Serie A (12): JUVENTUS 3-0 Palermo
- JuveForeverPoznan
- Juventino
nie mamy skrzydel, ergo nadal powinnismy grac 4-3-3. jak wyjdziemy 4-2-3-1 to Conte udowodni ze nic sie nie nauczyl i ze nie wyciagnal wnioskow. o tym systemie musimy zapomniec i nigdy do niego nie wracac. juz lepsze jest 4-4-2, ale do niego tez nie mamy wykonawcow.
musimy to wygrac, inny wynik niz zwyciestwo nie wchodzi w gre. licze ze po przerwie nasi dadza z siebie wszystko
musimy to wygrac, inny wynik niz zwyciestwo nie wchodzi w gre. licze ze po przerwie nasi dadza z siebie wszystko
- karosznurek
- Juventino
Obawiam się tego meczu z dwóch powodów: długiej przerwy od rytmu meczowego i koszmarnej passy meczów z Palermo. Byłam by zadowolona z skromnej wygrany Juventusu. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Szaq
- Juventino
Dla Conte 4-2-3-1 = 4-3-3JuveForeverPoznan pisze:nie mamy skrzydel, ergo nadal powinnismy grac 4-3-3. jak wyjdziemy 4-2-3-1 to Conte udowodni ze nic sie nie nauczyl i ze nie wyciagnal wnioskow. o tym systemie musimy zapomniec i nigdy do niego nie wracac. juz lepsze jest 4-4-2, ale do niego tez nie mamy wykonawcow.
W obu ustawieniach są ci sami wykonawcy i mają te same role to tylko kwestia interpretacji .
- annihilator1988
- Juventino
Przepraszam, ale kto w Twojej opinii odgrywa rolę drugiego napastnika wSzaq pisze:Dla Conte 4-2-3-1 = 4-3-3JuveForeverPoznan pisze:nie mamy skrzydel, ergo nadal powinnismy grac 4-3-3. jak wyjdziemy 4-2-3-1 to Conte udowodni ze nic sie nie nauczyl i ze nie wyciagnal wnioskow. o tym systemie musimy zapomniec i nigdy do niego nie wracac. juz lepsze jest 4-4-2, ale do niego tez nie mamy wykonawcow.
W obu ustawieniach są ci sami wykonawcy i mają te same role to tylko kwestia interpretacji .
4-2-3-1 ? Vidal? Nie zauważyłem, aby grał przynajmniej typowego ofensywnego pomocnika.
- Szaq
- Juventino
@annihilator1988
My widzimy to jako 4-3-3 ,a La Gazetta 4-2-3-1 .Tyle ,że wykonawcy są ci sami.A drugim napastnikiem jest Vucinić ,który często zbiega do środka z kolei Pepe pracuje przy linii i daje dużo w odbiorze.Nie wiem dlaczego dziennikarze , podają ,że to 4-2-3-1 ,bo ja też uważam ,że Vidal to nie jest ofensywny pomocnik .
My widzimy to jako 4-3-3 ,a La Gazetta 4-2-3-1 .Tyle ,że wykonawcy są ci sami.A drugim napastnikiem jest Vucinić ,który często zbiega do środka z kolei Pepe pracuje przy linii i daje dużo w odbiorze.Nie wiem dlaczego dziennikarze , podają ,że to 4-2-3-1 ,bo ja też uważam ,że Vidal to nie jest ofensywny pomocnik .
- Darius19
- Juventino
Vidal to bardziej zawodnik taki uniwersalny w linii pomocy.
Poza tym osobiście jestem optymistą przed tym spotkaniem. Nikt nie jest kontuzjowany. Zawodnicy troszkę odpoczęli więc powinni być wypoczęci. A Palermo przecież to nie potęga a nasi wiedzą o co grają i jaki jest to dla nich ważny mecz. Więc stawiam na 2:0 dla naszych.
Poza tym osobiście jestem optymistą przed tym spotkaniem. Nikt nie jest kontuzjowany. Zawodnicy troszkę odpoczęli więc powinni być wypoczęci. A Palermo przecież to nie potęga a nasi wiedzą o co grają i jaki jest to dla nich ważny mecz. Więc stawiam na 2:0 dla naszych.
FORZA JUVE
- Swider10
- Juventino
Co do wypoczęcia to wiekszość naszych grała w reprezentacjach a w Palermo chyba raczej nikt także odpoczęli napewno bardziej, no ale to My jestesmy JUVENTUSEM !!!!Darius19 pisze:Vidal to bardziej zawodnik taki uniwersalny w linii pomocy.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- JuveForeverPoznan
- Juventino
jesli dla Conte to to samo to Boze miej nas w swojej opieceSzaq pisze:Dla Conte 4-2-3-1 = 4-3-3JuveForeverPoznan pisze:nie mamy skrzydel, ergo nadal powinnismy grac 4-3-3. jak wyjdziemy 4-2-3-1 to Conte udowodni ze nic sie nie nauczyl i ze nie wyciagnal wnioskow. o tym systemie musimy zapomniec i nigdy do niego nie wracac. juz lepsze jest 4-4-2, ale do niego tez nie mamy wykonawcow.

Ci sami wykonawcy? jakos Matri nie gra w 4-2-3-1, bo niestety jedynym napastnikiem jest tu Vucinic. modle sie bysmy juz nigdy nie wyszli takim ustawieniem, z nim na szpicy. narazie kolejka pod nas, Milan, Napoli i Lazio zremisowaly. mam nadzieje ze to wykorzystamy i wygramy jutro
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2011, 22:48 przez JuveForeverPoznan, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Akurat tonowałbym nastroje przed możliwym "odskoczeniem" od rywali. Juve już kilka razy miało szansę tak zrobić, a w 90% marnowało ją. Tym bardziej będzie to trudne po tak długiej przerwie. Mimo wszystko mam nadzieje, na agresywną grę, która zostanie wynagrodzona wygraną
- kaczy19FJ
- Juventino
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Hernandez i Pililla nie zagraja co jest dużym.. pozytywem.
Szczegolnie pierwszy był w tym sezonie motorem napędowym sycylijczyków po odejściu Pastore.
2:0 lub 3:0 dla nas.
Bet H1 Juventus 2.27.
Szczegolnie pierwszy był w tym sezonie motorem napędowym sycylijczyków po odejściu Pastore.
2:0 lub 3:0 dla nas.
Bet H1 Juventus 2.27.
- TifoOosi
- Juventino
Ja nie wiem ile będzie, ale mam nadzieję, że wkońcu przełamiemy tą złą passę z Palermo i pokażemy kto wkońcu zasługuje na 30 scudetto ! :-D
# JUVENTUS 4 EVER #
"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
http://c.wrzuta.pl/wi3743/15139944000e8 ... eczywiscieTifoOosi pisze:Ja nie wiem ile będzie
liczę tylko i wyłącznie na wygraną choć wiemy, że z Palermo ostatnio gra nam się strasznie ciężko.

- pcpcpc
- Juventino
15:00 20.11.2011 Juventus Turyn-Palermo
Liga Włoska w necie Piłka Nożna
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=9461
Liga Włoska w necie Piłka Nożna
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=9461