LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- luki1897
- Juventino
Ale wypadałoby pamiętać o mnie. Tym bardziej że jeżeli mogę to jestem.Jak Ty po meczach jeździsz to co? Wink
Ojjj cichoLepiej powiedz co Ty bedziesz robił w Poznaniu w ostatki:>

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jakby ktoś miał to jest duża szansa, że mógłbym porobić z tłum
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oficjalnie ogłaszam, iż podczas sobotniego klasyku, nie bedzie organizowane spotkanie w tifosi. Niestety termin nam strasznie nie dopisał, po raz kolejny w andrzejki zresztą. Powód jest oczywisty. Brak miejsc i zbyt wygórowane jak na nasze możliwości, wymagania finansowe w ten dzień. Zresztą sytuacja miała miesjce juz rok temu na violi, niektorzy na pewno pamiętają.
Widzimy się zatem na tyg. na napoli.
niemniej jednak nie widze przeszkód by się zgadać i poszukać gdzieś miejsca. Jednakże z tego co wiem, każdy ma już jakieś plany i cieżo będzie się zorganizować. Sam na pewno przerwę swoją imprezę i obejrzę mecz, nie wiem jednak na chwilę obecną nic więcej.
Widzimy się zatem na tyg. na napoli.
niemniej jednak nie widze przeszkód by się zgadać i poszukać gdzieś miejsca. Jednakże z tego co wiem, każdy ma już jakieś plany i cieżo będzie się zorganizować. Sam na pewno przerwę swoją imprezę i obejrzę mecz, nie wiem jednak na chwilę obecną nic więcej.

- konrad18_88
- Juventino
Jeżeli by było jakieś miejsce to z chęcią też bym się przyłączył do oglądania.
- DYZIO_STW
- Juventino
Nie przypominam sobie, abym coś takiego mówiłKimal pisze:O ile się nie myle Dyzio mówił coś ze może załatwić miejsce w jakiejś knajpie...

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- CinO
- Juventino
Witam
Byłem w tym barze dzisiaj i ogólnie miejce jest. Tyle że wyszła dziwna sprawa z canal+ bo niby mają abonament, ale dekoder jest niepodłączony... Dlatego z rana (no dobra pewnie koło 11:P) podjade do właścicielki owego baru zapytać się czy go nam załączą. (Owy bar jest tutaj Baar ) Jeśli się nie uda to zajrzę jeszcze do 2 pubów, puszczających ligi na miasteczku, zapytać się o transmisję. Tylko chciłałbym się wywiedzieć (fakt że o późnej porze piszę) czy w ogóle ktoś jeszcze byłby chętny obejrzeć ten mecz w barze (żebym wiedział o co pytać,ile stolików brać i czy w ogóle informować na forum)? Na razie jset chetnych 4 juventinich
I sory że tak na wariackich papierach ale nie było mnie w LBN przez kilka dni.
Byłem w tym barze dzisiaj i ogólnie miejce jest. Tyle że wyszła dziwna sprawa z canal+ bo niby mają abonament, ale dekoder jest niepodłączony... Dlatego z rana (no dobra pewnie koło 11:P) podjade do właścicielki owego baru zapytać się czy go nam załączą. (Owy bar jest tutaj Baar ) Jeśli się nie uda to zajrzę jeszcze do 2 pubów, puszczających ligi na miasteczku, zapytać się o transmisję. Tylko chciłałbym się wywiedzieć (fakt że o późnej porze piszę) czy w ogóle ktoś jeszcze byłby chętny obejrzeć ten mecz w barze (żebym wiedział o co pytać,ile stolików brać i czy w ogóle informować na forum)? Na razie jset chetnych 4 juventinich

I sory że tak na wariackich papierach ale nie było mnie w LBN przez kilka dni.
- CinO
- Juventino
No to zapraszam, bylem juz w barze dała nam właścicielka dekoder tylko sobie podłączyć musimy 
Także kto chętny, czy nie będzie się miał gdzie podziać to zapraszam: Bar "Uniwersalny", Narutowicza 83 (przy skrzyżowaniu z Głęboką). Miejsca bedzie sporo bo cały bar praktycznie dla nas.

Także kto chętny, czy nie będzie się miał gdzie podziać to zapraszam: Bar "Uniwersalny", Narutowicza 83 (przy skrzyżowaniu z Głęboką). Miejsca bedzie sporo bo cały bar praktycznie dla nas.