Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 10:38

Panowie, niech nasi maja w Sobie tę złość za odwołanie, może pomoże ona nam wygrać z Napoli w zaskakującym stylu i 2-3 bramkami? ;]

michal1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 10:40

"O tym, że nie odbędzie się także spotkanie Napoli - Juventus poinformował m.in. burmistrz Neapolu. W tym mieście specjalna komisja o możliwości rozegrania meczu zaczęła radzić w niedzielę o godz. 12.30, po tym jak sobotnia burza zalała przejścia podziemne na stadionie San Paolo. W niedzielę też lało. Pod Neapolem śmierć poniósł mężczyzna, na którego samochód zwaliło się drzewo."

nie wiem co tam sie dokładnie działo ale, czytając ten komentarz sytuacja nie była chyba ciekawa. Gdyby podczas meczu stala się jakas podobna sytuacja(nieszczęście) wiele osob mialo by ogrmne pretensje. 60 tys nagle ewakuować ze stadionu, musiało by sie wiazac z licznymi wypadkami.

Sam oczywiście bardzo żałuje że przełożyli ten mecz :/ juz od poczatku tygodnia się na niego nastawiałem.

Myślę cwani działacze Napoli wykorzystali bardzo dobrą sytuację dla nich. Szkoda.3 tyg bez grania to troche duzo, zostaje jeszcze reprezentacja.

michal1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 10:46

A dodając jeszcze to Ci z Mediolanu nieźle się wyrobili już 3 miejsce. 5 meczów z 3 lub wiecej goli na koncie z rzędu.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 12:41

jakku1 pisze:Tak, to prawda, ze Hamsik mial trafic do Juve. Negocjowalismy jego transfer, ale wowczas Nasz zarzad wolal postawic na Diego ; / Wiadomo, jak sie to skonczylo.
Napewno było tak, że Nedved go polecał i pewnie też jakieś tam zainteresowanie Juve było, ale nie wiem czy z tamtym składem dałby coś więcej. Teraz też nie byłby jakiś niezbędny. Poza tym wydaje się nie mniej chimeryczny co Vucinic (choć innapozycja trochę), którego pół forum uważa za lenia :]

Co do meczu (odwołania): leje-trudno.
Tylko wiadomo, na chłopski rozum to oni teraz powinni się dostosować, więc takie śmieszne terminy jak 14.12. nie powinny być brane pod uwagę, zobaczymy jak to się skończy.
Mnie tylko irytują te głośne newsy typu: "Nowy lider" jakby faktycznie Juve zawaliło jakiś mecz że spadło niżej i ogólnie te podniety kiedy w sobotę ktoś dogania bo np. lider gra w niedziele. Jak dla mnie to układ tabeli się zmienia gdy wszyscy zakończą kolejkę, ale to taki szczegół.

@Ouh_yeah - za co runda? Tyle co zakończył karierę to prawie że namaścił Hamsika na swojego następcę. Swoją drogą jak mi sfinansujecie podróż, to chętnie pobiegam wokół stadionu :D
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2011, 13:55 przez @D@$, łącznie zmieniany 2 razy.

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 12:49

http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... topada.php Na "konkurencyjnej" stronie jest ciekawa wiadomość o możliwym terminie meczu z Napoli. Jest to zdecydowanie lepsza data niż ten nieszczęsny 14 grudnia. Mam nadzieję że przedstawiciele Juve wywalczą jak najkorzystniejszy termin spotkania.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:23

@D@$ pisze:Napewno było tak, że Nedved go polecał
Oj, Adaś, będzie karna rundka wokół stadionu.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:53

Piękne jaja z tym odwołaniem. Gdyby wszystko było jak należy to nie byłoby tych kontrowersji. Dodajmy do tego termin, którego sobie zażyczyło Napoli i to to jest śmiech.

Liczę, że termin będzie bardziej korzystny dla nas i nie przekonują mnie argumenty, że powinniśmy sobie radzić w takich czy innych warunkach czy terminach. Traktujmy się poważnie. Nie widzę powodu, aby dawać im jakieś przywileje w związku z tym, że grają w Lidze Mistrzów, a ustalenie terminu na 14 grudnia ewidentnie tak właśnie wyglądałoby.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 14:02

Dla mnie to Napoli może oddać mecz walkowerem, jedyne co zrobili to XXXXXX Conte, Alexa i ich ludzi. Dostaną za to XXXXXXX na boisku :evil:

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 14:10

Sam już nie wiem co o tym myślec, z jednej strony względy bezpieczeństwa, cięzka sytuacja- wiadomo. Z drugiej jednak ciężko oprzeć sie wrażeniu, że ktoś nas własnie ładnie wyru**ał. Gdzieś czytałem, że sytuacji w Neapolu nawet nie można nawet porównać do tej w Genoi, gdzie również odwołano mecz. No trudno co było to było, ale termin 14 grudnia to dopiero prawdziwy śmiech na sali. Nie badźmy smieszniu, wystarczy już, że Napoli udalo sie uciec od tego meczu wczoraj, teraz to my powinniśmy mieć decydujący głos w sprawie terminu, a na pewno lepszy niż 14 grudnia sie znajdzie.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 14:58

Nowy termin jest w porzadku, zdecydowanie lepszy niz ten 14 grudnia ale jednak szkoda ze wczorajszy mecz sie nie odbyl :/

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 15:00

Zamiast dwa dni po meczu z Romą, zagramy dwa dni po meczu z Lazio... z deszczu pod rynnę -,-

Tak btw, co nieco tutaj brakuje - KLIK

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 15:27

Mecz z Lazio jest 26 listopada , więc z Napoli gralibyśmy trzy dni później a nie dwa. A poza tym może uda się ustalić inny termin. Pozostaję tylko czekać.

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 15:45

jakku1 pisze: Podobno cala Nasza druzyna byla niezle wkurzona po odwolaniu tego meczu.
Wcale się nie dziwię, po 2 sezonach posuchy część zawodników ma coś do udowodnienia. Liczę, że chłopaki bedą jeszcze bardziej zmotywowani i pokaża Napoli gdzie ich miejsce. Szkoda tylko że teraz 2 tygodnie przerwy.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 16:24

M.R. pisze:A poza tym może uda się ustalić inny termin. Pozostaję tylko czekać.
Z tego co można przeczytać na głównej, to termin już jest ustalony.

Dest

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 17:21

Najgorsze jest to, że i Marchisio i Pirlo mają po 3 żółte. Najlepiej by było jakby w meczach z Palermo i Lazio zachowali czyste konto i specjalnie dostali kartki z Napoli. Bo z Ceseną bez nich sobie poradzimy,a później mecz z Romą...

Zablokowany