Wszystko o Interze
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Brawo. Milito, Forlan czy Tevez. Pierwszy jest drewnem pokroju Amauriego (tak, to on). Drugiemu trzeba dać pograć? To bardzo doświadczony piłkarz ale nie ma pewności co w ogóle może Wam dać. Może też się znowu połamać, najmłodszy nie jest. Interowi taki ktoś jak Tevez jest po prostu potrzebny. Potrzebny, ale on sam nie wystarczy. Obrona, pomoc... Na palcach jednej reki można policzyć mecze Interu w tym sezonie, w których nie stracili bramki. A teraz na miesiąc(?) wypadł jeszcze Lucio.Serpente pisze:Też racja ale patrz że Milito co jakiś czas upomina się o grę i niektórzy jeszcze łudzą się jego "powrotem", Forlan jak się wyleczy też pewnie trza mu będzie dać pograć, Zarate akurat robi sporo szumu tylko kiepsko z wykończeniem.

Cieszę się, że wreszcie trafiły do Ciebie moje argumenty w poprzednim poście.
- Serpente
- Interista
To że ktoś nie trafił z bliska oznacza że jest drewnem ? oni też są drewniani ?
Jemu przyda się odpoczynek, Samuel z Ranocchią powinni dać radę

Dlatego trzeba mu dać pograć :shock: Osobiście nie chciałem go w Interze, gościu najlepszy okres gry ma już za sobą i teraz czekają go tylko przebłyski i kontuzje, choć chciałbym się mylić to jednak nie łudzę się że Diego jest w stanie pokazać to co w Atletico.szczypek pisze:Drugiemu trzeba dać pograć? To bardzo doświadczony piłkarz ale nie ma pewności co w ogóle może Wam dać.
Z przyjściem Teveza chodziło mi o to że właśnie bałbym się jakiś konfliktów w szatni, Milito się upomina o grę, Zarate to nowy zawodnik który moim zdaniem da wiele drużynie więc musi grać, Pazzini to pewniak a jest jeszcze w zanadrzu właśnie Forlan któremu prędzej czy później trzeba będzie dać szanse no i Castaignos, został sprowadzony jako młody talent dlatego też oczekiwania wobec niego są wielkie co wiąże się z wpuszczaniem go na boisko. Dlatego powtarzam, jeżeli Tevez miałby przyjść, to tylko i wyłącznie wtedy kiedy pożegnamy się z Milito i Forlanem, obecnie za duży jest przepych i to piłkarzy którzy notorycznie będą występować a jeszcze jak do tego miałby dojść Tevez to już widzę tą sielankę w szatniszczypek pisze:Interowi taki ktoś jak Tevez jest po prostu potrzebny. Potrzebny, ale on sam nie wystarczy. Obrona, pomoc...

Jest się z czego cieszyćszczypek pisze:A teraz na miesiąc(?) wypadł jeszcze Lucio.![]()

W sensie że nie odpowiedziałem na twoje posty z poprzedniej strony ? Tam nie ma w sumie na co odpowiadać no ale skoro już nalegasz...szczypek pisze:Cieszę się, że wreszcie trafiły do Ciebie moje argumenty w poprzednim poście.
Co to w ogóle znaczy że nie umiałem się zachować jak przyszły sukcesy ? I jak niby teraz się zachowuje jak ich nie ma ? :rotfl:szczypek pisze:To tłumaczy dwie istotne sprawy. Nie wiedziałeś jak się zachować gdy przyszły sukcesy, ale wiesz jak się zachować gdy ich nie ma. True story.
Tak tylko że jak byle jakiego kibica spotkasz na drodze i zapytasz się go który klub mu się kojarzy z kantowaniem to jak myślisz, co odpowie ?szczypek pisze:No no, zwłaszcza, że z podsumowań błędów sędziowskich (wirtualne tabele etc.) wnioski od kilku sezonów są zupełnie inne.
A więc sory, główną tęż rzadko przeglądam, często bezpośrednio wchodzę na forum niż przez stronkę a newsy w większości czytam na oficjalnejszczypek pisze:Kpisz? To był news, do którego zresztą link podałem nad cytatem.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kupę mnie obchodzi co odpowie. Liczy się prawda. Sędziowie wam ostatnio pomagają, co jest prawdą. A jak już się pomylą na waszą niekorzyść to chcecie ich powyrzynać i po przegranym meczu 3-0, piszecie "Porażka, której nie trzeba się wstydzić".Serpente pisze:Tak tylko że jak byle jakiego kibica spotkasz na drodze i zapytasz się go który klub mu się kojarzy z kantowaniem to jak myślisz, co odpowie ?
PS: Podobno Lucio długo nie pogra

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie, Milito uważam za drewno od jakiegoś czasu, poczytaj wcześniejsze posty w tym temacie. To było tylko taki mały gratis.Serpente pisze:To że ktoś nie trafił z bliska oznacza że jest drewnem ?
Myślałem, że Interowi potrzebna jest teraz pewność, jakość, a nie przebłyski?Serpente pisze:Dlatego trzeba mu dać pograć :shock: Osobiście nie chciałem go w Interze, gościu najlepszy okres gry ma już za sobą i teraz czekają go tylko przebłyski i kontuzje, choć chciałbym się mylić to jednak nie łudzę się że Diego jest w stanie pokazać to co w Atletico.
Dziwne, że nie zrozumiałeś, to proste. Skoro do sukcesów przyzwyczajony nie byłeś to gdy nadeszły nie bardzo wiedziałeś jak się w nich odnaleźć. Było to dla Ciebie zjawisko anormalne. Teraz, gdy Inter powrócił na tor bez sukcesów, czyli taki Interu sprzed Calciopoli, zachowujesz spokój, bo jest to dla Ciebie zjawisko normalne. Ze mną było zupełnie odwrotnie, gdy nastąpiły porażki, miałem problemy z ogarnięciem tego stanu rzeczy (jak większość kibiców Juventusu), jak są sukcesy to naturalne, bo z sukcesami Juventus był kojarzony od zawsze.Serpente pisze:Co to w ogóle znaczy że nie umiałem się zachować jak przyszły sukcesy ? I jak niby teraz się zachowuje jak ich nie ma ? :rotfl:
Byle jakiego kibica? Czyli kibica, który wiedzę o piłce czerpie z portali, które informują albo o wybranych faktach, albo informują fakty przeinaczając? Czyli takiego, który uważał będzie, że "Juventus ustawiał mecze"? Ktoś, kto się interesuje ligą włoską na bieżąco powie, że w ostatnich latach sędziowie byli najbardziej przychylni Interowi (nie zaprzeczał temu nawet Luker (był tu taki zacny Interista), a nawet twierdził, że to normalne).Serpente pisze:Tak tylko że jak byle jakiego kibica spotkasz na drodze i zapytasz się go który klub mu się kojarzy z kantowaniem to jak myślisz, co odpowie ?
Lucio może odejść z Interu. Ciekawe kto go zastąpi?
- bajbek17
- Juventino
Stary to i tak jeszcze jakiś choć w miarę koleś, który gdzieś cos więcej usłyszał. Ja spotykam samych tępaków typu "Juventus kupował mecze". Inter znajduje się w ciężkiej sytuacji co cieszy bardzo.szczypek pisze: Czyli takiego, który uważał będzie, że "Juventus ustawiał mecze"?
- Bartek88
- Juventino
Ale po co mial kantowac skoro mial najlepszy zespol we wloszech? A moze go ktos przekupil ze tak robil? :lol:Serpente pisze:Nie, głupcem jest dla mnie z tego powodu że wszystko to co zbudował po prostu w idiotyczny sposób zburzył i pretensje kibice Juve głównie powinni mieć do niego że mając taki zespół i tak kantował, a nie plujecie na wszystkie sposoby na Inter "łeee,bo oni nam ukrdali majstra, co to ma być, jak tak można" chwaląc przy tym Moggiego ? to jest dla mnie istna żenada.Bartek88 pisze: P.S. tamte Juve Capello bylo mocne, ze brak ci slow glownie za przyczyna Lucka, myslisz, ze glupiec bylby w stanie cos takiego osiagnac?
hmmm...moze dlatego, ze jakims "powodem" nie wzieto pod uwage rozmow, nagran obciazajacych inter ? (ktore sa i temu nie zaprzeczysz - w przeciwnym wypadku wystepuje tutaj sytuacja matematyczna w postaci wyciagania nieprawdziwych wnioskow z fałszywych przeslanek)Więc czemu tylko Juve zleciało do Serie B ?.Bartek88 pisze:Powtorze to jeszcze raz Moggi robil wtedy to co bylo uwazane za codziennosc i to co robil prawie chyba kazdy klub w seriea - wybieral sobie sedziow na mecze, nie by ich przekupic, tylko by miec pewnosc, ze nie przyjdzie taki durny Webb i nie zacznie walic czerwonych kartek i karnych w 90 min za nic.
- annihilator1988
- Juventino
Fani interu są przekonani, że jadą do Sieny po 3 pkt. "Cwaniaczki pewniaczki" 8) Zobaczymy co będą mówić, kiedy po raz kolejny zgubią punkty. Akurat rywal, z którym będą się mierzyć już jutro, nieraz urywał silniejszym zespołom punkty, grając do końca. Natomiast ten element jest "piętą Achillesa" u drużyn prowadzonych przez Claudio Ranierego
- Łukasz
- Juventino
Niezmiernie mnie dziwi, że mimo tego iż Moggi został w wiadomej sprawie skazany, a my zrzuceni do drugiej ligi, niektórzy uważają, że to Inter jest winny calciopoli. Panowie, trochę pokory.
- Filippo911
- Juventino
Nie , nie mam konta na fcinter , nie bawi mnie trolowanie na forach innych drużyn , na "waszej stronie byłem zaledwie kilka razy .Serpente pisze:To Ty wbiłeś na nasze forum śmiejąc się z nas że nikt nie przyszedł przywitać kadry na lotnisko ?Filippo911 pisze: http://www.gazzetta.it/notizie-ultima-o ... 9963.shtml ani jednego interisty nie było , jaka szkoda :płaczę:
Swoją drogą macie się z czego śmiać, na prawdę, nic tylko pozazdrościć humoru. Jeżeli o mnie chodzi to chętnie bym przyszedł choćbym tam miał stać nie wiadomo ile ...
Dziwi mnie , ze nie było nikogo z interistów / internistów , bo jednak iluś ich bywało na meczach z Juve.
co do mojego poczucia humoru to bawi mnie np. to :

Uploaded with ImageShack.us
- annihilator1988
- Juventino
" Ja jestem zadowolony z tych piłkarzy, jakich mam do dyspozycji, a jeśli będę kogoś potrzebował, to na pewno powiem o tym Morattiemu i Brance. Tevez? Mówicie, że nie jesteśmy nim zainteresowani, ale skąd ta pewność, że nie staramy się go pozyskać? Teraz dopiero dałem Wam do myślenia" - Claudio Ranieri o zbliżającym się okienku transferowym i wiążących się z tym dla interu perturbacjach.
Jaki cwaniaczek 8) ? Tak w ogóle, to coś nie idzie naszym "przyjaciołom" z Mediolanu. Miały być pewne 3 punkty, a póki co tablica wyświetla 0-0. Po cichu liczę na to, że nie wywiozą ze Sieny nawet 1 punktowej zdobyczy
Edit
Oglądałem ostatnie 20 minut drugiej połowy. Obecne miejsce interu doskonale odzwierciedla ich formę. Mieli/mają problemy:
- w obronie
- z rozegraniem akcji ich dynamiką
Nie zasłużyli na zwycięstwo.A taki miałem ubaw, widząc Zanettiego, wybijającego dośrodkowania piłkarzy Sieny na rzuty rożne
Ehhh
Jaki cwaniaczek 8) ? Tak w ogóle, to coś nie idzie naszym "przyjaciołom" z Mediolanu. Miały być pewne 3 punkty, a póki co tablica wyświetla 0-0. Po cichu liczę na to, że nie wywiozą ze Sieny nawet 1 punktowej zdobyczy
Edit
Oglądałem ostatnie 20 minut drugiej połowy. Obecne miejsce interu doskonale odzwierciedla ich formę. Mieli/mają problemy:
- w obronie
- z rozegraniem akcji ich dynamiką
Nie zasłużyli na zwycięstwo.A taki miałem ubaw, widząc Zanettiego, wybijającego dośrodkowania piłkarzy Sieny na rzuty rożne

Ostatnio zmieniony 27 listopada 2011, 16:55 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
- D-Rose
- Juventino
Mecz na poziomie Serie C. A druzyny ktore dziś stanęły na przeciwko siebie powinny walczyc o utrzymanie. Jednak Inter to Inter, pewnie wygraja jeszcze z trzy mecze i spokojnie kolo 10 miejsca skonczą sezon.
I oczywiscie, psim swedem inter wywozi komplet. Ale nie moze byc inaczej jezeli Siena nie potrafi porzadnie uderzyć w swiatło bramki majac optyczna przewage, zwłaszcza w drugiej połówce.
I oczywiscie, psim swedem inter wywozi komplet. Ale nie moze byc inaczej jezeli Siena nie potrafi porzadnie uderzyć w swiatło bramki majac optyczna przewage, zwłaszcza w drugiej połówce.

- jakku1
- Juventino
Ogladam od poczatku drugiej polowy mecz Interu z Udinese i trzeba przyznac, ze goscie graja naprawde bardzo dobrze. Czesciej sa przy pilce, co pare minut stwarzaja sobie grozna sytuacje, a Inter... w zasadzie tylko stoi. Udienese po raz kolejny pokazuje, ze to bardzo dobrze zorganizowany i przede wszystkim wybiegany zespol, z kiloma bardzo ciekawymi graczami w skladzie (Asamoah, Armero, Isla, etc).
Nie sadze, zeby Inter strzelil tutaj gola na 1:1, predzej stawiam, ze skonczy sie 0:2. Zostalo jeszcze z 8 minut.
Nie sadze, zeby Inter strzelil tutaj gola na 1:1, predzej stawiam, ze skonczy sie 0:2. Zostalo jeszcze z 8 minut.
- LordRahl
- Juventino
To co sie dzieje w meczu Inter- Udinese to możnaby film kręcić :lol: masakra!
ale ciekawe spotkanie, zwroty akcji niesamowite. Nasi "przyjaciele" z Mediolanu idą na dno coraz bardziej, troche ich kibicom współczuje, bo wiem co czują, jak my przez 2 lata.