Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2011, 16:48

Z Lavezzim czy bez trzeba ich ograć i tyle. Dodatkowo myślę, że Pirlo, Pepe i inni nasi kartkowicze powinni się postarać o żółtko aby nie zagrać z Ceseną i byli gotowi na Romę.

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2011, 21:46

Arty83 pisze:Z Lavezzim czy bez trzeba ich ograć i tyle. Dodatkowo myślę, że Pirlo, Pepe i inni nasi kartkowicze powinni się postarać o żółtko aby nie zagrać z Ceseną i byli gotowi na Romę.
W zupełności zgadam się z pierwszą częścią zgadzam się w zupełności, a i drugiej części chyba przytaknę :P Może rzeczywiście warto się "wyczyścić", żeby w pełnym składzie zagrać z Romą. Dzięki czemuś takiemu, Andrea i Pepe mieliby w końcu szansę na odpoczynek...

ObrazekObrazekObrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 07:47

Arty83 pisze:Z Lavezzim czy bez trzeba ich ograć i tyle. Dodatkowo myślę, że Pirlo, Pepe i inni nasi kartkowicze powinni się postarać o żółtko aby nie zagrać z Ceseną i byli gotowi na Romę.
Nie wolno tak mówić! To jest oszustwo sportowe! Za takie coś powinna być degradacja do Serie B! :lol: :lol: :lol: Jesteś u przystojniaka na celowniku

Jestem pewny, że cała trójka zgarnie żółtaczki ;) Mamy w odwodzie ekipę na Cesenę...

Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 08:14

Zdegradować to powinni Inter :D:D

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 10:09

Dobry pomysł z tym aby dostali w Napoli kartki ci którym grozi zawieszenie przynajmniej na Romie będą mieli czyste konta i będą wypoczęci. Same korzyści :D
yanquez pisze: Mamy w odwodzie ekipę na Cesenę...
Mamy na pewno. Szczególnie, że nie jest to wymagający rywal więc nie powinno być nawet problemu grając rezerwami. Poza tym nie ukrywam, że chciałbym obejrzeć rezerwowych.

FORZA JUVE
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 10:18

yanquez pisze:Jestem pewny, że cała trójka zgarnie żółtaczki ;)

:prochno:

zeby nie bylo offtopu - slyszalem, ze to najciezszy wyjazd w sezonie.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 11:51

Mieliśmy serię diabelnie ciężkich gier: z Violą, obiema drużynami z Mediolany, Lazio, Palermo... Jutrzejszy mecz ją zakończy. I tak udało się zrobić dużo ponad plan, ale byłoby pięknie zakończyć ten ciag zwycięstwem. Łatwo nie będzie, bo Napoli jest zwyczajnei cholernie mocne w tym sezonie, a my, hm, gramy bez Marchisio. Poza tym to wyjazd...

Ciekawe, kim Conte zastąpi Claudio?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 12:33

deszczowy pisze:Łatwo nie będzie, bo Napoli jest zwyczajnei cholernie mocne w tym sezonie, a my, hm, gramy bez Marchisio.
Nawet deszczowego boli brak Marchisio. To dobitnie pokazuje, że chłopak (Marchisio) się rozwinął :wink:
deszczowy pisze:Ciekawe, kim Conte zastąpi Claudio?
Jak to kim? Pazienzą. Nie ma nikogo innego na tą pozycję, a trudno, żeby Conte zmieniał ustawienie lub ustawiał skrzydłowego na środku.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 12:51

pumex pisze:
deszczowy pisze:Łatwo nie będzie, bo Napoli jest zwyczajnei cholernie mocne w tym sezonie, a my, hm, gramy bez Marchisio.
Nawet deszczowego boli brak Marchisio. To dobitnie pokazuje, że chłopak (Marchisio) się rozwinął :wink:
To, że za nim nie przepadam nie jest na tyle silne, by nie pozwolić mi dostrzec, że póki co jest dośćpewnym punktem druzyny. A osobiste sympatei i antypatie nie powinny przesłaniać interesu drużyny ;)
pumex pisze:
deszczowy pisze:Ciekawe, kim Conte zastąpi Claudio?
Jak to kim? Pazienzą. Nie ma nikogo innego na tą pozycję, a trudno, żeby Conte zmieniał ustawienie lub ustawiał skrzydłowego na środku.
Pazienza, powiadasz. Uhmm... nie bardzo mi się podoba ta opcja. Ale może akurat chłopak wykorzysta swoją szansę?

Mówiłem, że nie warto bylo pozbywać się Aquilaniego?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 13:10

deszczowy pisze: Mówiłem, że nie warto bylo pozbywać się Aquilaniego?
Ja jednak uważam, że dobrze zrobili. Mieliśmy dać za niego 16 mln tylko dlatego, żeby można było nim zastąpić Claudio w meczu z Napoli? Mamy taki skład, że można coś wykombinować na 1 mecz.
Choć trener Conte daje mnóstwo czasu na powrót do 1 składu po kontuzji to i tak pewnie zagra w tym meczu Giaccherini.

!!! Juventus Per Sempre !!!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 13:34

pumex pisze:
Rozwinął się niesamowicie, w tym sezonie wskoczył na wyższy level - jest jednym z liderów tego zespołu, nie - jak wcześniej - statystów.
Warto było. To znaczy - inaczej: nie było szans na zatrudnienie go jako ławkowicza. Za drogi i zbyt ambitny.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 13:37

mp1897 pisze:
Ja jednak uważam, że dobrze zrobili. Mieliśmy dać za niego 16 mln tylko dlatego, żeby można było nim zastąpić Claudio w meczu z Napoli?
Mieszkałeś w jaskini jakiś czas? Gdzieś od stycznia było wiadomo, że nie damy tych 16 mln.

mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 14:06

alina pisze:
mp1897 pisze:
Ja jednak uważam, że dobrze zrobili. Mieliśmy dać za niego 16 mln tylko dlatego, żeby można było nim zastąpić Claudio w meczu z Napoli?
Mieszkałeś w jaskini jakiś czas? Gdzieś od stycznia było wiadomo, że nie damy tych 16 mln.
Mieliśmy prawo pierwokupu po wypożyczeniu za 16 mln, a z tego co pamiętam Liverpool nie chciał negocjować tej ceny, twierdząc, że im się przyda ten zawodnik. Dla mnie to było równoznaczne z tym, że albo dajemy te 16 mln, albo Albercik wraca do Anglii. Więc gdybyśmy go chcieli zatrzymać, tak jak tego chciał Deszczowy (który twierdzi, że nie warto się go było pozbywać), to musielibyśmy dać za niego tą kase... Stąd to moje 16 baniek...

P.S
W jaskini nie mieszkam, ale mam pająki i grzyby na ścianach, a to prawie to samo :smile: Zapraszam na mecz, jeśli jesteś chętny :D

!!! Juventus Per Sempre !!!
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 14:20

mp1897 pisze:
alina pisze: Mieszkałeś w jaskini jakiś czas?
W jaskini nie mieszkam, ale mam pająki i grzyby na ścianach, a to prawie to samo :smile: Zapraszam na mecz, jeśli jesteś chętny :D
Można z klasą odpowiedzieć na zaczepki? :bravo:

Pazienza grał pierwszym składzie w Napoli przez cały sezon. Trenował codziennie z wesołą trójką, więc może się bardzo przydać na defensywnym.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 listopada 2011, 14:26

mp1897 pisze:
alina pisze:
mp1897 pisze:
Mieliśmy prawo pierwokupu po wypożyczeniu za 16 mln, a z tego co pamiętam Liverpool nie chciał negocjować tej ceny, twierdząc, że im się przyda ten zawodnik. Dla mnie to było równoznaczne z tym, że albo dajemy te 16 mln, albo Albercik wraca do Anglii. Więc gdybyśmy go chcieli zatrzymać, tak jak tego chciał Deszczowy (który twierdzi, że nie warto się go było pozbywać), to musielibyśmy dać za niego tą kase... Stąd to moje 16 baniek...
Ja wiem skąd to twoje 16 baniek. Tylko, że wiadomo było, ze tyle za niego Juve nie zapłaci. Proszę, garść newsów z tamtego okresu, mnóstwo ich jest:

http://www.goal.com/en/news/755/europe/ ... o-aquilani

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Conte.html

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -28630512/

mp1897 pisze:P.S
B-B - rzut kamieniem ode mnie, pomyślę :think:

Zablokowany