WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
No Stres, ew. UNO bo lepszy klimat.Push3k pisze:Weźcie to skończcie.
Na sobotę wstępnie No Stres?
Nie będziemy walczyć o zrobienie z Havany trybuny, skoro mają ten swój śmieszny wieczorek karaoke a większość forumowych paniczy i tak nie raczy się zjawić.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Mnie już osobiście roznosi jak pomyśle o sobocie. Czekam na ten mecz z nadzieją, iż wywieziemy z Rzymu komplet punktów.
Oczywiście MOBILIZACJA PANOWIE MUSI BYĆ MAKSYMALNA!
Do so.! 8)
Oczywiście MOBILIZACJA PANOWIE MUSI BYĆ MAKSYMALNA!
Do so.! 8)
- greenjack85
- Juventino
Greger w Zanzibarze nie. Tam nie można trzody zrobić
Jak ostatnio tam byliśmy na trzeźwo i opowiadaliśmy wrażenia z lotniska to już na Nas krzywo patrzyli, a gdzie dopiero ekipą po beforze tam wbijać
W Uno było dobrze, piętrowy lokal, nie przejmuj się poglądami politycznymi barmanki 

- Boss
- Juventino
Zanzibar wydaje się nie być klimatyczny. Poza tym obserwując przesiadujących tam panów - dużo "karków", którzy wyglądają na stałych bywalców można założyć, że niektórzy z nas przy takim zachowaniu jak podczas meczu z Interem nie zachowali by wszystkich zębów i dosyć szybko opuściło lokalGreger pisze:Nie popieram Jakuba R. i Kamila Sz. Zanzibar nadaje się w sam raz i kolor kanapy pasuje pod kolor koszulek.
A trzodę można zrobić wszędzie.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Pod nas to pasuje Havana albo Warka, ale Warka padła, a w Havanie nie w sobotę.
Ten Zanzibar to wygląda fajnie, ale jak twierdzicie, że tam można dostać w mordę to nie wiem, gdzie by można, bo No Stres szkoda by było zniszczyć, a do Uno to podobno ktoś nie chce.
No chyba, że w sport barze by ktoś spytał, ale to już będzie na upartego się tam pchać.
Ten Zanzibar to wygląda fajnie, ale jak twierdzicie, że tam można dostać w mordę to nie wiem, gdzie by można, bo No Stres szkoda by było zniszczyć, a do Uno to podobno ktoś nie chce.
No chyba, że w sport barze by ktoś spytał, ale to już będzie na upartego się tam pchać.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Boss
- Juventino
Prawdopodobieństwo dostania istnieje jak jest taka wiocha jak w meczu z Interem.
A znając życie to pójdziemy po prostu tam gdzie będzie miejsce i szkoda klawiatury, bo pewnie niczego konkretnego nie ustalimy :roll:
Sądząc, że gramy z "SS" Lazio, trzoda jest bardzo prawdopodobna

A znając życie to pójdziemy po prostu tam gdzie będzie miejsce i szkoda klawiatury, bo pewnie niczego konkretnego nie ustalimy :roll:
Sądząc, że gramy z "SS" Lazio, trzoda jest bardzo prawdopodobna

- Greger
- Juventino
E tam
Już w Zanzibarze chóralnie poszło "Bez orła na klacie..." i jakoś nikt specjalnych pretensji nie miał.
Swoją drogą - na czym polega ten klimat, bo z tego co pamiętam to od Sportu leciała tam TVP1 przez pół wieczoru
, a klimatyczny to byl lokalik koło Havany stylizowany na restaurację.
Upieram się przy Zanzibarze, ale uszanuję wolę większości. Bo mam inne wyjście?

Swoją drogą - na czym polega ten klimat, bo z tego co pamiętam to od Sportu leciała tam TVP1 przez pół wieczoru

Upieram się przy Zanzibarze, ale uszanuję wolę większości. Bo mam inne wyjście?

- AmericanPsycho
- Juventino
Zanzibar jest tak nędzny, że tylko SportBar jest bardziej.Push3k pisze: Ten Zanzibar to wygląda fajnie, ale jak twierdzicie, że tam można dostać w mordę to nie wiem, gdzie by można, bo No Stres szkoda by było zniszczyć, a do Uno to podobno ktoś nie chce.
Mateusz i ... Waldemar, czy jakkolwiek masz tam Pushku na imię - co to za dyrdymały?!
Pod nas to pasuje "U Ryśka" w Pasikurowicach.Push3k pisze:Pod nas to pasuje Havana albo Warka, ale Warka padła, a w Havanie nie w sobotę.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- greenjack85
- Juventino
A ja tam będę się upierał przy UNO!!!
. Byliśmy tam na interze, w sobotę zresztą, nikt nam nie będzie przeszkadzał, możemy robić wszystko :-D

- Greger
- Juventino
To będziesz mi po browary chodził Jakubie R.greenjack85 pisze:A ja tam będę się upierał przy UNO!!!. Byliśmy tam na interze, w sobotę zresztą, nikt nam nie będzie przeszkadzał, możemy robić wszystko :-D