Serie A (13): Lazio 0-1 JUVENTUS
- Tharp
Boze co za nerwowka. Cale szczescie ze Buffon nam uratowal zady dzisiaj. Momentami prawia mi serducho z klatki wyskoczylo o.o
nerwowka jak za Capello
nerwowka jak za Capello

- deszczowy
- Juventino
Jak mi jeszcze któryś Pluto, czy inny ćwok wyskoczy z tekstem "Pepe nie jest godzien gry w koszulki Juventusu", to tak oszelmuję, że go rodzona stodoła nie pozna.
- aroninho11
- Juventino
Wspaniały mecz. FORZA JUVE!!! Znowu cieszyłem michę do ekranu jak jakiś niezrównoważony. Obym miał tak zawsze po meczach Juventusu.
- ReggaeMan
- Juventino
Odkąd wszedł na boisko, udała mu się tylko jedna akcja, a sytuacji miał nie mało... Ten gość mnie po prostu rozwala.FelekJUVE pisze:Ale o co come on? z tym Giaccherinim?? Bo tsk na w poł ogladalem z KSW:PReggaeMan pisze:Ważne zwycięstwo. Gra dobra, choć mamy trochę szczęścia
Ps: Giaccherini :rotfl: :rotfl:
Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.
Michel Platini
Michel Platini
- jarmel
- Redaktor
Ważne 3 punkty, super. Na końcu nerwówka prawie jak za Del Neriego, ale najważniejsze, że się udało.
Jedna uwaga- Giaccherini. Co ten chłop w ogóle u nas robi? Czy on zrobił dzisiaj cokolwiek pożytecznego? Straszne. :roll:
Jedna uwaga- Giaccherini. Co ten chłop w ogóle u nas robi? Czy on zrobił dzisiaj cokolwiek pożytecznego? Straszne. :roll:
O właśnie, Pepe po raz kolejny bardzo dobry mecz. Brawo!deszczowy pisze:Jak mi jeszcze któryś Pluto, czy inny ćwok wyskoczy z tekstem "Pepe nie jest godzien gry w koszulki Juventusu", to tak oszelmuję, że go rodzona stodoła nie pozna.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2011, 22:47 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- jakku1
- Juventino
Rany julek, ogladalem ten mecz 1 okiem tylko, ale wydaje mi sie, ze to byl Nasz najgorszy mecz od dawna. Lazio powinno cos strzelic, ale my tez mielismy duzo sytuacji.
Dobra wiadomosc jest taka, ze zgarnelismy 3 punkty. Zla jest taka, ze Marchisio nie zagra z Napoli.
Dobra wiadomosc jest taka, ze zgarnelismy 3 punkty. Zla jest taka, ze Marchisio nie zagra z Napoli.
- djj
- Juventino
Słabo jak na Juve.
Ale teraz taka mała dygresja. Jak dużo dał nam Conte jako trener. Pomijam fakt, że większość kibiców Juve podchodzi do kolejnych meczy z chęcią wygranej, to przede wszystkim jest to spokój przed/w trakcie meczu.
Ogólnie Lazio było tak słabe, że jakby oni nam strzelili to
jedynie mogą narzekać na słupek, ale tak wychodzimy na przewagę, bo mieliśmy więcej szans
Ale teraz taka mała dygresja. Jak dużo dał nam Conte jako trener. Pomijam fakt, że większość kibiców Juve podchodzi do kolejnych meczy z chęcią wygranej, to przede wszystkim jest to spokój przed/w trakcie meczu.
Ogólnie Lazio było tak słabe, że jakby oni nam strzelili to

jedynie mogą narzekać na słupek, ale tak wychodzimy na przewagę, bo mieliśmy więcej szans

- Filip
Mam nadzieje, że Conte przejrzy na oczy z tym Giaccherinim i da szanse pograć jednak Eljero ;-)
- LordRahl
- Juventino
Ważne 3 pkt, ale serce mi prawie wyskoczyło w niektórych sytuacjach, a przy słupku bodajże Hernanesa to mi się ciemno przed oczami zrobiło taki skok ciśnienia :-D Ale takie emocje i wygrana jak najbardziej
.
Teraz do Neapolu po 3 pkt !!

Teraz do Neapolu po 3 pkt !!