WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
Także zadebiutowałeś na trzodowych biforach jak przystało na prawdziwego knura (lochę?) A teraz wszyscy, po kolei, sprawdzają wynikBuczus_JuveFan pisze:O curva sud... wygrali!?
![]()
Ps. <mniejszebiforkiprosze> bo ze mnie straszny lakomczuch

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Greger
- Juventino
Ej no! Pamiętałem, jak się Pepe po bramce cieszył
Kubuś nadal się dziwi, że nie zaliczył knock-outu po swoim sierpowym. Widocznie to nie było uderzenie z polskiej szkoły boksu. 
Buczuś miałeś wejście smoka!

Buczuś miałeś wejście smoka!

- AmericanPsycho
- Juventino
Piszesz tak, jakby był jakiś wybór...Di Viao pisze:To gdzie idziemy na Napoli?
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Nie chodzę już z Wami na żadne bifory. Coś sobie w łape zrobiłem i jakiegoś guza mam na głowie. Meczu nie pamiętam. Kurtkę mam obrzyganą.
Ale żyje
Ale żyje

Juve!!! storia di un grande amore!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
- Filip
Tak zupełnie z innej beczki - gra ktoś z Was w PlayArenie (i szuka zawodnika) lub chciałby zacząć grać (szukam ludzi do grania) ?
- AmericanPsycho
- Juventino
Ja się chyba zdecyduję na 'powrót'.Filip pisze:Tak zupełnie z innej beczki - gra ktoś z Was w PlayArenie (i szuka zawodnika) lub chciałby zacząć grać (szukam ludzi do grania) ?
- Gołaś
- Juventino
Ja chętnie bym zaczął grać i może miałbym 2,3 ludzi. Jakby była potrzeba sprawdzenia umiejętności to jestem do dyspozycji. Można się dogadać jakoś dokładniej na Napoli, mam nadzieję.Filip pisze:Tak zupełnie z innej beczki - gra ktoś z Was w PlayArenie (i szuka zawodnika) lub chciałby zacząć grać (szukam ludzi do grania) ?
"Juve jest jak piękna kobieta, która musi iść do fryzjera, lecz jej piękno jest nietknięte"
- daniel85
- Juventino
zatem we wtorek No Stres(s) bo po za tym to już chyba tylko tam jest nasze miejsce http://pl.wikipedia.org/wiki/Knur%C3%B3w