LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- romek20.20
- Juventino
agape82 pisze:czy właścicielka tego baru wie, że mecze oglądany w ciszy i spokoju to nierealna sytuacja?
musi to wiedzieć i akceptować

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- CinO
- Juventino
Witam,agape82 pisze:czy właścicielka tego baru wie, że mecze oglądany w ciszy i spokoju to nierealna sytuacja?
będę
no właśnie i tu może być jedyny problem, bo to mały bar a nad nim mieszkają ludzie. Trzeba by się było przejść do właścicielki i zapytać czy nam wydłuży ciszę nocną o te pół godziny... Więc mogę podskoczyć, z Marianem i pogadać o tym albo po prostu spotkamy się tam i już całą grupą będziemy negocjować i pokażemy jej jak to będzie wyglądać

Tak czy siak na meczu jestem, niezależnie gdzie.
- romek20.20
- Juventino
Darius19 pisze:Jeśli mielibyśmy się spotkać w tym drugim barze może mi ktoś wyjaśnić jak tam dojść idąc od Litewskiego, jak ten bar się nazywa i na jakiej jest ulicy?
Bar "Uniwersalny", Narutowicza 83 (przy skrzyżowaniu z Głęboką).
od tifosi do narutowicza jest rzut beretem, jak już już się znajdziesz na tej ulicy to spytaj się przechodniego którędy na wprost i trafisz

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja też jestem.
nie mialem kiedy ogarnąc tematu, dopiero się do kompa dorwałem.
Co z tym miejscem? Jest sens tam się jutro pchać, skoro cale tifosi będzie do naszej dyspozycji o tej porze? Mecz też w ciszy raczej trudno obejrzeć...moim zdaniem lokal ten powienien być alternatywą a nie priorytetem. Ja generalnie jestem za tifosi, myślę, że nie ma sensu narazie zmieniać ale większość zadecyduje. Póki co tylko robi się zmiaeszanie.
Mam nadzieję, że trochę nas jutro będzie?;> Popiszę jeszcze do ludzi i podzwonię. Wieczorem ogarnę listę.
nie mialem kiedy ogarnąc tematu, dopiero się do kompa dorwałem.
Co z tym miejscem? Jest sens tam się jutro pchać, skoro cale tifosi będzie do naszej dyspozycji o tej porze? Mecz też w ciszy raczej trudno obejrzeć...moim zdaniem lokal ten powienien być alternatywą a nie priorytetem. Ja generalnie jestem za tifosi, myślę, że nie ma sensu narazie zmieniać ale większość zadecyduje. Póki co tylko robi się zmiaeszanie.
Mam nadzieję, że trochę nas jutro będzie?;> Popiszę jeszcze do ludzi i podzwonię. Wieczorem ogarnę listę.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokladnie....do meczu kilkanaście godzin, więc trzeba podjąc męską decyzję, bo skończy się tak, że część będzie w tifosi, reszta tam.oliwia pisze:Myślę, że możemy jutro sie spotkać jednak w Tifosi, z miejscem nie będzie problemu, a przy takim meczu nie warto eksperymentować.
Także żeby nie było wątpliwości, jutro zbieramy się od 20stej w TIFOSI. Bedzie okazja ażeby przedyskutować nowe miejsce.
WTOREK 20.45 (Tifosi)
napoli VS JUVENTUS F.C

Aktualna lista:
1. Dragon
2. matej
3. Darius19
4. Maly
5. angelino
6. STAN
7. romek20.20
8. nerinka
9. oliwia
10. agape82
11. tomek1900
12. CinO
13. Kimal
14. Jimy
15. Pavel87
16. kostek
17. Jarson
18. luzny86

19. Dyzio

20. livinglegend

21. Regis

Dobra, wysłałem jeszcze privy. Mam nadzieję, że dobijamy do 20stki na taki mecz:> :!:
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 18:07 przez Dragon, łącznie zmieniany 7 razy.

- Darius19
- Juventino
Dzięki Cino za info dotyczące tego lokalu. Ale popieram Dragona i też jestem za Tifosi i tam się pojawię a jeżeli nikogo nie będzie to dopiero wtedy będę szukał tego baru. Więc do zobaczenia w Tifosi na meczu 

FORZA JUVE