Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 13:05

Oby Juve pojechało do Milanu z pianą na ustach i rozniosło tamtejszą niebiesko-czarną zbieraninę uchodźców :twisted: np 6-0 :D Oczywiście taki wynik niestety nie padnie, ale będzie to mecz walki, który mam nadzieje zwycięsko zakończy "Stara Dama".
"Chivu ty <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!!#######!!!" - szacunek, rzecz, z której słyną kibice interu. :prochno:

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 13:27

np 6-0 Very Happy Oczywiście taki wynik niestety nie padnie, ale będzie to mecz walki, który mam nadzieje zwycięsko zakończy "Stara Dama".
Nie sądzę żeby był na świecie człowiek, który mógł przypuszczać, że City rozjedzie United 6:1 :lol: .
Wszystko jest możliwe, a pogrom Interu tak z 3-4:0 jest jak najbardziej możliwy, bo Inter gra jak beniaminek ligowy w tym sezonie.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 13:42

annihilator1988 pisze:"Chivu ty ###!!!!#######!!!" - szacunek, rzecz, z której słyną kibice interu. :prochno:
Był u Nas...a nie, sorry, jest u Nas taki jeden, pod którego adresem również lecą takie komentarze. Wiem bo sam niejednokrotnie takie pisałem.

PS. Szkoda mi Milito.
Ostatnio zmieniony 27 października 2011, 13:44 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 13:43

Gotti pisze:
np 6-0 Very Happy Oczywiście taki wynik niestety nie padnie, ale będzie to mecz walki, który mam nadzieje zwycięsko zakończy "Stara Dama".
Nie sądzę żeby był na świecie człowiek, który mógł przypuszczać, że City rozjedzie United 6:1 :lol: .
Wszystko jest możliwe, a pogrom Interu tak z 3-4:0 jest jak najbardziej możliwy, bo Inter gra jak beniaminek ligowy w tym sezonie.
dokladnie o tym samym chcialem wspomniec ;)

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 13:50

Ouh_yeah pisze:
annihilator1988 pisze:"Chivu ty ###!!!!#######!!!" - szacunek, rzecz, z której słyną kibice interu. :prochno:
Był u Nas...a nie, sorry, jest u Nas taki jeden, pod którego adresem również lecą takie komentarze. Wiem bo sam niejednokrotnie takie pisałem.

PS. Szkoda mi Milito.
Amauri ? :prochno: Zasłużył sobie, nie liczy się :smile:

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 14:25

Nie no, nie ma co snuc fantastycznych teorii, ze wygramy mecz z Interem 3 czy 4 do zera. Jesli bedzie 1:0 dla Juve to juz bedzie dobrze, a nawet remisu 0:0 nie nazwalbym zlym wynikiem, tylko bardzo, bardzo przyzwoitym. Inter moze grac w tym sezonie piach, ale derby to derby.

Z remisu bede zadowolony, chociaz gdybym mial popatrzec szerzej, to w tych dwoch bardzo ciezkich pojedynkach, ktore Nas teraz czekaja - z Interem i Napoli, wzialbym w ciemno 3 punkty, bo w 4 mimo wszystko nie wierze.
Ostatnio zmieniony 27 października 2011, 14:26 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 14:26

annihilator1988 pisze:Amauri ? :prochno: Zasłużył sobie, nie liczy się :smile:
Zasłużył sobie w nie mniejszym stopniu jak Chivu. Na naszym podwórku jest mnóstwo przykładów jak 'szanuje się' niektórych zawodników. Jednych z przymrużeniem oka, innych poważnie. To zrozumiałe, ale jak szukasz czegoś co mogłoby obrazić Inter czy samych Interistów, to prośba do Ciebie jest jak do kolegi wczoraj, rób to z klasą, bo tak żałosnymi tekstami wzbudzasz tylko śmiech i pogardę.

Sporo tych karnych dyktowanych przeciwko Interowi. Pamiętam ostatnie sezony i to jak ich nie dyktowano w sytuacjach mocno kontrowersyjnych. Prawda jest taka, że dopóki szuka się winy u sędziego, dziwnego sezonu, złej murawy, to nie ma i nie będzie poprawy. Tak było z Juventusem. Wczoraj faul Chivu był i jeśli karny jak najbardziej zasłużony, szkoda, że nie padła bramka.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 16:10

szczypek pisze:jak szukasz czegoś co mogłoby obrazić Inter czy samych Interistów, to prośba do Ciebie jest jak do kolegi wczoraj, rób to z klasą, bo tak żałosnymi tekstami wzbudzasz tylko śmiech i pogardę.
I to mówi ten, który nie tak dawno wyzywał tutaj Interistów od śmierdzieli :prochno:

A właśnie. Mało kto wie, że czołgista miał w dniu meczu swoje 31 urodziny.

Izi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 18:36

szczypek pisze:
annihilator1988 pisze:Amauri ? :prochno: Zasłużył sobie, nie liczy się :smile:
Zasłużył sobie w nie mniejszym stopniu jak Chivu. Na naszym podwórku jest mnóstwo przykładów jak 'szanuje się' niektórych zawodników. Jednych z przymrużeniem oka, innych poważnie. To zrozumiałe, ale jak szukasz czegoś co mogłoby obrazić Inter czy samych Interistów, to prośba do Ciebie jest jak do kolegi wczoraj, rób to z klasą, bo tak żałosnymi tekstami wzbudzasz tylko śmiech i pogardę.
Daj żyć kobieto. Te Twoje nadmuchane wyższością i grubiaństwem komentarze dotyczące czyjejś godności w wypowiedzi są płytkie i wprowadzają nie miłą atmosferę na forum. Daruj sobie laska.

Co do Interu, to nie mam zadania jaki będzie wynik, miejmy nadzieję, że korzystny dla naszych. Ich gra jest kuriozalna, trener nijaki i z kiepskim zapasem czasu aby coś tam ruszyć, tak więc wiele przemawia za nami. Nie daj Bóg strzelą nam szczęśliwie w pierwszej i może będzie problem. Innej ich szansy nie widzę - Jak dla mnie będę siedział jak na szpilach przez pierwsze 30 min. ;p

Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 18:46

Izi pisze:Daj żyć kobieto. Te Twoje nadmuchane wyższością i grubiaństwem komentarze dotyczące czyjejś godności w wypowiedzi są płytkie i wprowadzają nie miłą atmosferę na forum. Daruj sobie laska
Twój post mogę podsumować jednym słowem - żenada. Jesteś nowy, także o tym jaka jest/powinna być atmosfera na tym forum to raczej nie powinieneś się wypowiadać. I kompletnie nie wiem co miało znaczyć to przekręcanie płci szczypka

Aha, niemiła - pisze się razem.

To, co wprowadza niemiłą atmosferę to bezsensowne bluzgi na interowców. Jakaś uszczypliwa uwaga, tudzież ironiczny komentarz są jak najbardziej ok ale nie zwykłe obrzucanie ich błotem.

Co do samego meczu to dawno nie pamiętam kiedy z takim spokojem na niego oczekiwałem. Nie mówię, że będzie łatwo ale sądzę, że w sobotę będziemy szczęśliwi.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 18:53

Mietson pisze: Aha, niemiła - pisze się razem.
Jeżeli już uczymy nowego kolegę języka polskiego, to lekcja numer dwa.
Izi pisze:Jak dla mnie będę siedział jak na szpilach przez pierwsze 30 min. ;p
Sformułowanie "jak dla mnie" nie jest równoznaczne słowu "prawdopodobnie", którego użyłby tutaj Polak sprawnie posługujący się ojczystym językiem. Znaczy ono tyle co "jak na mój gust" czy "z mojego punktu widzenia", co oznacza że powyższa wypowiedź nie ma sensu.
Mietson pisze: Co do samego meczu to dawno nie pamiętam kiedy z takim spokojem na niego oczekiwałem. Nie mówię, że będzie łatwo ale sądzę, że w sobotę będziemy szczęśliwi.
Jeżeli patrzeć na to z takiego punktu widzenia, że dawno nie byliśmy na papierze faworytem, to faktycznie masz rację. Ale trzeba pamiętać że w ostatnim meczu obrona Interu również wyglądała tak, że 1:0 było najniższym wymiarem kary. Ale rozumiem że łatwiej to zauważyć i podzielić się tym ze światem kiedy Juventus jest na czele, a Inter w czarnej, niż kiedy sytuacja jest odwrotna. Aczkolwiek zgadzam się z przedmówcami, wynik jest dla mnie nieprzewidywalny, liczę na jakieś 2:3 ale forsy na to żadnej bym nie postawił.
Ouh_yeah pisze: A właśnie. Mało kto wie, że czołgista miał w dniu meczu swoje 31 urodziny.
Bardzo liczę na to, że za dwa dni zrobi sobie coś na kształt poprawin.
Ostatnio zmieniony 27 października 2011, 19:01 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.

Izi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 18:59

Mietson pisze:
Izi pisze:Daj żyć kobieto. Te Twoje nadmuchane wyższością i grubiaństwem komentarze dotyczące czyjejś godności w wypowiedzi są płytkie i wprowadzają nie miłą atmosferę na forum. Daruj sobie laska
Twój post mogę podsumować jednym słowem - żenada. Jesteś nowy, także o tym jaka jest/powinna być atmosfera na tym forum to raczej nie powinieneś się wypowiadać. I kompletnie nie wiem co miało znaczyć to przekręcanie płci szczypka

Aha, niemiła - pisze się razem.

To, co wprowadza niemiłą atmosferę to bezsensowne bluzgi na interowców. Jakaś uszczypliwa uwaga, tudzież ironiczny komentarz są jak najbardziej ok ale nie zwykłe obrzucanie ich błotem.

Co do samego meczu to dawno nie pamiętam kiedy z takim spokojem na niego oczekiwałem. Nie mówię, że będzie łatwo ale sądzę, że w sobotę będziemy szczęśliwi.

Sory ale forum nie jest własnością grupy ludzi zarejestrowanych tu najdłużej. O atmosferze na forum mogę i będę wypowiadał się nie czekając aż wbiję sobie 30 - postów i zrozumiem, że znajduję się pośród ludzi uszczypliwych i po prostu najzwyczajniej chamskich. Pani szczypek już nie pierwszy raz interweniuje w sposób idiotyczny, bo nie zauważyłem by wypowiedź anihilatora - właśnie w tym przypadku była poniżająca kogokolwiek.

Co do poprawiania mnie, to dziękuję będę mieć to na uwadze ale sposób w jaki to napisałeś, to ostentacyjnie wtrącenie było poniżej poziomu o który jak widzę razem ze szczypkiem chcecie dbać.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 19:09

Izi pisze:Sory ale forum nie jest własnością grupy ludzi zarejestrowanych tu najdłużej. O atmosferze na forum mogę i będę wypowiadał się nie czekając aż wbiję sobie 30 - postów i zrozumiem, że znajduję się pośród ludzi uszczypliwych i po prostu najzwyczajniej chamskich. Pani szczypek już nie pierwszy raz interweniuje w sposób idiotyczny, bo nie zauważyłem by wypowiedź anihilatora - właśnie w tym przypadku była poniżająca kogokolwiek
Kogo poniżała wypowiedź annihilatora? Czarno-niebiescy uchodźcy - łapiesz? Nikt z nas ich nie lubi ale bezmyślne obrażanie jest prostackie i bezsensowne. A jeśli ktoś tutaj był chamski to raczej Ty i Twoje odzwyki do szczypka. Takie teksty w stylu "laska", "pani...." to ja ostatni raz w gimnazjum słyszałem.
Izi pisze:Co do poprawiania mnie, to dziękuję będę mieć to na uwadze ale sposób w jaki to napisałeś, to ostentacyjnie wtrącenie było poniżej poziomu o który jak widzę razem ze szczypkiem chcecie dbać.
To było "poniżej poziomu"? Jakbym napisał "Naucz się pisać, głąbie" to takie coś byłoby poniżej poziomu a ja tylko zwróciłem uwagę na błąd, często robię to jak coś wychwycę.
zahor pisze:
Ouh_yeah pisze: A właśnie. Mało kto wie, że czołgista miał w dniu meczu swoje 31 urodziny.
Bardzo liczę na to, że za dwa dni zrobi sobie coś na kształt poprawin.
Lubię to :ok:

Żeby nie schodzić za bardzo z tematu, to nie wiem o co tym razem chodzi interistom w temacie karnego. Mi się wydaje, że był. Upadł Marilungo a zaraz potem Chivu. Gdyby Rumun nie miał nic wspólnego z tym, to sam by równowagi nie stracił, takie jest moje zdanie.

Izi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 19:17

Mietson pisze:
Izi pisze:Sory ale forum nie jest własnością grupy ludzi zarejestrowanych tu najdłużej. O atmosferze na forum mogę i będę wypowiadał się nie czekając aż wbiję sobie 30 - postów i zrozumiem, że znajduję się pośród ludzi uszczypliwych i po prostu najzwyczajniej chamskich. Pani szczypek już nie pierwszy raz interweniuje w sposób idiotyczny, bo nie zauważyłem by wypowiedź anihilatora - właśnie w tym przypadku była poniżająca kogokolwiek
Kogo poniżała wypowiedź annihilatora? Czarno-niebiescy uchodźcy - łapiesz? Nikt z nas ich nie lubi ale bezmyślne obrażanie jest prostackie i bezsensowne. A jeśli ktoś tutaj był chamski to raczej Ty i Twoje odzwyki do szczypka. Takie teksty w stylu "laska", "pani...." to ja ostatni raz w gimnazjum słyszałem.
Izi pisze:Co do poprawiania mnie, to dziękuję będę mieć to na uwadze ale sposób w jaki to napisałeś, to ostentacyjnie wtrącenie było poniżej poziomu o który jak widzę razem ze szczypkiem chcecie dbać.
To było "poniżej poziomu"? Jakbym napisał "Naucz się pisać głąbie" to takie coś byłoby poniżej poziomu a ja tylko zwróciłem uwagę na błąd, często robię to jak coś wychwycę.
I z pewnością kwestia poprawienia mnie w taki sposób miała na celu moje dobro a nie wytknięcie błędu który miał obnizyć moja pozycję podczas dyskusji. Przecież to najzwyklejszy zabieg erystyczny i nie wyobrażam sobie by manipulacja była czymś czystym.

To raz, a dwa jedyne zdanie jakie jest komentowane przez szczypka, to "amauri? Zasłużył sobie, nie liczy się" - Z kogo Ty robisz idiotę? Ja również odnoszę swój komentarz do tego postu, więc czemu znów manipulujesz dyskusją?

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2011, 20:29

No nie. Wszyscy spokojni, a mi już łeb się zaczyna gotować przed tym meczem. Nie pamiętam kiedy tak się czułem :lol: . Ścisk w okolicach żołądka już mam - 2 dni przed meczem.

Chciałbym żeby zamiast Vucinica zagrał Alex od początku. Z dwóch powodów. Vucinic jako gracz Juve nie będzie tak naładowany energią jak rodowity Juventino(Alex) przed meczem ze śmiertelnym wrogiem.
Poza tym Del Piero znacznie lepiej wykonuje rzuty wolne w okolicach pola karnego niż Pirlo, a stałe fragmenty w takim meczu mogą decydować o wyniku.

ODPOWIEDZ