Serie A (12): JUVENTUS 3-0 Palermo
- matrisite
- Juventino
Niestety teraz pelermo regularnie nas klepie niezależnie od terenu, czas przerwać tę koszmarną passę.[/quote]
ale jutro skończy się klepanie palermo.. od jutra klepie Juventus i liczę na 2:0 dla Bianconerich! inaczej być nie może
ale jutro skończy się klepanie palermo.. od jutra klepie Juventus i liczę na 2:0 dla Bianconerich! inaczej być nie może
- Mate.G
- Juventino
Chyba nikt nie wie jak zagramy po tak długiej przerwie
Czy mecz będzie transmitowany na Ictimai.TV ?

Czy mecz będzie transmitowany na Ictimai.TV ?
- grusio
- Juventino
Giaccherini jest już zdrowy? Bo jeśli tak, to przeczuwam powrót do 4-4-2, choć wolałbym formację z meczu z Interem.
edit: u konkurencji są już powołania Conte'ego.
http://www.solojuve.com/oficjalny/21-os ... ermo_2.php
4-4-2 wyczuwam. Z Pepe i Giaccherinim na skrzydłach i Vuciniciem z Matrim w napadzie. Ciekaw jestem Iaquinty. Zawsze go lubiłem i chciałbym, żeby jeszcze pograł.
4-4-2 wyczuwam. Z Pepe i Giaccherinim na skrzydłach i Vuciniciem z Matrim w napadzie. Ciekaw jestem Iaquinty. Zawsze go lubiłem i chciałbym, żeby jeszcze pograł.
- pablo1503
- Juventino
Niekoniecznie. Na początku sezonu wydawało się, że De Ceglie jest nietykalny i będzie naszym podstawowym zawodnikiem. Dostał czerwoną kartkę i Conte zauważył, że LO jest lepsze bez niego. Może teraz będzie podobnie z Giaccherinim. Kto wiem. Jedno jest pewne. Giach. nie jest piłkarzem, dla którego zmienia się taktykę.grusio pisze:Giaccherini jest już zdrowy? Bo jeśli tak, to przeczuwam powrót do 4-4-2, choć wolałbym formację z meczu z Interem.
Nie wyciągasz wniosków. Kolejny raz piszesz 2 posty pod sobą. W takich przypadkach używamy opcji ,,zmień''.
2.POST
Ja też go lubiłem, ba nawet go dalej lubie, ale on się nie nadaje nawet na ławkę rezerwowych.grusio pisze:Giaccherini jest już zdrowy? Bo jeśli tak, to przeczuwam powrót do 4-4-2, choć wolałbym formację z meczu z Interem.
EDIT. Wybaczcie, zamiast przycisku 'zmień' nacisnąłem 'cytuj' i przez przypadek nabiłem dwa posty.

- pumex
- Juventino
Bez sensu jest stawiać na Giaccheriniego - piłkarza wątpliwej klasy i świeżo po kontuzji, kosztem Vidala. Chociaż kij wie, co siedzi w głowie Conte, liczy się korzystny wynik, tj zwycięstwo.grusio pisze:Giaccherini jest już zdrowy? Bo jeśli tak, to przeczuwam powrót do 4-4-2
A propos wyniku: myślę, że jeśli wygramy, to pewnie, różnicą co najmniej dwóch goli. Jeśli natomiast będziemy borykać się z brakiem pomysłu i chaosem, to Palermo skrzętnie ten fakt wykorzysta

- grusio
- Juventino
No dlatego napisałem, że wyczuwam.
Tak jak Wy nie jestem do niego w ogóle przekonany, ale sądzę, że Conte na niego postawi. Choćby z tego powodu, że do momentu kontuzji to on grał na lewym skrzydle jako podstawowy zawodnik.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dostępni są po naszej stronie wszyscy ci, którzy grać powinni, Palermo ma z tym problemy. Gramy na własnym terenie, przy komplecie publiczności, Palermo w tym sezonie nie potrafi grać na wyjazdach. Jesteśmy zdecydowanym faworytem tego spotkania, bez dwóch zdań. Nie ma co przytaczać statystyk z ostatnich sezonów, bo Palermo nie jest już tym samym zespołem (my też nie gramy już dziadostwa i nie dajemy się robić w oko).
Martwi mnie tak spora przerwa, jaką mieliśmy od spotkań ligowych, ale z drugiej strony Conte zdążył już udowodnić, że ciśnie swoich piłkarzy jak złoto i na laurach spocząć im nie pozwala. Paradoksalnie uważam, że będąc na tej dalszej pozycji w tabeli będzie nam się grało lepiej, na większym luzie, choć także przy większej motywacji.
Nie wyobrażam sobie innego rezultatu jak nasza wygrana.
Śniło mi się dzisiaj, że pojechaliśmy ich 6-0, ale w sumie i z 1-0 byłbym kontent
Martwi mnie tak spora przerwa, jaką mieliśmy od spotkań ligowych, ale z drugiej strony Conte zdążył już udowodnić, że ciśnie swoich piłkarzy jak złoto i na laurach spocząć im nie pozwala. Paradoksalnie uważam, że będąc na tej dalszej pozycji w tabeli będzie nam się grało lepiej, na większym luzie, choć także przy większej motywacji.
Nie wyobrażam sobie innego rezultatu jak nasza wygrana.
Śniło mi się dzisiaj, że pojechaliśmy ich 6-0, ale w sumie i z 1-0 byłbym kontent
Iaquinta a kadrze meczowej!
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=70975
Ciekawe czy sobie zagra
Ciekawe czy sobie zagra

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wątpliwe, chociaż widocznie musiał sobie na to powołanie zasłużyć postawą na treningach, skoro po tak długim czasie się pojawia. Właściwie znikąd.alina pisze:Iaquinta a kadrze meczowej!
Ciekawe czy sobie zagra
Chociaż taki pobudzony Vicek, wchodzący na zmęczonego rywala w końcówce?

- @D@$
- Juventino
Ja tam lubię 4-4-2 (4-2-4) ale nie aż tak by chcieć Giaccheriniego kosztem Vidala. Conte tak trochę powołuje żeby mieć możliwość do dnia meczowego wybrać którą z dwóch taktyk chce, ale raczej 4-3-3 będzie, bo przecież jest Giaccherini ale Estiego nie ma. Z drugiej strony nie ma też Marrone który był ostatnio powoływany no i nie wiadomo co z Vidalem bo miała być niby jakaś kara, więc zobaczymy.grusio pisze:Giaccherini jest już zdrowy? Bo jeśli tak, to przeczuwam powrót do 4-4-2, choć wolałbym formację z meczu z Interem.
Widzę, że na tę okazję zmieniłeś sobie awatar (lepszy taki niż z Amaurim). Raczej pachnie tym, że Vicka nie będzie nawet w "18" meczowej jak wcześniej Toni, pytanie tylko czemu Luki nie ma? Albo Conte wyżej ceni Iaquintę, albo Toni ma kontuzję lub karę za piciealina pisze:Ciekawe czy sobie zagra

Czyli wychodzi na to, że najrozsądniej jak zaczną Matri z Vucinicem (bez względu na to czy w 4-3-3 czy 4-4-2) a Alex z Quagliarellą na ławie. Tak z drugiej strony, jeśli Fabio ma znowu cały mecz przesiedzieć, to może czasem lepiej ławkować Toniego albo Iaquintę? Chciałbym wiedzieć co siedzi w głowie Antonio.
Barzagli chyba całkiem zdrowy, skoro Sorensena nie ma nawet wśród powołanych.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Gdyby Lich (tfufu) odpadl to stawiam że Conte wrzuci tam Pepe..bajbek17 pisze:Trochę martwi liczba obrońców w kadrze na mecz. Licht złapie (a tfu) kontuzje i kto zagr na prawej? Mógł powołać Sorensena. Chciałbym zobaczyć jak wpłynęła przerwa w grze na Krasicia.
- annihilator1988
- Juventino
Tharp- akurat takie zachowanie, jakie zaprezentowałeś jest podręcznikowym przykładem "przerzucenia" Co do meczu, to spodziewam się, że jutro zobaczymy 4-2-3-1, chociaż nie jestem specjalnie entuzjastą takiego ustawienia
4-3-3 chyba jest najbardziej efektywną formacją, biorąc pod uwagę klasę skrzydłowych "Starej Damy"

Ostatnio zmieniony 19 listopada 2011, 21:08 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.