam podskoczę.
W następnej kolejce ponownie widzimy się w Słonecznej. Jutro tam podskoczę.
- demirci
- Juventino
Witam
możecie podać dokładne miejsce gdzie spotykacie się w niedziele? Chodzi mi o oczywiście o Katowice. Nie jestem z tych okolic, będę przejazdem i raczej tylko na drugą połowę także udzielcie jakiś dokładnych info co do lokalu.
Dzięki i pozdrawiam
możecie podać dokładne miejsce gdzie spotykacie się w niedziele? Chodzi mi o oczywiście o Katowice. Nie jestem z tych okolic, będę przejazdem i raczej tylko na drugą połowę także udzielcie jakiś dokładnych info co do lokalu.
Dzięki i pozdrawiam