Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- pablo1503
- Juventino

Osobiście bardziej obawiam się meczów z Palermo i Lazio, niż z Rzymianami.Dest pisze:Najgorsze jest to, że i Marchisio i Pirlo mają po 3 żółte. Najlepiej by było jakby w meczach z Palermo i Lazio zachowali czyste konto i specjalnie dostali kartki z Napoli. Bo z Ceseną bez nich sobie poradzimy,a później mecz z Romą...

- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mamy na tyle skład elastyczny że Claudio może pauzować, wskoczy za niego Vidal i zagramy z 4 pomocnikami i 2 napastnikami.. Problemu nie widze.Dest pisze:Najgorsze jest to, że i Marchisio i Pirlo mają po 3 żółte. Najlepiej by było jakby w meczach z Palermo i Lazio zachowali czyste konto i specjalnie dostali kartki z Napoli. Bo z Ceseną bez nich sobie poradzimy,a później mecz z Romą...
- annihilator1988
- Juventino

Jest jeszcze Pazienza i Luca, także 4-4-2 w przypadku równoczesnego zawieszenia Claudio i Pirlo jest możliwe. Martwcie się bardziej o kontuzje, które mogą się pojawić po meczach reprezentacyjnych....Tfu, tfu, tfu odpukujeDest pisze:Gorzej jak oboje zarobią kartkę w tym samym meczu.
- Darius19
- Juventino

Obyś tego nie wykrakał. A co do kartek. Sądzę, że oni znają sytuację co im grozi za kolejną i nie będą ryzykować.annihilator1988 pisze:Jest jeszcze Pazienza i Luca, także 4-4-2 w przypadku równoczesnego zawieszenia Claudio i Pirlo jest możliwe. Martwcie się bardziej o kontuzje, które mogą się pojawić po meczach reprezentacyjnych....Tfu, tfu, tfu odpukujeDest pisze:Gorzej jak oboje zarobią kartkę w tym samym meczu.![]()
FORZA JUVE
- Radek_88
- Qualità Juventino

Ciekawi mnie czy Lega Serie A podejmie jakieś działania, bo wedle regulaminu, miasto (klub) nie może bez konsultacji z liga odwołać meczu.
Bo przecież zarówno Juventus jak i Maurizio Beretta, prezydent ligi, dowiedzieli się o odwołaniu meczu z telewizji (!).
Bo przecież zarówno Juventus jak i Maurizio Beretta, prezydent ligi, dowiedzieli się o odwołaniu meczu z telewizji (!).
- Messi10Ronaldo7
- Juventino

ze zgarnięciem 3 pkt. niepowinno być problemów
- Gość
Chyba pewnosci w Juve ?pablo1503 pisze:Zazdroszczę pewności siebie.Messi10Ronaldo7 pisze:ze zgarnięciem 3 pkt. niepowinno być problemów
- Gość
Ciezko stwierdzić, na pewno najlepiej by wyszli jakby byl mecz tego 14.12. Teraz oni byli zmęczeni my wypoczęci, 29 wszyscy beda zmęczeni tyle ze Napoli bardziej... Zobaczymy jak z kartkami...Arbuzini pisze:Ja myślę, że Napoli sobie tym przełożeniem meczu zrobi więcej krzywdy niż pożytku, ale poczekajmy, co pokaże życie...
- mati888
- Juventino

oby było jak mówisz. Ja się obawiam, że przez tą długą przerwę w grze możemy wypaść z uderzenia i tego zwycięskiego rytmu
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Bartek88
- Juventino

akurat to dziala na korzysc, moze zapomna ze to mialbyc trzeci mecz po dwoch zwyciestwach z rzedumati888 pisze:oby było jak mówisz. Ja się obawiam, że przez tą długą przerwę w grze możemy wypaść z uderzenia i tego zwycięskiego rytmu