Wspólny wyjazd cz.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 16:57

Chciałbym podjąc kolejny raz temat wsólnego wyjazdu na mecz. Tylko tym razem chciałbym abyście wypisywali jakieś konkrety... Najlepiej jakby wpisywały się osoby które mają zamiar pojechać i są tym zainteresowane (bez urazy dla innych ;). Dobrze by było jakby każdy podał mecz na jaki chciałby pojechać , albo rozgrywkę (Serie A czy LM albo Puchar) i datę lub przyblizony okres czasu. Jak ktoś może niech podzieli się doświadczeniem jak to najlepiej zorganizować. Mile widziane dobre, możliwe do wykonania pomysły. Fajnie by było poznać jakoś ostentacyjnie ceny. No to by bylo na tyle...

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 17:50

Także bardzo chętnie bym pojechał ....co do pieniedzy to nie wiem ile to może kosztować ale cena nie gra roli jesli chodzi o JUVENTUS !!! :D :D Jeśli bedzie cos wiadomo jak? i co ? to chetnie!!...pozdrawiam 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 17:58

Ja jestem zainteresowany, lecz jeśli ten wyjazd miałby zostać zrealizowany, to niech to bedzie cos realnego. Owszem fantastycznie byłoby pojechać na finał LM, ale jest to nierealne - po pierwsze ciężko dostac bilety, po drugie ich cena byłaby kolosalna. Wyjedżmy na mecz ligowy, jeśli wszystko zmieści się w 500 zł to jestem zainteresowany, ale o tym trzeba poważnie porozmawiać z Martinem.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Delarturos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 18:03

A ile taki wyjazd by ewentualnie kosztował? Czy ktoś się orientuje?jeśli chodzi o mecz to chyba JUVE-MILAN!

rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 18:19

Ja tam jestem chętny, kasa się raczej uzbiera(odłożyłem se już nawet 10 :D ), liczy się tylko JUVENTUS :!: :!: :!: :D :D :D

A co do cen, itp., to trzeba się skontaktować z Martinem...

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 18:31

[quote="rdk"](odłożyłem se już nawet 10 :D )[quote]

Od czegoś trzeba zacząć ;)

Martin czekamy aż się wypowiesz, nasz profesjonalisto :)
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2003, 22:09 przez bblackk, łącznie zmieniany 1 raz.

Michał Wachacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 18:34

Ja też pojade niezależnie na jaki mecz, byleby w nowym roku. Najlepiej na LM.

ti amo JUVE!!!

!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
dezali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2003, 19:19

no konkrety to sie posypaly, az nie wiedzialem w ktora strone mam robic uniki. dobra rada: za organizowanie meczow bierzcie sie na najwyzej miesiac przed spotkaniem, wczesniej nie ma to po prostu sensu, bo o jakiekolwiek konkrety ciezko, oj ciezko (patrz poprzednie posty).

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2003, 00:51

dezali pisze:no konkrety to sie posypaly, az nie wiedzialem w ktora strone mam robic uniki. dobra rada: za organizowanie meczow bierzcie sie na najwyzej miesiac przed spotkaniem, wczesniej nie ma to po prostu sensu, bo o jakiekolwiek konkrety ciezko, oj ciezko (patrz poprzednie posty).
Ty też niczego nie wniosłeś w temat wyjazdu...z resztą nie wiem czy byłby ktoś zainteresowany negocjacjami z milańskimi.. :twisted: - z całym szacunkiem dla Ciebie... :wink: Ale cóż...wielu popełnia faux pas pierwszym postem... :D

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2003, 12:32

Czy ktoś zna się na cenach wynajęcia autokaru busu czy czegoś takiego ? Przydałyby sie informacje, popytajcie w rodzinie, kolegów, znajomych, czy kgoś tam. Bo chyba dojazd na mecz nie wchodzi w rachubę innym środkiem transportu niźli autokarem czy busem lub czymś takim ;). Bilety to mysle że zdołamy kupic przed meczem, bo jeżeli stadion Juve zazwyczaj świeci pustaki to chyba jakies bilety się dla nas znajdą i nie koniecznie u konika. Jak już kiedys pisałem należy pojechac na mecz w innym okresie niż ten zimowy kiedy są ferie i wogóle. Z noclegiem to nie wiem czy opłaca sie cos wynajmowac i czy ma to sens... ?
Martin ! Czekamy na twój POST... ;)

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2003, 12:46

Nie powiem aby posty powyzej cos wielkiego wniosly. Dla mnie to tylko nabijactwo i nic wiecej. Kolejny temat o wyjezdzie jest zbedny. Poki nie bedzie postanowione na jaki jedziemy nie ma co wogole poruszac. Bo kazdy i tak pisze ze z checia bym pojechal, ale dopoki nie bedziemy widziec gdzie, jak, za ile, ktoredy, itp itd nie ma co wogole rozmawiac. Tu musi pasc jedna, dwie konkretne propozycje. Dopiero potem mozemy zbierac kase i ludzi....
U mnie sytuacja zmienia sie jak w klepsydrze. Jeszcze pare dni temu wygladalo na to ze pojade, teraz juz sam nie wiem. Niby kasa jest z drugiej strony... ehhh szkoda gadac.
Zamykam temat.
Poki nie bedzie KONKRETNEJ propozycji nie ma co tego wałkować.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
ODPOWIEDZ