Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2011, 19:06

Nasi w sumie też się nie popisali,osobiście nienawidzę rasizmu,po prostu nie cierpię i gardzę ludźmi którzy mają jakieś chore ideologie,kary powinny być większe,dla nas i merdek,takie coś powinno się tępić !

Effe

Bawarczyk
Bawarczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2011, 19:10

Takie wybryki kibiców są głupie, ale przecież nie można oceniać na ich podstawie całej zbiorowości. Idioci trafią się wszędzie.

Wygląda na to, że Juve wraca na swoje miejsce, a Inter chyba albo też wróci na swoje albo przestanie być jedyną drużyną, która nigdy nie opuściła Serie A :D

Wpadam na Wasze forum od czasu do czasu i to co mnie zastanawia to kompletny zanik kibiców Interu. Pamiętam, że rok czy dwa temu było ich w tym temacie bardzo wielu. Heh, pochowali się u siebie i płaczą? :D Prawda jest taka, że ten klub zalicza gigantyczny upadek. Od triumfu w CL do... 8 punktów w 9 meczach :o ( :!: ).

I najlepsze jest to, że Inter nie ma po prostu NIC, co może powodować optymizm. Drużyna jest stara i w zasadzie cała do wymiany. Kasy nie ma, a nawet jak Moratti rzuci kilka zaskórniaków to wchodzi finansowe fair play. Z kolei w przyszłym sezonie nie będzie CL, może w ogóle nie będzie pucharów. Wiadomo, że to oznacza nie tylko brak forsy z tych rozgrywek, ale też mniej sprzedanych gadżetów, koszulek itd. Sam MM wiadomo jak się zachowuje, gdy coś nie idzie po jego myśli. Nic dobrego w każdym razie z tego nie wychodzi.
Przeciętny Inter? Chyba w kolejnych latach tak właśnie będzie.

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2011, 19:14

Życzę im tego z całego serca, ale wydaje mi się, że przynajmniej do LE się doczołgają. Ranieri nie takie bajzle już ogarniał.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2011, 19:19

Effe pisze:Takie wybryki kibiców są głupie, ale przecież nie można oceniać na ich podstawie całej zbiorowości. Idioci trafią się wszędzie.

Wygląda na to, że Juve wraca na swoje miejsce, a Inter chyba albo też wróci na swoje albo przestanie być jedyną drużyną, która nigdy nie opuściła Serie A :D

Wpadam na Wasze forum od czasu do czasu i to co mnie zastanawia to kompletny zanik kibiców Interu. Pamiętam, że rok czy dwa temu było ich w tym temacie bardzo wielu. Heh, pochowali się u siebie i płaczą? :D Prawda jest taka, że ten klub zalicza gigantyczny upadek. Od triumfu w CL do... 8 punktów w 9 meczach :o ( :idea: ).

I najlepsze jest to, że Inter nie ma po prostu NIC, co może powodować optymizm. Drużyna jest stara i w zasadzie cała do wymiany. Kasy nie ma, a nawet jak Moratti rzuci kilka zaskórniaków to wchodzi finansowe fair play. Z kolei w przyszłym sezonie nie będzie CL, może w ogóle nie będzie pucharów. Wiadomo, że to oznacza nie tylko brak forsy z tych rozgrywek, ale też mniej sprzedanych gadżetów, koszulek itd. Przeciętny Inter? Chyba w kolejnych latach tak właśnie będzie.
Pełna zgoda.
Podczas gdy Bayern idzie na mistrza, inter jest coraz bliżej strefy spadkowej (chociaż niżej raczej już nie upadną) także ciężko uwierzyć, że jeszcze pół roku temu inter wygrał z Wami :D

Co do interu to już jakiś czas temu mówiłem, że mają bardzo, ale to bardzo, stary skład. Nabijali się z Milanu a tymczasem to u nich grę musi robić 30-letni Maicon bo młodsi nie dają rady. Sneijder sam nie daje rady a Pazzini jest uzależniony od podań. Mógł namieszać Zarate ale Ranieri postanowił go zdjąć :lol:. Perspektyw w zasadzie brak i to bardzo cieszy.

Żeby uzupełnić moją poprzednią wypowiedź - kary powinny być wyższe dla obydwu stron ale interiści mocno przegięli z Heysel i powinni zapłacić dużo więcej.

olga.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2011, 19:23

jak widzę te ich transparenty to coś się we mnie gotuje w środku, przypieczętowali ostatecznie swoją opinię prostaków, brak zachowania jakiegokolwiek poziomu, po prostu stile interista w całej okazałości... a kara śmiechu warta

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2011, 19:31

Osiągnięcie miejsca premiowanego grą w LE to chyba szczyt możliwości obecnego Interu. Na dzień dzisiejszy pierwsza piątka nie powinna się zmienić. Na podium widzę Milan, Juve i Napoli, potem Lazio i Udinese.
W całej kadrze jest zaledwie kilku dobrych zawodników przed 30. Przy ambicjach Romy i Napoli, które podobno są fazie projektowania nowych stadionów, oraz zapowiadanych inwestycjach na rynku transferowym, Inter może mieć poważne problemy aby znów zacząć się na poważnie liczyć w walce o wysokie miejsca.

Obrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 31 października 2011, 20:17

olga. pisze:jak widzę te ich transparenty to coś się we mnie gotuje w środku
A u mnie wręcz przeciwnie... Uśmiecham się tylko ironicznie widząc wiecznie zakompleksionych przegrańców, którzy wracają na swoje miejsce...

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2011, 21:53

Sytuacja interu ( celowe i) jest nie do pozazdroszczenia- wystarczy spojrzeć na roczniki ich 'filarów' i aż sie uśmiechąć chce;d Samuel, Lucio, Maicon, Cambiasso, Motta, Zanetti, Milito, Forlan- wszyscy 30 lat bądź więcej;) Przy nich, u nas sprawa wygląda na prawde pozytywnie- mamy jeszcze pare lat w których Gigi, Chiellini, Marchisio, Matri pograją na fajnym poziomie, a i być może jeszcze go podniosą bo Giorgio to lipe ostatnimi czasy gra. DO czego zmierzam? Do tego, że jeszcze mamy pare lat na rozumne wzmacnianie zespołu i podnoszenie jego jakości, przy zachowaniu tych samych podstaw. U interu kompletnie tego nie widać, to u nich będzie potrzebna rewolucja po sezonie, bo już ten pokazuje, że tam mało kto wyrabia z formą. Nam sie tylko z tego cieszyć- w końcu można sie legalnie pośmiać z internistów;)
. Z kolei w przyszłym sezonie nie będzie CL, może w ogóle nie będzie pucharów.
Mimo wszystko nie byłbym taki pewny- jednak w moim przekonaniu w futbolu panuje pewna próżna jeżeli chodzi o pewne zespoły- tak jak Juventus mimo powrotu z Serie B pozostał w czołówce Serie A, tak samo inter mimo wszystko wróci jeszcze w tym sezonie wyzej do tabeli i pewnie będą sie o kwalfikacje LM bić. Ciężko sobie wyobrażnić zespoły takie jak Milan, Arsenal czy francuski Lyon, nie bijące sie o czołowe lokaty, mimo gorszej formy, czy słabego startu w lidze. Co nie zmienia faktu, że ich sytuacja co raz bardzeij sie komplikuje, bo w tym sezonie liga i tak zaskakuje, jest bardzo wyrównana, i w tym momencie zamiast tych 10 Pkt czy iluś tam które tracą do nas- mogli( czy powinni mieć) ich już 15 czy 18 do tyłu. Kwestia tego, że i my pare razy sie nie popisaliśmy i nie chcieliśmy wykorzystać zadyszki obu mediolańskich ekip. No a wszystko co dobre sie szybko kończy, dlatego teraz zamiast kalkulować trzeba wygrywać, bo już ciężko sie spodziewać, ze inter spadnie w jeszcze czarniejszą dupe.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 listopada 2011, 14:09

http://www.zonalmarking.net/2011/10/30/ ... s-tactics/

Ta stronka uświadamia mi jak ja cholera mało wiem.

Mecz Inter - Juventus rozłożony na części pierwsze - P O L E C A M !

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2011, 17:05

Nie martw się alina, żeby zostać selekcjonerem kadry wystarczy mieć maturę i zapłacić za kurs Uefa Pro. Te rozpiski czytają tylko internetowi taktycy i Mourinho.

Podobno Chivu został zawieszony na jeden mecz. Co takiego zrobił Inter, że dostali aż taką nagrodę od komisji ligi?

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2011, 17:49

Ouh_yeah pisze:Podobno Chivu został zawieszony na jeden mecz. Co takiego zrobił Inter, że dostali aż taką nagrodę od komisji ligi?
Czwarta zolta kartka w sezonie.

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2011, 10:32

http://fcinter.pl/news/13710-motta-to-n ... iu-punktow

bardzo ciekawy wywiad z Thiago Mottą. Polecam przemóc się i wejść na tą pseudostronę . Wywiad naprawdę godny przeczytania :wink:

topboxing.pl zapraszam :)
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2011, 19:15

Z tego co czytam, to inter zamierza pozyskać kilku piłkarzy, którzy mogliby podnieść jakość gry w zespole Claudio. Mówi się, że Moratti "ma na oku" :
Teveza- 30 mln euro
Lucasa- 20 mln euro
Vargasa - 7 mln euro :smile:
Kucke - około 4 mln euro
Juana - 4 mln euro
Wyszło mi 65 mln euro "plus minus", w praktyce wyszłoby na pewno więcej. Włodarze Violi nigdy nie zaakceptują tak żałosnej oferty za swojego lewoskrzydłowego

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2011, 20:03

annihilator1988 pisze:Z tego co czytam, to inter zamierza pozyskać kilku piłkarzy, którzy mogliby podnieść jakość gry w zespole Claudio. Mówi się, że Moratti "ma na oku" :
Teveza- 30 mln euro
Lucasa- 20 mln euro

Kucke - około 4 mln euro
Juana - 4 mln euro
Wyszło mi 65 mln euro "plus minus", w praktyce wyszłoby na pewno więcej. Włodarze Violi nigdy nie zaakceptują tak żałosnej oferty za swojego lewoskrzydłowego
Za dobrze są na Inter. Tam się tylko zmarnują, jak większość piłkarzy. Zapraszamy do nas.
Vargas 7mln? :prochno:

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2011, 20:21

pablo1503 pisze:
annihilator1988 pisze:Z tego co czytam, to inter zamierza pozyskać kilku piłkarzy, którzy mogliby podnieść jakość gry w zespole Claudio. Mówi się, że Moratti "ma na oku" :
Teveza- 30 mln euro
Lucasa- 20 mln euro

Kucke - około 4 mln euro
Juana - 4 mln euro
Za dobrze są na Inter. Tam się tylko zmarnują, jak większość piłkarzy. Zapraszamy do nas.
Vargas 7mln? :prochno:
Akurat Kucka mógłby przejść do interu. Mam nadzieje, że zostałby takim drugim Poulsenem :dance: Podobno gość ma problemy z wywalczeniem miejsca w pierwszej "11" zespołu z Genui. Ciekawe, czy ewentualny transfer "Apacza" jest równoznaczny ze sprzedażą Wes'a :think: ? Moratti raczej nie omieszka sprzedać Holendra, by zmniejszyć koszty rewolucji w zespole

ODPOWIEDZ