Serie A (12): JUVENTUS 3-0 Palermo
- Szaq
- Juventino
Chyba mówimy o dwóch różnych sytuacjach ,bo ja mam na myśli to 4-2-3-1 ,które podaje La Gazzetta na dzisiejsze spotkanie ,a wygląda ono tak:JuveForeverPoznan pisze:jesli dla Conte to to samo to Boze miej nas w swojej opiece Pray
Ci sami wykonawcy? jakos Matri nie gra w 4-2-3-1, bo niestety jedynym napastnikiem jest tu Vucinic. modle sie bysmy juz nigdy nie wyszli takim ustawieniem, z nim na szpicy. narazie kolejka pod nas, Milan, Napoli i Lazio zremisowaly. mam nadzieje ze to wykorzystamy i wygramy jutro
Buffon
Lichtsteiner-Bonnuci-Barzagli-Chielini
Pirlo-Marchisio
Pepe-Vidal-Vucinić
Matri
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
3 tyg bez Juve to definitywnie za dlugo,wygrac musimy,bo z Napoli to niewiadomo 

- Gość
Transmisja bedzię dostepna pewnie na http://helpbets.com/pl/transmisje/580-j ... yn-palermo
Ma ktos może dobrego sopcasta?
Ma ktos może dobrego sopcasta?
- SURU
- Juventino
- annihilator1988
- Juventino
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html , jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Jeszcze tylko 20 minut i jazda. Mam nadzieje,że będzie to 1-0 dla Juve i trzy punkty powędrują na konto klubu z Piemontu
- bendzamin
- Redaktor
- juventusprzemek
- Juventino
Atak musi maksymalnie wykorzystać wszystkie sytuacje jakie stworzy pomoc. Mimo słabych meczy rywali w tabeli my nie możemy łudzić się odskoczeniem skoro nawet jeszcze pierwszego gwizdka nie było. Miło będzie powtórzyć ten wynik:
chociaż gole VI oraz IL CAPITANO.
Musi być 2-0 lub 2-1 dla nas!
chociaż gole VI oraz IL CAPITANO.
Musi być 2-0 lub 2-1 dla nas!
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2011, 14:46 przez juventusprzemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Zwycięskiego składu się nie zmienia;) Dzisiejsze ewentualne zwycięstwo może być trzecim pod rząd co w zeszłym sezonie udało się dopiero w w okolicach 32kolejki.beka pisze:Jest oficjalny sklad, bez niespodzianek.
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Pirlo, Marchisio, Vidal - Pepe, Matri, Vucinic
Dzisiaj chłopaki muszą wygrać dla tych wszystkich którzy postarali się wypełnić stadion do ostatniego krzesełka.
3 pkt i lider nasz!
FROZA JUVE!!
- Prusor
- Juventino
Pewnie jednakże zaczynam się "godzić" z tym iż Del Piero dłużej niż 10min. nie wyjdzie na boisko.. Nie mogę i ciężko ale nie chcę się łudzić bo pan C. chyba nie da pograć Il Capitano w tym...ostatnim sezonie.Kubba pisze:Oby były dziś 3pkt. Trzy tygodnie przerwy to dużo, mam nadzieję, że forma nadal jest...
Chciałbym zobaczyć na boisku Del Piero wcześniej niż w 89min... :roll:

Liczę że dzisiaj Juve wygra w ładnym stylu. Nie musi być wysokiego zwycięstwa 2:0.3:1 ale 1:0 przy dobrej grze, ciekawej i przewadze w posiadaniu piłki i strzałach będę bardzo zadowolony

No Del Piero No Party Noo !..
- juventini22
- Juventino
ma ktos link do canal plusa i meczu??
- Don Tom
- Juventino
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- kaczy19FJ
- Juventino