TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- evilboy
- Juventino
SonGopika i Evilboya przywieje - jeśli już - równocześnie, bo te drugie konto, to moje stareBrutalo pisze:Zrobiłem rezerwację w Sport Barze, ale potwierdzenie jej otrzymam do czwartku wieczorem (jakaś gala i nie miał wszystkich rezerwacji)
Nie mniej jednak rezerwacja jakby jest, 8 osób zapowiedziałem, a na bank (na ten moment) będę:
1) Ja
2) Kondzio
3) Wojtek
4) Dziewczyna Wojtka
5) Sysiek
6) Ventura
7) Tomasz vel Emsi
Jakby wpadł mrocznyyy i Evilboy to jest nas 9, a Goda, Son Gopika czy iltalismano może też przywieje. Jak będę miał rezerwację na bank to tu napiszę.
Z góry informuję że spóźnię się jakieś 20 minut na mecz

Moja obecność niepewna z powodów finansowo-edukacyjnych. A ta gala to KSW

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Miło ze pamietasz Brutalo i informuje ze jestem na weekend w Toronto więc zawitam na mecz, możliwe że nie samBrutalo pisze:Zrobiłem rezerwację w Sport Barze, ale potwierdzenie jej otrzymam do czwartku wieczorem (jakaś gala i nie miał wszystkich rezerwacji)
Nie mniej jednak rezerwacja jakby jest, 8 osób zapowiedziałem, a na bank (na ten moment) będę:
1) Ja
2) Kondzio
3) Wojtek
4) Dziewczyna Wojtka
5) Sysiek
6) Ventura
7) Tomasz vel Emsi
Jakby wpadł mrocznyyy i Evilboy to jest nas 9, a Goda, Son Gopika czy iltalismano może też przywieje. Jak będę miał rezerwację na bank to tu napiszę.
Z góry informuję że spóźnię się jakieś 20 minut na mecz

- Brutalo
- Juventino
Rezerwacja została potwierdzona 
Jak już pisałem będę 15/20 minut spóźniony, ale będę na bank, tak więc rezerwuje dobrą miejscówkę. Pamiętajcie założyć na siebie coś klubowego

Jak już pisałem będę 15/20 minut spóźniony, ale będę na bank, tak więc rezerwuje dobrą miejscówkę. Pamiętajcie założyć na siebie coś klubowego

- Brutalo
- Juventino
Wojtek, to Ty nie wiesz że jest mega znana i popularna gala czegoś ? Oczywiście że lożęwojti-s pisze:mamy lożę, czy w tej głównej sali na dużym ?

Aha, i mianuję Ciebie, właśnie Ciebie, na tymczasowe sprawowanie funkcji Pana Rezerwacji

- Adrian27th
- Juventino
Bokserki mogą być?;pBrutalo pisze:Rezerwacja została potwierdzona
- Brutalo
- Juventino
Pewnie, byle byś ich i swoich poglądów na temat odejścia Alexa nie uzewnętrzniałiltalismano pisze:Bokserki mogą być?;pBrutalo pisze:Rezerwacja została potwierdzona

- Adrian27th
- Juventino
Jeżeli ktoś poruszy temat to niestety ale nie omieszkam się podzielić Swoim zdaniem.. ;pBrutalo pisze:Pewnie, byle byś ich i swoich poglądów na temat odejścia Alexa nie uzewnętrzniałiltalismano pisze:Bokserki mogą być?;pBrutalo pisze:Rezerwacja została potwierdzona
Jak już pisałem będę 15/20 minut spóźniony, ale będę na bank, tak więc rezerwuje dobrą miejscówkę. Pamiętajcie założyć na siebie coś klubowego![]()
Obym tylko dotarł ; )
- Brutalo
- Juventino
Znaczy się to, że Ty musisz ogarnąć żeby ta sofa z pierwszego meczu byławojti-s pisze:znaczy się, że co ;d ?Brutalo pisze:Aha, i mianuję Ciebie, właśnie Ciebie, na tymczasowe sprawowanie funkcji Pana Rezerwacjiwojti-s pisze:mamy lożę, czy w tej głównej sali na dużym ?

Aha, spróbujcie się wyrobić na tę 20:30, bo na koniec mogą być problemy z miejscami

- evilboy
- Juventino
I przez 20 min, kiedy nie będzie Kuby, robisz za wodzireja :lol:wojti-s pisze:znaczy się, że co ;d ?Brutalo pisze:Aha, i mianuję Ciebie, właśnie Ciebie, na tymczasowe sprawowanie funkcji Pana Rezerwacjiwojti-s pisze:mamy lożę, czy w tej głównej sali na dużym ?
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero