KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- tabo89
- Juventino
- hfc
- Juventino
Słoneczna póki co prowadzi w rankingu
Taszen widzę, że masz jakieś problemy to jakbyś potrzebował to mój kolega ma do sprzedania tego oto gada :

Taszen widzę, że masz jakieś problemy to jakbyś potrzebował to mój kolega ma do sprzedania tego oto gada :

La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
- Kuri
- Juventino
W skrócie Ci powiem że dojechać na tą pipidówe z Kato jest bardzo, bardzo cięzko i dłuuuuugo. A wrócic jeszcze gorzej.mpolek pisze:Byłby ktoś na tyle uprzejmy i podał linie autobusowe, które jadą w kierunku Tychów z Katowic spod dworca i Mikołowa (też spod dworca) i jak długo mniej więcej się jedzie.
Z góry dzięki;)
Pzdr
- @D@$
- Juventino
I mu załatwiłeśdrozdi pisze:Taszen dawno kartki nie miał

Z Mikołowa się jedzie ok. 20 minut, z Katowic gdzieś pół godziny.mpolek pisze:Byłby ktoś na tyle uprzejmy i podał linie autobusowe, które jadą w kierunku Tychów z Katowic spod dworca i Mikołowa (też spod dworca) i jak długo mniej więcej się jedzie.
Z góry dzięki;)
Mikołów: 75, 82, 268, 33 (chyba tyle), tyle że z powrotem kiepsko z tego co widzę.
Katowice (Korfantego): 1 i 4 (E-1, 14 i 400 tylko w weekendy) + pociąg flirt: http://www.mzk.pl/rozklady/?co=lista_linii&lang= SKR, tyle że na zmiany trzeba uważać.
Z KZK nie kojarzę by coś jechało.
- Taszen
- Juventino
panowie zaraz dostane 2 zolta kartke wiec nie bede juz pisal na tym chrześcijańskim z elementami mniejszosci seksualnej forum bo uzywam słów ktore chyba godza w czyjes uczucia religijne albo ktoś z mniejszosci seksualnej bedzie urazony tym cos sie tu wypisuje, moja rada nie uzywajcie slowa du*** ktore okresla posladki ,a juz napewno nie szukajcie zamiennika słowa kurtyzana, jak myslicie czy zostanie mi wybaczone uzycie tak bardzo wulgarnego slowa, ktorego nie moge przytoczyc bo juz chyba dostane bana na całe zycie te tutaj i po smierci , mozecie sobie zobaczyc w poscie wczesniej
- DeeJay
- Juventino
Jak się mieszka na pipidówie i czeka na bus na przeciwległym przystanku, to ciężko gdziekolwiek dojechaćKuri pisze:W skrócie Ci powiem że dojechać na tą pipidówe z Kato jest bardzo, bardzo cięzko i dłuuuuugo. A wrócic jeszcze gorzej.mpolek pisze:Byłby ktoś na tyle uprzejmy i podał linie autobusowe, które jadą w kierunku Tychów z Katowic spod dworca i Mikołowa (też spod dworca) i jak długo mniej więcej się jedzie.
Z góry dzięki;)
Pzdr