Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- pan Zambrotta
 - Juventino

nikt nie będzie zapisywał sobie w kajecie, że oni mogli wtedy i wtedy grać, a teraz już nie mogą.Vimes pisze:W związku z przełożeniem meczu mam małe pytanie. Jak w takiej sytuacji przepisy regulują sytuację z kartkami? Według stanu na dzisiaj mamy czterech piłkarzy zagrożnych jednomeczowym zawieszeniem, są to: Pirlo, Marchisio, Pepe i Chiellini. Gdyby mecz został rozegrany dzisiaj wszyscy mogliby zagrać. A co się dzieje w sytuacji gdy mecz został przełożony, a w miedzyczasie ktoś z wymienionej czwórki dostanie żółtko? Czy wtedy będzie obowiązywał stan kartek na pierwotną datę meczu, czy może jednak będzie tak, że będziemy musieli zagrać bez całej czwórki?
Stan kartkowy przechodzi na następny mecz i tyle.
Meczu nie będzie, pisali już o tym na fejsbuczku Chiellini i Marchisio. Czekam tylko na oficjalne oświadczenie Paolo De Ceglie.
- Buczus_JuveFan
 - Juventino

Ciekawe pytanie, ale powinno być tak że kartki i ew. zawieszenia liczą się tak samo. Nie znam dokładnie przepisów, ale to by było normalne uregulowanie tej kwestii nie wywołujące zamieszania.Vimes pisze:W związku z przełożeniem meczu mam małe pytanie. Jak w takiej sytuacji przepisy regulują sytuację z kartkami? Według stanu na dzisiaj mamy czterech piłkarzy zagrożnych jednomeczowym zawieszeniem, są to: Pirlo, Marchisio, Pepe i Chiellini. Gdyby mecz został rozegrany dzisiaj wszyscy mogliby zagrać. A co się dzieje w sytuacji gdy mecz został przełożony, a w miedzyczasie ktoś z wymienionej czwórki dostanie żółtko? Czy wtedy będzie obowiązywał stan kartek na pierwotną datę meczu, czy może jednak będzie tak, że będziemy musieli zagrać bez całej czwórki?
Edit: Pan Zambrotta wyjaśnił wcześniej
					Ostatnio zmieniony 06 listopada 2011, 15:01 przez Buczus_JuveFan, łącznie zmieniany 1 raz.

- ReinerJuve
 - Juventino

- Podziekował: 1 raz
 - Otrzymał podziękowanie: 1 raz

- JuveForeverPoznan
 - Juventino

normalnie powinni wydawac kapoki i szykowac lodzie do ewakuacji. dla mnie skandaliczna decyzja, grac mozna jak najbardziej jak widac. rozwalili mi plany na wieczorTharp pisze:w ramach ciekawostki podobno aktualne zdjecia wrzucane przez Drughi Bianconeri, z 'podtopionego' neapolu.
- charles
 - Juventino

Tharp pisze:w ramach ciekawostki podobno aktualne zdjecia wrzucane przez Drughi Bianconeri, z 'podtopionego' neapolu.
a przed chwilą wrzucili fotkę z Poznania
ponarzekać można przecież to takie Polskie 8)
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
						- pan Zambrotta
 - Juventino

Milan i Udine już prowadzą 
 mieliśmy lidera...
może przełożenie nie będzie takie złe, Napoli do ostatniej kolejki będzie bić się o LM, a może dojdą jakies kontuzje, kartki itd - nie zapominajmy, że gdybyśmy dzisiaj zagrali, trio Hamsik, Lavezzi, Cavani wystąpiliby w pełnej gotowości.

może przełożenie nie będzie takie złe, Napoli do ostatniej kolejki będzie bić się o LM, a może dojdą jakies kontuzje, kartki itd - nie zapominajmy, że gdybyśmy dzisiaj zagrali, trio Hamsik, Lavezzi, Cavani wystąpiliby w pełnej gotowości.
umówmy się, że nie będziesz wymawiał mojego nicku, bo jeszcze ktoś pomyśli że się znamy. Wstyd mi, że jesteś z Wrocławia, a tym czasem idź stworzyć monolit z samego siebie [']Buczus_JuveFan pisze:Edit: Pan Zambrotta wyjaśnił wcześniej
- Pawełek
 - Juventino

Aleś Ty głupi. Boże, widzisz i nie grzmisz.pan Zambrotta pisze:umówmy się, że nie będziesz wymawiał mojego nicku, bo jeszcze ktoś pomyśli że się znamy. Wstyd mi, że jesteś z Wrocławia, a tym czasem idź stworzyć monolit z samego siebie [']Buczus_JuveFan pisze:Edit: Pan Zambrotta wyjaśnił wcześniej
btw: tymczasem, a nie tym czasem.
Bez OT - wartość wielkiej drużyny przejawia się tym, że wygrywa ona z każdym i bez względu na okoliczności. Bez odbioru.
- Abi
 - Juventino

Dokładnie, 1 grudnia było równie niebezpiecznie. Tu moje zdjęcie pod poznańskim stadionem:Dragon pisze: W Poznaniu widziałem osobiście jak 3 osoby zostały wynoszone do karetki, prawodpodobnie odmrożenie. Kto wie wiel takich było w przeciągu całego meczu, więc nie pisz bzdur. Tam też jak widać bylo zagrożenie.
http://pobierak.jeja.pl/images/d/1/4/31 ... k-lodu.jpg
a tu Siewier przed Szeratonem(nie wiedzieć czemu w szaliku liverpulu):
http://kwiaty.blogan.pl/gallery/10496/balwan.jpg
Żeby nie offtopować: Bonuc, Kielon i Lichy w obronie na 150% forza Juve!!!!!!!!
- pumex
 - Juventino

Na Vecchiasignora.com panuje dość duże oburzenie. Wiele osób wrzuca linki do zdjęć i kamer live, na których jest... pogoda niczego sobie. Piszą, że nie rozumieją tej decyzji patrząc na obecne warunki pogodowe. Prowokacja kibiców i fake czy faktycznie coś... ktoś..?

- Gość
No to było by dość dziwne, można na pewno coś takiego zgłosić i jakiś delegat z Lega Calcio powinien temu się przyjrzeć...

- Buczus_JuveFan
 - Juventino

No na pewno, bo mi będzie wstyd za kogoś kto w 2004 roku deklarował tuż po założeniu konta na forum, iż będzie głosował na LPR w eurowyborachpan Zambrotta pisze:Milan i Udine już prowadząmieliśmy lidera...
umówmy się, że nie będziesz wymawiał mojego nicku, bo jeszcze ktoś pomyśli że się znamy. Wstyd mi, że jesteś z Wrocławia, a tym czasem idź stworzyć monolit z samego siebie [']Buczus_JuveFan pisze:Edit: Pan Zambrotta wyjaśnił wcześniej
Co do dalszej części, nie będę rzucał inwektywami, bo bym jeszcze połechtał Twoje ego.
Co do trzech wymienionych przez Ciebie graczy. Ok są to klasowi gracze, ale nie zapominajmy o tym, iż właśnie przed chwilą przegrali ważny mecz w LM to jednak siedzi gdzieś w głowie.
Argument o kartkach i kontuzjach bezsensowny, przecież każdy może w kolejnym meczu otrzymać kartkę i doznać kontuzji.
					Ostatnio zmieniony 06 listopada 2011, 15:53 przez Buczus_JuveFan, łącznie zmieniany 1 raz.

- Lypsky
 - Juventino

Co z Cegłą?Abi pisze: Żeby nie offtopować: Bonuc, Kielon i Lichy w obronie na 150% forza Juve!!!!!!!!
Już widzę te płacze jakby Napoli wygrało z nami w meczu na wodzie
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- szczerbi
 - Juventino

Cały tydzień czekałem z niecierpliwością na ten mecz, zapowiadała się ładna dla oka piłka. A teraz na dodatek stracimy przez to pierwsze miejsce w tabeli na trochę :-(
Mam nadzieję, że 3 tygodnie przerwy bezmeczowej nie wybije piłkarzy Juventusu z rytmu.

Mam nadzieję, że 3 tygodnie przerwy bezmeczowej nie wybije piłkarzy Juventusu z rytmu.

- stahoo
 - Juventino