Serie A (12): JUVENTUS 3-0 Palermo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 16:54

Quagliarella dobrze się pokazał. Miał mało czasu, ale widać, że nie jest bez formy jak to Conte mówił. Jak by dostawał często szanse od początku zamiast tego drewna Vucinica to mielibyśmy wiele radości jak sezon temu.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Niestety nie miałem przyjemności obejrzeć 2 połowy, fatalna jakość sygnału :/ Z tego co widzę, to żaden z zagrożonych piłkarzy nie dostał żółci, a to cieszy. Jak zaprezentował się Fabio i Alex ?
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 16:54 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Juventus zagral genialne :D Lichy,Buffon,Vidal,Matri,Marchisio genialnie! Oprocz dobrej gry byly rowniez dobre zmiany :DD Wreszcie Fabio zagral wiecej niz 10 min :D
FORZA JUVE

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 16:55

Mowilem stawiac H1 Juventus? :D

300 przytulone!

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 16:56

Dziękuję ANTONIO!! Za takie Juve!! Piękny mecz!! A to co ostatnio wyczynia Marchisio to mistrzostwo świata!!!! Gdzie są Ci hejterzy MARCHISIO?? Chciałbym jeszcz powrotu Giovinco i Juve prowadzone do zwyciest prze 2 wychowanków Marchisio i Giovinco!!

FORZA JUVE!!! Takie Juve chce oglądać!!

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 16:57

Gotti pisze: Jak by dostawał często szanse od początku zamiast tego drewna Vucinica to mielibyśmy wiele radości jak sezon temu.
Nie masz pojęcia co oznacza określenie "drewno" w odniesieniu do piłkarza, więc lepiej go nie używaj.

Bardzo dobry mecz, chciałbym zobaczyć minę Zampariniego.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 16:57

Dobry mecz, oby tak dalej :bravo: Szkoda ze nie dal szansy w 2 polowie Elii. Podziekowania dla Parmy. :D

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 16:58

Piękny mecz. Zła passa przerwana. Cieszę się, że zagrał Fabio. Forza Juve
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 16:58 przez karosznurek, łącznie zmieniany 1 raz.

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 16:58

juventini22 pisze:Elia sie nigdy nie przebije bo jest za slaby, ja licze na Estigaribie chlopak ma kunszt
Po czym wnioskujesz że Elia jest za słaby a Esti ma kunszt jeśli można wiedzieć ? :doh:

Mecz oglądało się naprawdę z dużą przyjemnością. Cały zespół harował na ten wynik no i zrywamy z mitami poprzedniego sezonu - klątwą sycylijską i tym, że jak to ktoś stwierdził "solidarnie tracimy punkty z naszymi rywalami" :smile: Nareszcie nie trzeba drżeć ze strachu przed każdym meczem.

Sapere Aude!
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 16:59

FelekJUVE pisze:Dziękuję ANTONIO!! Za takie Juve!! Piękny mecz!! A to co ostatnio wyczynia Marchisio to mistrzostwo świata!!!! Gdzie są Ci hejterzy MARCHISIO?? Chciałbym jeszcz powrotu Giovinco i Juve prowadzone do zwyciest prze 2 wychowanków Marchisio i Giovinco!!

FORZA JUVE!!! Takie Juve chce oglądać!!
To już się robi nudne :doh:
Mam nadzieję, że nie odbije naszemu piłkarzowi i nie skusi go większa liczba zarobków w City, czy innych drużynach, bo myślę, że można się spodziewać nie jednej propozycji odkupu.

Obrazek
cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Genialny mecz, jedyny minus dla gry Juve to te 3 sytuacje stworzone dla Palermo w pierwszej polowie.. gdyby Buffon tego nie wybronil mogło by byc roznie .. a tak po 2 bramce Palermo straciło chec do gry i mozna bylo juz tylko "kopac leżącego".

Vucinic - chyba najlepszy mecz w tym sezonie.... on nie bedzie typowym egzekutorem wiec nie ma co od niego oczekiwac za duzo.. tak jak zagral w drugiej polowie w zupelnosci wystarczy..

Cala druzyna zagrala bardzo dobrze.. ale dla mnie i tak najwazniejsze mecze przed nami.. z Udine Lazio i Napoli..

Silvanoshei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Świetny meczyk 8) 8) Szkoda, że troszkę nudny w drugiej połowie, ale lepiej być cały czas przy piłce niż jakby miał ją mieć przeciwnik. Według mnie dzisiaj nie można się do nikogo przyczepić, nawet do Conte (który tak BTW może raz by się uśmiechnął) dokonał fajnych zmian...

Jedyne co mnie denerwuje i to już od kilku meczy to Vidal, który wywraca się i aktorzy zamiast grać, drugiego Amauriego nie potrzebujemy. Coraz większe mam wrażenie, że Vidal bardziej dba o swój fryz niż o to, żeby wygrać mecz... :stop:

Hubson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Coś pięknego !! Takie Juve chce się oglądać od początku do końca !!
Walka Vidala o każdą piłkę w środku pola, Lichtsteiner-CYBORG na skrzydle, Chiellini - mistrz defensywy na lewej stronie a także szarpanie w ataku !!
Buffon - przepiękne parady w 1połowie :bravo:
Po strzelonej przez Matriego bramce, nasz Il Principino nie chciał zostać w tyle i też pokazał na co go stać :bravo: :bravo: Piękny mecz Marchisio, a niektórzy chcieli się go pozbyć przed sezonem :doh:

Brawo dla całego JUVE !!

Jak zagramy tak za tydzień to Rzym jest nasz i 3pkt przewagi nad czołówką z zaległym meczem :bravo: :bravo:

dzidzia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Cudowni byli chłopaki :bravo: :bravo: :bravo: . Jak już pisałam Buffon i Marchis dziś genialni. Lichy, Kielon i Pirlo też super. Wszystko działało bez zarzutów. Matri słabo w 1 połowie, ale odwdzięczył się brameczką w drugiej. Miło było zobaczyć na koniec Q i Alexa. Jest z powrotem 1 miejsce w lidze. Za tydzień z Lazio będzie straszna masakra, a potem Napoli. Jak z tych dwóch meczów wyciągniemy 4pkt to będę zadowolona.

"Z jakiegoś powodu wiele osób po prostu mnie nie lubi" - Ronnie O'Sullivan

https://twitter.com/#!/dzidzia147 <- mój sportowy pamiętnik
http://147.pl/ <- wszystko o światowym snookerze
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2011, 17:00

De Rossi pisze:
pumex pisze:Niech mi ktoś powie, że jakiś mizerny Cerci jest lepszy niż Pepe, pozabijam :D Nawet średni występ Bonucciego zostaje w cieniu całego Juve.
Jest lepszy.
Nie żyjesz 8)
pablo1503 pisze:Śmiało po tym meczu stwierdzam, że IDZIEMY po SCUDETTO!
Oj chłopie, chłopie. Bez obrazy, ale jak się czyta Twoje posty, to "śmierdzi" szczeniactwem na odległość. Ciężko po 10 meczach stwierdzić, czy idziemy, czy nie. Jak będziemy liderem po 20-tej kolejce, porozmawiamy.
annihilator1988 pisze:Jak zaprezentował się Fabio i Alex ?
Fabio zaciekle walczył i próbował coś udowodnić Conte, nawet nieźle wypadł. Il Capitano miał za mało czasu, żeby coś pokazać, zwłaszcza, że w ostatnich 7-8 min. Juventus nie kwapił się do ataku

Obrazek
Zablokowany