Jak radzą sobie byli Juventini
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
- kedzior1392
- Juventino
Któż to się pokazał dzisiaj? 2 bramki Hasana dla Wolfsburga 

- alex_KiNiO
- Juventino
Nie trudno wklepać w youtuba... Ale proszę.alina pisze:Immobile podobno dziś strzelił jakiegoś niesamowitego gola. Ma ktoś może link?
No ładnie zmieścił tą piłeczkę z krańca pola karnego, mając do tego dwójkę obrońców obok i mijając wcześniej bramkarza.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
Nie trudno, ale jak pisałem to tego skrótu jeszcze nie było na YT.alex_KiNiO pisze:Nie trudno wklepać w youtuba... Ale proszę.alina pisze:Immobile podobno dziś strzelił jakiegoś niesamowitego gola. Ma ktoś może link?
No ładnie zmieścił tą piłeczkę z krańca pola karnego, mając do tego dwójkę obrońców obok i mijając wcześniej bramkarza.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie trudno, lecz cwaniactwo o 18:40 to można sobie w buty wsadzić.alex_KiNiO pisze:Nie trudno wklepać w youtuba... Ale proszę.alina pisze:Immobile podobno dziś strzelił jakiegoś niesamowitego gola. Ma ktoś może link?
Immobile szaleje.. brawo,brawo!
- Vojtimar
- Juventino
A ponoć miał przerwę chyba 2 kolejki z powodu jakiegoś urazu. A już się bałem że się wystrzelał. A tu wraca i znów gol
Jak strzeli ponad 20 goli to zasłuży na miejsce w kadrze Juve na przyszły sezon.

Z Juve na dobre i złe!
- TifoOosi
- Juventino
No Ciro ładna brameczka :-D dodam, że w tej kolejce identyczną bramkę zdobył CR7 w meczu z Valencią :-D Może będziemy mieli naszego CR7 u siebie ? 

# JUVENTUS 4 EVER #
"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
"Juve, storia di un grande amore bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
- pumex
- Juventino
Zluzujcie z tym Immobile. Chwała mu za bramki i asysty, ale to tylko Serie B, nic szczególnego. Mnóstwo było już zawodników, którzy na piłkarskim zapleczu brylowali a szczebel wyżej nie dawali rady. Przykład pierwszy z brzegu: Abel Taarabt.
Również mam nadzieję, że Ciro kiedyś wyrośnie na znaczącego piłkarza, ale szczerze wątpię, czy po tym sezonie od razu wróci do Juve i będzie grał choć trochę. Wydaje mi się, że następny przystanek w jego karierze to jakiś średniak z Serie A.
Również mam nadzieję, że Ciro kiedyś wyrośnie na znaczącego piłkarza, ale szczerze wątpię, czy po tym sezonie od razu wróci do Juve i będzie grał choć trochę. Wydaje mi się, że następny przystanek w jego karierze to jakiś średniak z Serie A.

- meda11
- Juventino
Dlatego też Ciro zapowiedział, że przyszły sezon również chce spędzić na wypożyczeniu ale tym razem w Serie A. Dopiero jak się ogra na tym szczeblu to liczy na powrót do Juve. Chłopak najwidoczniej mocno stąpa po ziemi i nie chce sobie zmarnować kariery już na samym początku. Plus dla niego. Jeśli będzie osiągał przyzwoite wyniki to z miłą chęcią będę go widział w naszych barwach. Wole mieć jako tego 3go czy 4go napastnika w postaci wychowanka za free, który będzie zapieprzał dla tych barw za rozsądne pieniądze niż najemnika kasującego 2.5-3 mln € i np. strojącego fochy.