Serie A (12): JUVENTUS 3-0 Palermo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 listopada 2011, 14:17

szczypek pisze:Skrajni optymiści ("wykupienie Motty to inwestycja, która się zwróci")
Kurde, kto tak pisał?

Przem0

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2011, 15:15

Niech ktoś powie że ma link do tej interwencji Buffona przed polem karnym czy tam na pograniczu, nie wiem miałem strasznie słabą jakość, ale wydawało mi się że odebrał mu piłkę jak dziecku. Niech ktoś podrzuci jak ma...

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2011, 16:02

Ilicić źle przyjął piłkę, a ta poleciała prosto pod nogi Gigiego :) gdyby dobrze przyjął/uderzył byłaby wtopa. Linku nie mam.

edit. Po wpisaniu w YT magicznego "Juventus 3-0 Palermo highlights" znalazłem::smile:

5:02

Żeby była jasność - ta błędna decyzja Buffona, bo mówimy tu o źle wymierzonym dystansie do lecącej piłki, IMO nie wpływa znacząco na jego dobry występ. Gigi uratował nam tyłek na samym początku, a później był bardzo pewny przy wrzutkach!

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2011, 17:04

stahoo pisze:Ilicić źle przyjął piłkę, a ta poleciała prosto pod nogi Gigiego :) gdyby dobrze przyjął/uderzył byłaby wtopa. Linku nie mam.

edit. Po wpisaniu w YT magicznego "Juventus 3-0 Palermo highlights" znalazłem::smile:

5:02

Żeby była jasność - ta błędna decyzja Buffona, bo mówimy tu o źle wymierzonym dystansie do lecącej piłki, IMO nie wpływa znacząco na jego dobry występ. Gigi uratował nam tyłek na samym początku, a później był bardzo pewny przy wrzutkach!
Wiesz możliwe, ale z drugiej strony gdyby Buffon został w bramce Ilicić miałby czas przyjąć piłkę i ruszyć sam na sam, a tak wielce prawdopodobne, że się wystraszył :lol: Aczkolwiek gdyby gol padł byłaby to pewnie wina Buffona + oczywiście Bonucciego, który tak się pomylił wcześniej.

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2011, 17:37

Właśnie oglądam mazyn Serie A na na Canal+ i delektując się skrótem Juve-Palermo na posumowaniu meczu zdziwiła mnie ilość widzów na stadionie. Wynosiła 26 000 :rotfl: Chyba nie do końca można im wierzyć...

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2011, 17:38

No jak to nie? :D Był komplet na trybunach, to wpisali pojemność z Olimpico - polska rzeczywistość... Ciesz się, że nie dali 69 000 z Delle Alpi.

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2011, 17:54

Ale dostalismy pochwały od eksperta z C+ na podsumowanie:D
"W grze Juve widać sportową złość i wielkiego ducha walki"
"Bezpańskie piłka stają się zazwyczaj łupem Biancinerich, którzy nigdy nie cofają nogi"
"Trener Conte zbudował od nowa dobry, ciekawy zespół"
nonono :D

Zablokowany