Serie A (10): Inter 1-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2011, 21:37

Na razie jest ok, oby sie nie cofneli zbytnio do obrony i powinno byc dobrze. Gest Vidala po przerzucie Chielliniego w koncowce bezbledny.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 października 2011, 21:37

Boję się cholernego niesmaku, jesli nie utrzymamy zwycięstwa...

Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2011, 21:38

Nie zdążyłem na początek meczu, więc przegapiłem bramkę otwierającą wynik, ale cóż WKD jeździ tylko co 30 minut :? . Z tego co zaobserwowałem bardzo fajny mecz, szybkie akcje i to z obu stron. Cieszy bardzo ładnie rozegrana akcja przy bramce Claudio. Gol Interu trochę fartowny bo po rykoszecie, ale jest dobrze. Liczę na równie udaną drugą połowę :whistle: .

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nie podoba mi sie Nasza gra w defensywie. W ogole nie biegamy, za duzo strat, zarowno Marchisio jak i Vidal graja momentami za wysoko, co jest bez sensu bo Inter gra dluga pilke na Pazziniego i w ten sposob wymija Nasza linie pomocy a w srodku pozostaje dziura. Conte powinien na to zwrocic uwage.

Wydaje mi sie tez, ze nalezal Nam sie karny po faulu na Marchisio. Przerzucil pilke nad bramkarzem, ona powoli zmierzala do bramki, po czym zostal doslownie sciety przez Castallazziego. Dla mnie karny i czerwona kartka dla bramkarza. Szkoda tez sytuacji Matriego. Mogl chociaz jedna strzelic ; /

Inter momentami jest bardzo, bardzo grozny. A my sobie z tym nie radzimy. Slaby mecz Bonucciego, Chiellini pare glupich strat, Pepe za wolno wraca, Vucinic rzadko kiedy wraca. Conte chyba zauwazyl, ze bardzo grozna jest prawa strona Interu (Maicon) i przesunal tam Pepe.

Nie podoba mi sie Nasza gra dzisiaj.
Ostatnio zmieniony 29 października 2011, 21:46 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

Don Tom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Piękny mecz! Dawno nie widziałem takiego Juventusu.. mamy szybkość, technikę, wolę walki, wszystko ! Byle 2. połowa była równie korzystna.

WALCZYĆ ! GRAĆ ! Z*P*E*D*L*Ć! :bravo:

JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Przeplatamy dobrą grę z troszkę słabszymi momentami. Zaskoczył mnie Inter, myślałem, że będę to chłopcy do bicia, a tu całkiem niezły football grają. Matri dziś bez szans, bo ciągle ktoś za jego plecami stoi. Marchisio i Vidal :ok: Troszkę denerwuje mnie nonszalancja Pirlo, mówie wam, kiedyś się to dla nas źle skończy. W zeszłym tyg. Pepe grał na prawej i to wyglądało troszkę lepiej, dziś natomiast na lewej mu nie idzie za bardzo.

Obrazek
Zapp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2011, 21:39

Vidal i Vucinic co mecz sie rozwija i to cieszy ; d NAwet ten strzal nie byl taki zly :D Szkoda ze karnego nie bylo ale nic trzeba grac dalej ! Jeszcze trzeba strzelic 1 albo 2 zeby wygrac pewnie. FORZA JUVE

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dobić ich trzecią bramką i spokojnie wytrzymać do końca meczu.Szkoda tej sytuacji Matriego zaraz po bramce.To byłby dopiero cios.

*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Kużde, akurat mi zacięło przy bramce Vucinicia (tak to jest jak się ogląda z polskiego streama :/). W każdym bądź razie tempo gry miazga! :) Na prawdę, dla takich meczow sie zyje :) Oby tak było w 2giej połowie.
PARANOJA z karnym! Jakby nie rykoszet po Bonuccim to Buffon to ściąga.
Jest dobrze nie ma co zapeszać. Biorę 1-2 w ciemno, bo wynik najwazniejszy ;]

FORZA JUVE!!

Obrazek
Ponte999

Juventino
Juventino

szybkie pytanie bo mnie kilka minut omineło meczu Elia wszedł za Pepe?

Cmteam.pl Grupa Zachodniopomorska
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ten kanał z Cyfrowego nie idzie go wyszukać ... Nawet na 12015 27500
Mecz ładny oby tak dalej
Ostatnio zmieniony 29 października 2011, 21:41 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Prawda taka ze powinnismy miec karnego i Inter 2 polowe w 10 powinien grac... A tak sie w Interku skarżyli na sędziów

Obrazek
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Tak jak sam jestem sędzią to ten ziomek strasznie mnie wnerwił (na żywo użyłem dużo "mocniejszych" słów ale wiadomo o co chodzi)... Nie wiem co on widział w tym polu karnym ale to był ewidentny karny i czerwona kartka :/ :angry: Na razie jest ładnie ale mogło PIĘKNIE. 2:1, karny (nie piszę że 3:1 o rzut karny to jeszcze nie bramka) i Inter w 10... ehhh. Wielce szkoda, ale i tak jest spoko. Teraz tylko trzeba utrzymać ten poziom determinacji... Jeśli Vucinic "przysiądzie" w drugiej połowie to trzeba go zmienić na Alexa. Na razie Miras gra całkiem spoko, ale jeśli przestanie grać to wejdzie Alex. Jego umiejętność przytrzymania piłki i doświadczenie na pewno przyda się w końcówce...

PS. Marchisio chyba ma jakiś patent na Inter :P

ObrazekObrazekObrazek
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2011, 21:40

Wydaje mi się, że jesteśmy trochę przestraszeni. Więcej biegania, zdecydowane interwencje, nie odstawianie nogi i będzie dobrze.

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2011, 21:40

Don Tom pisze:Piękny mecz! Dawno nie widziałem takiego Juventusu.. mamy szybkość, technikę, wolę walki, wszystko ! Byle 2. połowa była równie korzystna.

WALCZYĆ ! GRAĆ ! Z*P*E*D*L*Ć! :bravo:
To chyba oglądamy inne mecze. Strasznie dużo pozwalają Interowi. Muszą przyśpieszyć.

Zablokowany